- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- Πωλείται Atari65XE με "προίκα"
Πωλείται Atari65XE με "προίκα"
- madeco
- Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 84
06/08/2026 23:29 - 09/08/2026 15:04 #49716
από madeco
Πωλείται Atari65XE με "προίκα" δημιουργήθηκε από madeco
Πωλειται ο retro υπολογιστης Αtari 65xe σε λειτουργικη κατάσταση.Τιμη πακετου 140 ευρω.
Δοκιμασμένος με χρήση cartridge με τα παρακάτω παιχνίδια, Tennis,Pole Position, Typo-attack, Kaboom! όλα λειτουργικά και δοκιμασμένα και αυτά εντός του πακέτου. Στο XC12 tape drive έχει αλλαχτεί ιμάντας αλλά δεν εχει γινει δοκιμη με κασσετα software. έχει γίνει χρήση όμως με dummy κασσέτα ( η οποια συμπεριλαμβανεται στο πάκετο) και μέσω του audio jack 3.5mm μεταφέρει την πληροφορία του παιχνιδιου/προγράμματος για εκτελεση.(χρηση tapdancer app for android) Συνοδεύεται με το γνήσιο λειτουργικό τροφοδοτικό του, Καλώδιο μονιτορ που συνδέεται σε RCA της τηλεόρασης για εικόνα και ήχο, καθώς και 1 μοχλό Quickshot δοκιμασμενο. Δεκτός και έλεγχος πριν την αγορα. το έχω στην κατοχή μου από το 1989 ,αγορά απο Ελλαδα. Συνοδευεται απο manual σε ελληνικα κ αγγλικα. Προτιμαται συναλλαγη χερι-χερι απο κοντα (εντός Αττικής )για αποφυγη ζημιας κατα την μεταφορα.Αλλα μπορει να γινει αποστολη κατοπιν συνενόησης.
Δοκιμασμένος με χρήση cartridge με τα παρακάτω παιχνίδια, Tennis,Pole Position, Typo-attack, Kaboom! όλα λειτουργικά και δοκιμασμένα και αυτά εντός του πακέτου. Στο XC12 tape drive έχει αλλαχτεί ιμάντας αλλά δεν εχει γινει δοκιμη με κασσετα software. έχει γίνει χρήση όμως με dummy κασσέτα ( η οποια συμπεριλαμβανεται στο πάκετο) και μέσω του audio jack 3.5mm μεταφέρει την πληροφορία του παιχνιδιου/προγράμματος για εκτελεση.(χρηση tapdancer app for android) Συνοδεύεται με το γνήσιο λειτουργικό τροφοδοτικό του, Καλώδιο μονιτορ που συνδέεται σε RCA της τηλεόρασης για εικόνα και ήχο, καθώς και 1 μοχλό Quickshot δοκιμασμενο. Δεκτός και έλεγχος πριν την αγορα. το έχω στην κατοχή μου από το 1989 ,αγορά απο Ελλαδα. Συνοδευεται απο manual σε ελληνικα κ αγγλικα. Προτιμαται συναλλαγη χερι-χερι απο κοντα (εντός Αττικής )για αποφυγη ζημιας κατα την μεταφορα.Αλλα μπορει να γινει αποστολη κατοπιν συνενόησης.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- madeco
- Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
09/08/2026 21:57 #49719
από madeco
Απαντήθηκε από madeco στο θέμα Πωλείται Atari65XE με "προίκα"
χαμηλοτερη τιμη στα 140 το πακετο
- madeco
- Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
09/08/2026 23:23 #49720
από madeco
Απαντήθηκε από madeco στο θέμα Πωλείται Atari65XE με "προίκα"
καλησπερα, πουληθηκε εκτός φορουμ. Ευχαριστω.
- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- Πωλείται Atari65XE με "προίκα"
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.194 δευτερόλεπτα