- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- [ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad
[ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
25/04/2016 17:29 #36018
από nkary
[ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad δημιουργήθηκε από nkary
Πωλούνται τα παρακάτω παιχνίδια
1. Game Set and Match 2 (Spectrum), περιέχει σε 4 κασέτες τα παιχνίδια Winter Olympiad, Super Hang on Tracks, Basket Master, Superbowl, Trck & Field, Steve Davis Snooker, Championship Sprint. Κουτί-manual-κασέτες σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή 10€
2. Make A Chip - Scrabble - Survival (Spectrum), σε πολύ καλή κατάσταση κατάσταση και τα 3, τιμή 5€ το ένα
3. Elite Gold Edition (Spectrum), Σε πολύ καλή κατάσταση, περιέχει κασέτα, νουβέλα και Ship Identification Chart, τιμή 10€
4. Paperboy - Compendium Darts - Steve Davis World Snooker (Commodore), σε πολύ καλή κατάσταση, τιμή 5€ το ένα
5. PowerPlay The Game of the Gods (Commodore), σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, τιμή 10€
6. Elite Gold Edition (Commodore 64), σε μέτρια κατάσταση, περιέχει κασέτα, νουβέλα, Quick key control Guide και Ship Identification Chart, τιμή 10€
7. Gunship (Commodore), σε καλή κατάσταση, πλήρες, τιμή 10€
8. Starglider (Amstard), σε μέτρια κατάσταση, περιέχει νουβέλα, Playguide, δισκέτα 3" (untested), τιμή 5€
9. Barbarian I & II (Amstrad), κουτί σε κακή κατάσταση, δισκέτες untested, τιμή 5€
10. Legend-Mindscape (Amiga), μόνο οι δισκέτες, ελεγμένες, τιμή 8€
11. Sensible Soccer 1992/3 Season Edition (Amiga), μόνο οι δισκέτες, ελεγμένες, τιμή 8€
12. Blade of Destiny (Amiga), μόνο οι δισκέτες, ελεγμένες, τιμή 15€
13. NBA Live 2004 (PC), πλήρες σε τέλεια κατάσταση, τιμή 3€
14. Flight Pack II (Battle of Britain, Battles of the Red Baron, Jet Storm) (PC), πλήρες σε άριστη κατάσταση, τιμή 3€
Κατάθεση σε τράπεζα Πειραιώς-Εθνική ή paypal με έξοδα δικά σας.
Τρόπος και κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης
1. Game Set and Match 2 (Spectrum), περιέχει σε 4 κασέτες τα παιχνίδια Winter Olympiad, Super Hang on Tracks, Basket Master, Superbowl, Trck & Field, Steve Davis Snooker, Championship Sprint. Κουτί-manual-κασέτες σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή 10€
2. Make A Chip - Scrabble - Survival (Spectrum), σε πολύ καλή κατάσταση κατάσταση και τα 3, τιμή 5€ το ένα
3. Elite Gold Edition (Spectrum), Σε πολύ καλή κατάσταση, περιέχει κασέτα, νουβέλα και Ship Identification Chart, τιμή 10€
4. Paperboy - Compendium Darts - Steve Davis World Snooker (Commodore), σε πολύ καλή κατάσταση, τιμή 5€ το ένα
5. PowerPlay The Game of the Gods (Commodore), σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, τιμή 10€
6. Elite Gold Edition (Commodore 64), σε μέτρια κατάσταση, περιέχει κασέτα, νουβέλα, Quick key control Guide και Ship Identification Chart, τιμή 10€
7. Gunship (Commodore), σε καλή κατάσταση, πλήρες, τιμή 10€
8. Starglider (Amstard), σε μέτρια κατάσταση, περιέχει νουβέλα, Playguide, δισκέτα 3" (untested), τιμή 5€
9. Barbarian I & II (Amstrad), κουτί σε κακή κατάσταση, δισκέτες untested, τιμή 5€
10. Legend-Mindscape (Amiga), μόνο οι δισκέτες, ελεγμένες, τιμή 8€
11. Sensible Soccer 1992/3 Season Edition (Amiga), μόνο οι δισκέτες, ελεγμένες, τιμή 8€
12. Blade of Destiny (Amiga), μόνο οι δισκέτες, ελεγμένες, τιμή 15€
13. NBA Live 2004 (PC), πλήρες σε τέλεια κατάσταση, τιμή 3€
14. Flight Pack II (Battle of Britain, Battles of the Red Baron, Jet Storm) (PC), πλήρες σε άριστη κατάσταση, τιμή 3€
Κατάθεση σε τράπεζα Πειραιώς-Εθνική ή paypal με έξοδα δικά σας.
Τρόπος και κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- Axilleas1981
-
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
26/04/2016 00:38 #36025
από Axilleas1981
Απαντήθηκε από Axilleas1981 στο θέμα [ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad
Καλησπερα! Καλα εισαι; Ενα ενα θα τα βαζεις; χαχαχαχα!! Την διευθυνση μου την εχεις,κρατησε μου και στειλε το 1. Game Set and Match 2 (Spectrum), περιέχει σε 4 κασέτες τα παιχνίδια Winter Olympiad, Super Hang on Tracks, Basket Master, Superbowl, Trck & Field, Steve Davis Snooker, Championship Sprint. Κουτί-manual-κασέτες σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή 10€
Την καταθεση θα την κανω την τεταρτη το πρωι! Απλα στειλε μου,για το αν υπαρχει και αν ναι στειλε το! Τ εξοδα αποστολης ειναι το ιδιο οπως και με το sega που μου εστειλες σωστα;
Την καταθεση θα την κανω την τεταρτη το πρωι! Απλα στειλε μου,για το αν υπαρχει και αν ναι στειλε το! Τ εξοδα αποστολης ειναι το ιδιο οπως και με το sega που μου εστειλες σωστα;
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
26/04/2016 09:44 #36030
από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα [ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad
Καλημέρα Αχιλλέα
Δυστυχώς δεν μπορώ να τα βάλω όλα με τη μια γιατί κάθε λίγο "ξεθάβω" πράμα από ντουλάπες, ράφια, συρτάρια αλλά και γιατί σε ένα θέμα δεν θα μπορούσα να τα βάλω όλα λόγο περιορισμών στον αριθμό φώτο κτλ
Τα έξοδα είναι 1,5€. Θα σου το στείλω Πέμπτη αν είναι
Δυστυχώς δεν μπορώ να τα βάλω όλα με τη μια γιατί κάθε λίγο "ξεθάβω" πράμα από ντουλάπες, ράφια, συρτάρια αλλά και γιατί σε ένα θέμα δεν θα μπορούσα να τα βάλω όλα λόγο περιορισμών στον αριθμό φώτο κτλ
- other_reality
-
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 48
26/04/2016 13:06 #36031
από other_reality
Only Amiga Makes It Possible
Απαντήθηκε από other_reality στο θέμα [ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad
Έχεις π.μ. για Elite c64 και paperboy !
- Axilleas1981
-
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
26/04/2016 19:09 #36032
από Axilleas1981
Εγινε φιλε μου! Αυριο το πρωι θα κανω 11,50 ευρω καταθεση στον λογαριασμο πειραιως που μου εχεις δωσει! Σ'ευχαριστω πολυ!
Απαντήθηκε από Axilleas1981 στο θέμα [ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad
nkary έγραψε: Καλημέρα Αχιλλέα
Εγινε φιλε μου! Αυριο το πρωι θα κανω 11,50 ευρω καταθεση στον λογαριασμο πειραιως που μου εχεις δωσει! Σ'ευχαριστω πολυ!
- other_reality
-
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 48
27/04/2016 12:57 #36040
από other_reality
Απαντήθηκε από other_reality στο θέμα [ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad
bakayoko sent, pm με τα ντητέηλζ !
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
27/04/2016 13:44 - 29/04/2016 09:57 #36041
από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα [ΠΩΛΗΣΗ] Παιχνίδια για Spectrum, Commodore, Amiga, Amstrad
Game Set and Match 2 (Spectrum)
Paperboy (Commodore)
Elite Gold Edition (Commodore 64)
Starglider (Amstard)
Barbarian I & II (Amstrad)
Elite Gold Edition (Spectrum)
Πουλήθηκαν
Paperboy (Commodore)
Elite Gold Edition (Commodore 64)
Starglider (Amstard)
Barbarian I & II (Amstrad)
Elite Gold Edition (Spectrum)