- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- Commodore Amiga 1200
Commodore Amiga 1200
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
25/02/2016 08:38 - 26/02/2016 11:03 #35125
από nkary
Commodore Amiga 1200 δημιουργήθηκε από nkary
Πουλάω την παρακάτω Commodore A1200 από τη συλλογή μου
Εμφανισιακά είναι σε καλή κατάσταση εκτός από μια παραφωνία που προήλθε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε βιδώσει παραπάνω τις 3 μπροστά βίδες
Πάντως δεν "χτυπάει" πολύ στο μάτι
Εσωτερικά έχει Kickstart 3.1 αγορασμένα από amigakit, δίσκο 2,5'' 4GB και κάρτα Blizzard 1220/4
amiga.resource.cx/exp/blizzard1220
Το board είναι Rev 1D.3 στο οποίο έχει γίνει recap. Ο δίσκο έχει classicwb 3.9 και WHDLoad με παιχνίδια και demos. Το floppy φυσικά λειτουργεί κανονικά. Έχω αλλάξει και την μεμβράνη του keyboard.
Μαζί δίνω ένα καλώδιο RGB to Scart, ένα joystick QuickJoy III, Commodore mouse και τροφοδοτικό καλύτερο από το μανίσιο. Αν κάποιος θέλει και την πάνω εσωτερική μεταλλική θωράκιση την έχω και μπορώ να την τοποθετήσω.
Τιμή 250€
Μεταφορικά κατόπιν συνεννόησης. Το μηχάνημα βρίσκεται Θεσσαλονίκη.
Δέχομαι κατάθεση σε Πειραιώς ή Εθνική
Εμφανισιακά είναι σε καλή κατάσταση εκτός από μια παραφωνία που προήλθε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε βιδώσει παραπάνω τις 3 μπροστά βίδες
Πάντως δεν "χτυπάει" πολύ στο μάτι
Εσωτερικά έχει Kickstart 3.1 αγορασμένα από amigakit, δίσκο 2,5'' 4GB και κάρτα Blizzard 1220/4
amiga.resource.cx/exp/blizzard1220
Το board είναι Rev 1D.3 στο οποίο έχει γίνει recap. Ο δίσκο έχει classicwb 3.9 και WHDLoad με παιχνίδια και demos. Το floppy φυσικά λειτουργεί κανονικά. Έχω αλλάξει και την μεμβράνη του keyboard.
Μαζί δίνω ένα καλώδιο RGB to Scart, ένα joystick QuickJoy III, Commodore mouse και τροφοδοτικό καλύτερο από το μανίσιο. Αν κάποιος θέλει και την πάνω εσωτερική μεταλλική θωράκιση την έχω και μπορώ να την τοποθετήσω.
Τιμή 250€
Μεταφορικά κατόπιν συνεννόησης. Το μηχάνημα βρίσκεται Θεσσαλονίκη.
Δέχομαι κατάθεση σε Πειραιώς ή Εθνική
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
10/03/2016 12:39 #35350
από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Commodore Amiga 1200
Πωλήθηκε, μπορεί να κλειδώσει/αρχειοθετηθεί
Το θέμα είναι κλειδωμένο.