- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- N64 παιχνιδια κουτατα (cib)
N64 παιχνιδια κουτατα (cib)
- ison
- Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
18/04/2013 11:01 #9170
από ison
N64 παιχνιδια κουτατα (cib) δημιουργήθηκε από ison
Καλησπερα παιδια
Ηρθε ο καιρος να αποχωριστω μερος της συλλογης μου απο n64
Τιμες απο κατω
Lylat wars 64 25 EYRO (δεν υπαρχει το rumble pack...αν θελετε βρισκω ενα με 5-10 ευρω εξτρα)
Wave race 64 15 EYRO
Zelda ocarina of time n64 35 EYRO
Banjo kazooie 64 25 EYRO
1080 Avalance 15 EYRO
Star war rogue squadron 15 EYRO
ΟΛΑ ειναι complete με οτι ειχε μεσα οταν τα ανοιξα...τα σακουλακια ειναι τα αυθεντικα της συσκευασιας (αν και λιγο ταλαιπωρημενα πλεον). Αυτο σημαινει οτι εχουν και τις μεταφρασεις της Nortec (οπου υπηρχαν).
Εννοειται πληρω λειτουργικα.
Στελνω και επαρχια κατοπιν συννενόησης και ΕΦΟΣΟΝ γινει πρωτα τραπεζικη καταθεση (για αντικαταβολη το συζηταμε γιατι εχω καει παλαιοτερα και πληρωνα τσαμπα)
Ευχαριστω
Για οποιαδηποτε πληροφορια και για να δω το μυνημα σας αμεσα παρακαλω στειλτε pm ή email (το προτιμω) στο lmiltos (at) outlook (dot) com
Η αγγελια υπαρχει και σε αλλα fora
Ηρθε ο καιρος να αποχωριστω μερος της συλλογης μου απο n64
Τιμες απο κατω
Lylat wars 64 25 EYRO (δεν υπαρχει το rumble pack...αν θελετε βρισκω ενα με 5-10 ευρω εξτρα)
Wave race 64 15 EYRO
Zelda ocarina of time n64 35 EYRO
Banjo kazooie 64 25 EYRO
1080 Avalance 15 EYRO
Star war rogue squadron 15 EYRO
ΟΛΑ ειναι complete με οτι ειχε μεσα οταν τα ανοιξα...τα σακουλακια ειναι τα αυθεντικα της συσκευασιας (αν και λιγο ταλαιπωρημενα πλεον). Αυτο σημαινει οτι εχουν και τις μεταφρασεις της Nortec (οπου υπηρχαν).
Εννοειται πληρω λειτουργικα.
Στελνω και επαρχια κατοπιν συννενόησης και ΕΦΟΣΟΝ γινει πρωτα τραπεζικη καταθεση (για αντικαταβολη το συζηταμε γιατι εχω καει παλαιοτερα και πληρωνα τσαμπα)
Ευχαριστω
Για οποιαδηποτε πληροφορια και για να δω το μυνημα σας αμεσα παρακαλω στειλτε pm ή email (το προτιμω) στο lmiltos (at) outlook (dot) com
Η αγγελια υπαρχει και σε αλλα fora
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- N64 παιχνιδια κουτατα (cib)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.206 δευτερόλεπτα