PS3 fat 500GB+χειριστήριο+παιχνίδι ή PS4 slim 1TB+Samsung Full HD TV 32''

• manos426f
  • Το Άβαταρ του/της manos426f Συντάκτης θέματος
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
04/11/2018 13:51 - 04/11/2018 13:57 #43242 από manos426f
Στo πλαίσιo πώλησης των PS4 που μέχρι πρότινος διέθετε το Ballywood, από 19/11 θα έχω στην κατοχή μου ένα PS3 fat 500GB, μαζί με ένα αυθεντικό χειριστήριο και το Gran Turismo, ως μέρος ανταλλαγής που έχει δρομολογηθεί.

To κουτί της κονσόλας δεν υπάρχει, ενώ ο κάτοχος του PS3 μου έχει επανηλλειμένως εγγυηθεί ότι το μηχάνημα είναι σε απολύτως άριστη κατάσταση, με μόλις 20-25 ώρες χρήσης. Ακριβώς επειδή δε σκοπεύω να κρατήσω το PS3, μια και οι κονσόλες θα απομακρυνθούν απ' το κατάστημα, σκέφτηκα να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον εδώ μέσα να το αποκτήσει, προτού το βάλω αγγελία και σε άλλους ιστότοπους. Καθώς δε δηλώνω γνώστης των τιμών που επικρατούν, συμβουλεύτηκα 2-3 παιδιά, τα οποία και μου είπαν ότι για τη συγκεκριμένη έκδοση του PS3 και την ελάχιστη χρήση που έχει, τα 100€ είναι μία απολύτως λογική τιμή, τόσο για τον αγοραστή όσο και για τον πωλητή.

Όπως προαναφέρθηκε, το PS3 θα μπορεί να παραδοθεί από 19/11 και μετά και φυσικά κατόπιν εξονυχιστικού ελέγχου από μέρους του αγοραστή, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του μαγαζιού.

Αν όμως, για τον οποιοδήποτε λόγο, η ανταλλαγή δε προχωρήσει, τότε αυτομάτως θα διαθέτω ξανά προς πώληση ένα PS4 slim 1TB με δύο αυθεντικά Dualshock 4 χειριστήρια, USB και HDMI καλώδιο, καθώς και συσκευασία της κονσόλας, πακέτο με μία Samsung Full HD TV 32'' και δώρο βάση τοίχου. Όλα τα παραπάνω έχουν περίπου 25-30 ώρες χρήση στο μαγαζί και δίνονται έναντι 450€. Μάλιστα αν υπάρχει ενδιαφερόμενος για αυτά μπορώ να κλείσω συμφωνία μαζί του για παράδοση 19/11, εν γνώσει του ατόμου με το οποίο έχω κανονίσει την ανταλλαγή με το PS3, καθώς του έχω από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσει ότι προτιμώ να προβώ σε απευθείας πώληση του πακέτου PS4+Full HDTV. Το ίδιο θα ισχύσει και αν βρεθούν ξεχωριστοί αγοραστές για PS4 και Samsung TV (280€ και 180€ αντίστοιχα, με δώρο βάση τοίχου για τον δεύτερο).

Πέραν των παραπάνω, πωλούνται, επίσης σε άριστη κατάσταση, τα παρακάτω παιχνίδια για PS4:

Άμεσα διαθέσιμα προς πώληση

- Mortal Kombat XL - 20€
- DOOM - 20€
- Wolfenstein The New Order - 15€
- Wolfenstein The Old Blood - 15€

Διαθέσιμα προς πώληση από 19/11 κι έπειτα

- Street Fighter V (Steelbook edition) - 20€
- Call of Duty Black Ops III - 15€
- PES 2017 - 10€
- NBA 2K17 - 10€

Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Darts, Billiards και Ping Pong!
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο adventure game από την ίδια μας τη ζωή.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • manos426f
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
07/11/2018 13:58 #43303 από manos426f
Αγοραστής για την TV βρέθηκε, οπότε δίνεται και μόνο του το PS4 slim 1TB με δύο αυθεντικά Dualshock 4 χειριστήρια, USB και HDMI καλώδιο έναντι 280€.

Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Darts, Billiards και Ping Pong!
  • manos426f
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
07/11/2018 20:10 #43306 από manos426f
Έφυγε και το PS4, μπορεί να κλειδωθεί η αγγελία, ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία της!

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.242 δευτερόλεπτα