- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- ΠΩΛΗΣΗ - Παιχνίδια για PC από τη δεκαετία του 90 - και αρχές 2000
ΠΩΛΗΣΗ - Παιχνίδια για PC από τη δεκαετία του 90 - και αρχές 2000
- lelisjr
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 80
23/06/2020 11:50 - 23/06/2020 11:51 #46517
από lelisjr
ΠΩΛΗΣΗ - Παιχνίδια για PC από τη δεκαετία του 90 - και αρχές 2000 δημιουργήθηκε από lelisjr
Καλημέρα σας!
Long time no see... είχα καιρό να μπω στο forum μιας και με όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες η δουλειά μου είναι προτεραιότητα... (μπας και επιβιώσουμε
)
Είπα να αφήσω πίσω μου κάποια παιχνίδια που έχω από μαθητής λυκείου, και φοιτητής!
Κάποια είναι οκ για συλλέκτες, αλλά τα περισσότερα είναι γι'αυτούς που θέλουν να τα παίξουν στην original μορφή τους χωρίς να φοβούνται μήπως κάτι πάει στραβά αφού τα περισσότερα έχουν ελλείψεις (όχι σε cds, μόνο σε κουτιά ή/και manuals) ή για όσους έχουν ελλείψεις και θέλουν να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια που έχουν στη συλλογή τους.
Οι τιμές που έβαλα είναι πιστεύω λογικές. Προσπάθησα να είμαι όσο μπορώ σχεδόν στα ίδια με το gog (αν και δεν είναι το ίδιο να έχεις τα CD στο χέρι
) και σε όσα δεν βρήκα τιμές στο GOG συμβουλεύτικα το ebay. Θα προτιμήσω συναλλαγή χέρι με χέρι (είμαι Αθήνα), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν στέλνω και αλλού κατόπιν συνεννόησης.
Αν κάποιος θέλει όλο το πακέτο, από σύνολο 80€ το αφήνω 65€!
Έχουμε και λέμε λοιπόν!
Long time no see... είχα καιρό να μπω στο forum μιας και με όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες η δουλειά μου είναι προτεραιότητα... (μπας και επιβιώσουμε
Είπα να αφήσω πίσω μου κάποια παιχνίδια που έχω από μαθητής λυκείου, και φοιτητής!
Κάποια είναι οκ για συλλέκτες, αλλά τα περισσότερα είναι γι'αυτούς που θέλουν να τα παίξουν στην original μορφή τους χωρίς να φοβούνται μήπως κάτι πάει στραβά αφού τα περισσότερα έχουν ελλείψεις (όχι σε cds, μόνο σε κουτιά ή/και manuals) ή για όσους έχουν ελλείψεις και θέλουν να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια που έχουν στη συλλογή τους.
Οι τιμές που έβαλα είναι πιστεύω λογικές. Προσπάθησα να είμαι όσο μπορώ σχεδόν στα ίδια με το gog (αν και δεν είναι το ίδιο να έχεις τα CD στο χέρι
Αν κάποιος θέλει όλο το πακέτο, από σύνολο 80€ το αφήνω 65€!
Έχουμε και λέμε λοιπόν!
Silent Hunter II Big box αρχική έκδοση (όχι η έκδοση με το μαλακό κουτί).
Περιέχει θήκη με το CD (Πολύ καλή κατάσταση), & Manual (άριστη κατάσταση). Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάσταση με φαγωμένες μόνο τις γωνίες (δείτε εικόνα).
Τιμή 13€
Περιέχει θήκη με το CD (Πολύ καλή κατάσταση), & Manual (άριστη κατάσταση). Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάσταση με φαγωμένες μόνο τις γωνίες (δείτε εικόνα).
Τιμή 13€
Sensible Soccer 2006, Jewel box
Περιέχει θήκη (τέλεια κατάσταση), manual (τέλεια κατάσταση), τον κατάλογο της Codemasters της ίδιας χρονιάς, CD (τέλεια κατάσταση)
Τιμή 8€
Περιέχει θήκη (τέλεια κατάσταση), manual (τέλεια κατάσταση), τον κατάλογο της Codemasters της ίδιας χρονιάς, CD (τέλεια κατάσταση)
Τιμή 8€
Ultimate Ride 2001, Jewelbox
Περιέχει Θήκη (τέλεια), manual (τέλειο), Disney games catalogue 2001 (τέλεια κατάσταση)
Τιμή 8€
Περιέχει Θήκη (τέλεια), manual (τέλειο), Disney games catalogue 2001 (τέλεια κατάσταση)
Τιμή 8€
Privateer 2, The Darkening (1996) (3CD case από big box)
Περιέχει τη θήκη (έχει σπασίμο, μέτρια κατάσταση), 3CDs (τέλεια κατάσταση)
Τιμή 8€
Περιέχει τη θήκη (έχει σπασίμο, μέτρια κατάσταση), 3CDs (τέλεια κατάσταση)
Τιμή 8€
Hyper Blade (1996) & Mech Warrior 2 (1996)
Τα παιχνίδια αυτά ερχόταν ως δώρο με την κάρτα γραφικών Voodoo της 3d FX. Ερχόταν σε απλή χάρτινη θήκη μέσα στο κουτί της κάρτας.
Τα έχω βάλει μαζί με τα manuals τους σε hard CD case για προφανείς λόγους προστασίας. Θα προτιμήσω να τα δώσω ως πακέτο σε κάποιο συλλέκτη
που θέλει να συμπληρώσει το πακέτο του hardware της Voodoo 2.
Περιέχουν: Θήκες CD OEM, Manuals (τέλεια κατάσταση), CDs (Τέλεια κατάσταση)
Τιμή Hyperblade 5€
Τιμή Mech Warrior 2 8€
Τιμή πακέτου 10€
Τα παιχνίδια αυτά ερχόταν ως δώρο με την κάρτα γραφικών Voodoo της 3d FX. Ερχόταν σε απλή χάρτινη θήκη μέσα στο κουτί της κάρτας.
Τα έχω βάλει μαζί με τα manuals τους σε hard CD case για προφανείς λόγους προστασίας. Θα προτιμήσω να τα δώσω ως πακέτο σε κάποιο συλλέκτη
που θέλει να συμπληρώσει το πακέτο του hardware της Voodoo 2.
Περιέχουν: Θήκες CD OEM, Manuals (τέλεια κατάσταση), CDs (Τέλεια κατάσταση)
Τιμή Hyperblade 5€
Τιμή Mech Warrior 2 8€
Τιμή πακέτου 10€
XFiles The Game (1998) & Baldur's Gate (1998)
Άλλο ένα ζευγάρι παιχνιδιών που ερχόταν πακέτο με κάρτα γραφικών. Αυτά είναι από την Ati Rage 128.
Και αυτά τα έχω μεταφέρει σε ΟΕΜ CD cases. Περιέχουν: Θήκη ΟΕΜ, Manual (τέλεια), CDs (τέλεια). Και αυτά προτιμώ να τα δώσω πακέτο σε κάποιον που έχει την Ati Rage 128 και θέλει να συμπληρώσει το bundle της.
Τιμή X-Files 5€
Τιμή Baldur's Gate 5€
Τιμή πακέτου 8€
Άλλο ένα ζευγάρι παιχνιδιών που ερχόταν πακέτο με κάρτα γραφικών. Αυτά είναι από την Ati Rage 128.
Και αυτά τα έχω μεταφέρει σε ΟΕΜ CD cases. Περιέχουν: Θήκη ΟΕΜ, Manual (τέλεια), CDs (τέλεια). Και αυτά προτιμώ να τα δώσω πακέτο σε κάποιον που έχει την Ati Rage 128 και θέλει να συμπληρώσει το bundle της.
Τιμή X-Files 5€
Τιμή Baldur's Gate 5€
Τιμή πακέτου 8€
Morpheus (1998) (Ελληνική έκδοση)
Περιέχει CD Case (Έχει σπάσιμο) Manual (τέλεια κατάσταση) 3 CDs (τέλεια κατάσταση) - Είναι από Big Box (λείπει το κουτί)
Τιμή 8€
Περιέχει CD Case (Έχει σπάσιμο) Manual (τέλεια κατάσταση) 3 CDs (τέλεια κατάσταση) - Είναι από Big Box (λείπει το κουτί)
Τιμή 8€
Microsoft Complete Basketball Guide '95-'96 edition
Η εγκυκλοπέδια του NBA της Microsoft. (ερχόταν σε big box- λείπει το κουτί)
Περιέχει: CD case (καλή κατάσταση), Mini manual (πολύ καλή κατάσταση), CD (πολύ καλή κατάσταση)
Τιμή 5€
Η εγκυκλοπέδια του NBA της Microsoft. (ερχόταν σε big box- λείπει το κουτί)
Περιέχει: CD case (καλή κατάσταση), Mini manual (πολύ καλή κατάσταση), CD (πολύ καλή κατάσταση)
Τιμή 5€
Microsoft Combat Flight Simulator 2 (2000)
Περιέχει: Θήκη (Έχει σπάσει), 2 CDs (πολύ καλή κατάσταση)
Τιμή 4€
Περιέχει: Θήκη (Έχει σπάσει), 2 CDs (πολύ καλή κατάσταση)
Τιμή 4€
Riven - The sequel to Myst (1997) Από την πρώτη έκδοση σε Big box
Περιέχει: CD case (καλή κατάσταση, χωρίς σπασίματα), Manual (πολύ καλή κατάσταση), 5CDs (Τέλεια κατάσταση).
Τιμή 8€
Περιέχει: CD case (καλή κατάσταση, χωρίς σπασίματα), Manual (πολύ καλή κατάσταση), 5CDs (Τέλεια κατάσταση).
Τιμή 8€
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- ΠΩΛΗΣΗ - Παιχνίδια για PC από τη δεκαετία του 90 - και αρχές 2000
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.482 δευτερόλεπτα