- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- Pixel περιοδικά 5-10€
Pixel περιοδικά 5-10€
- permie
- Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
22/06/2022 16:42 - 22/06/2022 16:48 #48367
από permie
Pixel περιοδικά 5-10€ δημιουργήθηκε από permie
Πωλούνται τα παρακάτω(είναι 5-15 , λάθος στον τίτλο)
Πωλούνται τα παρακάτω τεύχη
55,57,58,59,64,joystick ένθετο,71,78,117-5€ το ένα λόγω κατάστασης
42,44-47,52-54,56,61-15€ το ένα
64,66,67,72-74,77,79-10€ το ένα
Βρίσκομαι στην Αθήνα
Ευχαριστώ
Πωλούνται τα παρακάτω τεύχη
55,57,58,59,64,joystick ένθετο,71,78,117-5€ το ένα λόγω κατάστασης
42,44-47,52-54,56,61-15€ το ένα
64,66,67,72-74,77,79-10€ το ένα
Βρίσκομαι στην Αθήνα
Ευχαριστώ
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
22/06/2022 22:33 #48368
από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Pixel περιοδικά 5-10€
Μάλλον έχω μείνει πίσω στις τιμές
Εν πάση περιπτώσει δικαίωμα σου να βάζεις τιμές που θες, μήπως για τα λεφτά που ζητάς να έκανες ένα κόπο να ανεβάσεις καλύτερες φώτος (και επιτέλους πατήστε το κουμπάκι που λέει "εισαγωγή" να μπουν όμορφα μέσα στο ποστ) όπως επίσης και μια περιγραφή της κατάστασης του κάθε τεύχους?
Εν πάση περιπτώσει δικαίωμα σου να βάζεις τιμές που θες, μήπως για τα λεφτά που ζητάς να έκανες ένα κόπο να ανεβάσεις καλύτερες φώτος (και επιτέλους πατήστε το κουμπάκι που λέει "εισαγωγή" να μπουν όμορφα μέσα στο ποστ) όπως επίσης και μια περιγραφή της κατάστασης του κάθε τεύχους?
- permie
- Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
22/06/2022 22:57 #48369
από permie
Απαντήθηκε από permie στο θέμα Pixel περιοδικά 5-10€
Γεια, ποιά θα ήταν μια τιμή που θα ήταν καλή για αυτά τα περιοδικά; Δε γνωρίζω
22/06/2022 23:13 - 22/06/2022 23:14 #48370
από nkary
Σίγουρα οι τιμές έχουν ανέβει τα τελευταία 3-4 χρόνια σε οτιδήποτε αφορά το ρετρό.
Ωστόσο εδώ που έβαλες την αγγελία απευθύνεσαι σε συλλέκτες με πολλά χρόνια στη πλάτη τους και όχι σε άσχετους που βρίσκεις πχ στο FB και σε sites όπως το car ή το vendora που βλέπεις ενα pc magazine (γελάει ο κόσμος) στα 20€
Τώρα από τιμές αναλόγως του αριθμού του τεύχους και της κατάστασης. Φυσικά πχ ενα τεύχος με αριθμό 10 δεν θα το δώσεις 5€.
Αλλά περιοδικά σε άσχημη κατάσταση τα 5€ είναι πάρα πολλά. Ίσως 2-3€
Δεν νομίζω να πουλήσεις εδώ μέσα στις τιμές που δίνεις. Υπάρχουν άλλα sites όπως ανάφερα πιο πάνω που μπορείς να χτυπήσεις ότι τιμές θέλεις.
Εγώ όμως άλλο θέμα έθιξα. Μπορεί στο FB τέτοιες αγγελίες να πουλάνε, εδώ μέσα όχι. Δηλάδη πετάς 3 φώτος που μετά βιας κάποιος διακρίνει τα περιοδικά, λες και το τεύχος τάδε τόσα € και τέρμα.
Δηλαδή αν σου στειλω ενα πμ και σου ζητησω περιγραφή του κάθε τευχους έχεις να μου στειλεις?
Εχει κομμένες σελίδες? Έχει σελίδες στον αέρα? Του λείπουν σελίδες? Έχει μουχλα? Έιναι τσακισμένο?
Αλλιως πως περιμένεις να πάρεις 5-10-15€?
Ωστόσο εδώ που έβαλες την αγγελία απευθύνεσαι σε συλλέκτες με πολλά χρόνια στη πλάτη τους και όχι σε άσχετους που βρίσκεις πχ στο FB και σε sites όπως το car ή το vendora που βλέπεις ενα pc magazine (γελάει ο κόσμος) στα 20€
Τώρα από τιμές αναλόγως του αριθμού του τεύχους και της κατάστασης. Φυσικά πχ ενα τεύχος με αριθμό 10 δεν θα το δώσεις 5€.
Αλλά περιοδικά σε άσχημη κατάσταση τα 5€ είναι πάρα πολλά. Ίσως 2-3€
Δεν νομίζω να πουλήσεις εδώ μέσα στις τιμές που δίνεις. Υπάρχουν άλλα sites όπως ανάφερα πιο πάνω που μπορείς να χτυπήσεις ότι τιμές θέλεις.
Εγώ όμως άλλο θέμα έθιξα. Μπορεί στο FB τέτοιες αγγελίες να πουλάνε, εδώ μέσα όχι. Δηλάδη πετάς 3 φώτος που μετά βιας κάποιος διακρίνει τα περιοδικά, λες και το τεύχος τάδε τόσα € και τέρμα.
Δηλαδή αν σου στειλω ενα πμ και σου ζητησω περιγραφή του κάθε τευχους έχεις να μου στειλεις?
Εχει κομμένες σελίδες? Έχει σελίδες στον αέρα? Του λείπουν σελίδες? Έχει μουχλα? Έιναι τσακισμένο?
Αλλιως πως περιμένεις να πάρεις 5-10-15€?
- permie
- Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
22/06/2022 23:31 #48371
από permie
Φυσικά και θα απαντήσω στις ερωτήσεις για συγκεκριμένα τεύχη που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Όσο για τις φωτογραφίες, έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Όλα γίνονται από το κινητό.
Τα περιοδικά θέλω να τα πουλήσω και είμαι διατεθειμένος να διαπραγματευτώ τιμή.
Και αν υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο που έβαλα την αγγελία, και άλλα μέλη του γκρουπ θεωρούν ότι δεν είναι σωστή, κανένα πρόβλημα, θα τη διαγράψω.
Πάντως είμαι ανοιχτός να συζητήσω τιμές, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και αν όχι, η ζωή συνεχίζεται...
Τα περιοδικά θέλω να τα πουλήσω και είμαι διατεθειμένος να διαπραγματευτώ τιμή.
Και αν υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο που έβαλα την αγγελία, και άλλα μέλη του γκρουπ θεωρούν ότι δεν είναι σωστή, κανένα πρόβλημα, θα τη διαγράψω.
Πάντως είμαι ανοιχτός να συζητήσω τιμές, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και αν όχι, η ζωή συνεχίζεται...
23/06/2022 18:17 #48372
από nkary
Εγώ προσπαθώ να σου πω πως να δώσεις αξία στα περιοδικά σου και στην αγγελία σου
- permie
- Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
23/06/2022 23:39 #48373
από permie
Α οκ, κατάλαβα τώρα.
Ναι κοίτα, την επόμενη αγγελία που θα ανεβάσω, αν δεν φύγουν, θα φροντίαω ναέχω καλύτερες φωτογραφίες και περιγραφή.
Ευχαριστώ
Ναι κοίτα, την επόμενη αγγελία που θα ανεβάσω, αν δεν φύγουν, θα φροντίαω ναέχω καλύτερες φωτογραφίες και περιγραφή.
Ευχαριστώ
- Macfan
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
14/07/2022 18:07 #48392
από Macfan
Απαντήθηκε από Macfan στο θέμα Pixel περιοδικά 5-10€
Με ενδιαφέρουν 4 τεύχη.Τα στέλνεις?