A.S.C. Micro Technica joystick ατσαλένιο ελληνικό !

• Alkis30
  • Το Άβαταρ του/της Alkis30 Συντάκτης θέματος
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
24/02/2015 21:40 #26814 από Alkis30
Πωλείται σε άριστη εξωτερική και λειτουργική κατάσταση ένα εξαιρετικά σπάνιο joystick ελληνικής κατασκευής αρχές δεκαετίας 80, το «A.S.C. Micro Technica» 9 pin.
Ιδανικό για home H/Y 8 και 16bit (Amstrad,Commodore,Spectrum,Atari,Amiga κτλ). Πρόκειται για μία πλήρως μεταλλική κατασκευή με ατσαλένιο μοχλό.

Τιμή € 35. Συνάντηση Αθήνα ή αντικαταβολή στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Retro-μανία και οι αναμνήσεις δεν έχουν τέλος...
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": amiga500fan
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • alkis21
  • Το Άβαταρ του/της alkis21
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
17/03/2015 22:41 #27750 από alkis21
Απαντήθηκε από alkis21 στο θέμα A.S.C. Micro Technica joystick ατσαλένιο ελληνικό !
Άλκη, ένας Σουηδός από το English Amiga Board είδε την αγγελία σου και νόμισε ότι ήσουν εγώ. Ενδιαφέρεται πολύ για το joystick, αν είναι ακόμα διαθέσιμο μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του στο grovstockbak{at}hotmail.com.
  • Alkis30
  • Το Άβαταρ του/της Alkis30 Συντάκτης θέματος
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
21/03/2015 19:22 - 21/03/2015 19:22 #27853 από Alkis30
Απαντήθηκε από Alkis30 στο θέμα A.S.C. Micro Technica joystick ατσαλένιο ελληνικό !

alkis21 έγραψε: Άλκη, ένας Σουηδός από το English Amiga Board είδε την αγγελία σου και νόμισε ότι ήσουν εγώ. Ενδιαφέρεται πολύ για το joystick, αν είναι ακόμα διαθέσιμο μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του στο grovstockbak{at}hotmail.com.

Συνονόματε σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Εχω ήδη επικοινωνήσει με τον Σουηδό. Παρεπιπτόντως το joystick έχει πουληθεί ήδη...

Retro-μανία και οι αναμνήσεις δεν έχουν τέλος...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.252 δευτερόλεπτα