- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- Πώληση υπολογιστή IBM Personal Computer 330-433SX
Πώληση υπολογιστή IBM Personal Computer 330-433SX
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
15/11/2018 12:16 #43407
από nkary
Πώληση υπολογιστή IBM Personal Computer 330-433SX δημιουργήθηκε από nkary
Πωλείται IBM Personal Computer 330-433SX
Το μηχάνημα είναι ένας 486DX/33MHz με 64MB RAM, 256KB cache, 1.44MB 3,5" floppy drive, CDROM drive, 2,5GB HDD και on board VGA Cirrus Logic GD-54xx
Έχει εγκατεστημένο OS/2 Warp version 3
Το μηχάνημα του έχω αλλάξει motherboard αλλά έχει θέμα στο τροφοδοτικό, μόλις συνδέσεις το καλώδιο δίνει ρεύμα (χωρίς να φορτώνει το λειτουργικό), δηλαδή ακούς το δίσκο και το φανάκι του PSU να δουλεύουν. Πατώντας το κουμπί ON/OFF (με λίγη δυσκολία, θέλει να βρεις ακριβώς το πάτημα του αν και στο μάτι δεν έχει κάποιο θέμα εσωτερικά./εξωτερικά) ανάβει κανονικά και φορτώνει λειτουργικό.
Το δίνω όσο μου κόστισε το motherboard, στα 60€+μεταφορικά
Μαζί όποιος θέλει να πληρώσει τα μεταφορικά δίνω και το μόνιτορ, το οποίο αν και του έχω κάνει recap έχει θέμα κυρτότητας εικόνας. Δεν κατάφερα να το φτιάξω ποτέ αν και το έδωσα και σε μάστορα, ο οποίος βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ασχολήθηκε.
Το μηχάνημα είναι ένας 486DX/33MHz με 64MB RAM, 256KB cache, 1.44MB 3,5" floppy drive, CDROM drive, 2,5GB HDD και on board VGA Cirrus Logic GD-54xx
Έχει εγκατεστημένο OS/2 Warp version 3
Το μηχάνημα του έχω αλλάξει motherboard αλλά έχει θέμα στο τροφοδοτικό, μόλις συνδέσεις το καλώδιο δίνει ρεύμα (χωρίς να φορτώνει το λειτουργικό), δηλαδή ακούς το δίσκο και το φανάκι του PSU να δουλεύουν. Πατώντας το κουμπί ON/OFF (με λίγη δυσκολία, θέλει να βρεις ακριβώς το πάτημα του αν και στο μάτι δεν έχει κάποιο θέμα εσωτερικά./εξωτερικά) ανάβει κανονικά και φορτώνει λειτουργικό.
Το δίνω όσο μου κόστισε το motherboard, στα 60€+μεταφορικά
Μαζί όποιος θέλει να πληρώσει τα μεταφορικά δίνω και το μόνιτορ, το οποίο αν και του έχω κάνει recap έχει θέμα κυρτότητας εικόνας. Δεν κατάφερα να το φτιάξω ποτέ αν και το έδωσα και σε μάστορα, ο οποίος βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ασχολήθηκε.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
21/01/2019 14:41 #44077
από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Πώληση υπολογιστή IBM Personal Computer 330-433SX
Η αγγελία αποσύρεται, μπορεί να σβήσει
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- Forum