we are the champions ΣΥΛΛΟΓΗ

• nostalgic
  • Συντάκτης θέματος
  • Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
Περισσότερα
14/12/2020 14:53 #46855 από nostalgic
we are the champions ΣΥΛΛΟΓΗ δημιουργήθηκε από nostalgic

ΠΩΛΕΙΤΑΙ η συλλογη 40 ευρω τιμη συζητ.
αριστη λειτουργικη και σπανια
Συνημμένα:
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • nostalgic
  • Συντάκτης θέματος
Περισσότερα
17/12/2020 17:01 - 17/12/2020 19:58 #46863 από nostalgic
Απαντήθηκε από nostalgic στο θέμα we are the champions ΣΥΛΛΟΓΗ
EDIT (admin)

Έσβησα το παρών ποστ επειδή έλεγε για κάτι που έλαβε χώρα σε άλλο site (όχι στο retrocomputers.gr) μεταξύ δύο χρηστών εκεί, με κάποιες κατηγορίες από τον ένα χρήστη προς τον άλλο για το συμβάν εκεί.

Δεν παίρνω κάποια θέση επειδή δεν γνωρίζω καν το θέμα και δεν με αφορά, αλλά από τη στιγμή που δεν αφορά καν το site μας δεν θέλω να δημιουργηθεί οποιοδήποτε flame / εντάσεις κτλ εδώ για κάποιο συμβάν που έγινε μεταξύ 2 χρηστών σε άλλο site που ουδεμία σχέση έχουμε, ας βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών αυτών π.χ. μέσω τηλεφώνου, κοινωνικών δικτύων, email κτλ.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
  • nostalgic
  • Συντάκτης θέματος
Περισσότερα
18/12/2020 17:54 - 18/12/2020 18:18 #46865 από nostalgic
Απαντήθηκε από nostalgic στο θέμα we are the champions ΣΥΛΛΟΓΗ
εχετε αποδεκτη σωστη απαντηση τουλαχιστον η μιση
η αλλη μιση σας απαντηση ειναι λαθος

o κυριος kokkiklhs ο οποιος ειναι απο τα επιφανεστερα σας μελη εδω με το να γραφει σχολια σε διαφορα ποστ , ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ και φυσικα κρυβετε κατα την προσφιλη του τακτικη στο αλλο site ειναι administrator και εχω και αποδειξη με screenshot που εχει μπαναρει τον εκει λογαριασμο μου διχως καμια ουσιαστικη παραβιαση για την ιδια αγγελια που εχω ανεβασει κι εδω

τον προκαλω να βγει δημοσια να μιλησει ''Αν εχει τον ανδρισμο'' που δεν τον εχει γιατι κρυβετε ως συνηθως πισω απο φουστες για να μην καταφυγω σε αλλες οδους ...

δευτερον αν ειχα καποιο τηλεφώνο, κοινωνικών δικτύων, email του δεν θα ειχα καταφυγει σε αυτην την μεθοδο πιστευετε?
αλλα ο κυριος ο θεος να τον κανει ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΣ εμφανιστει να .... ΠΕΙ ΝΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΚ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ * ΔΕΚΤΟΝ
* ΤΟ ΕΚΑΝΑ ολο αυτο γιατι μου προξενησε πραγματικα απορια ενω εχω ανεβασει την ιδια αγγελια εδω εκτων των αλλων και με ξερουν ατομα που εχουν συνεργαστει μαζι μου προσωπικα ξερουν πως ειμαι αψογος! πως ο κυριος αυτος αποφασιζει και πρατει διχως καμια διακαιολογια ????
  • Αdmin
  • Το Άβαταρ του/της Αdmin
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
18/12/2020 23:21 #46866 από Αdmin
Απαντήθηκε από Αdmin στο θέμα we are the champions ΣΥΛΛΟΓΗ
Από τη στιγμή που σου εξηγήσαμε ευγενικά ότι δεν μας αφορά το θέμα και ούτε γνωρίζουμε κάτι για όσα γράφεις και κάναμε edit το ποστ σου με αυτές τις κατηγορίες και τους χαρακτηρισμούς που έγραφες και εσύ δεν καταλαβαίνεις και συνεχίζεις με απρεπείς χαρακτηρισμούς προς χρήστη του site για άσχετο συμβάν με το site μας, λυπόμαστε αλλά δεν μπορούμε να ασχολούμαστε στα καλά καθούμενα με εντάσεις κτλ και γίνεται αποκλεισμός του λογαριασμού σου προς το παρών.

Δεν είμαστε υπέρ του ban αλλά δεν μπορούμε και από το πουθενά να μπαίνει όποιος θέλει και να δημιουργεί εντάσεις και να προσβάλει άτομα και να επιμένει ενώ του ζητάμε ευγενικά να σταματήσει.- πόσο μάλλον για συμβάν που έγινε σε άλλο site που δεν μας αφορά.

PC rules!!! (και ας λένε ότι θέλουν οι...δεύτεροι) :P

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.340 δευτερόλεπτα