- Forum
- Κονσόλες - Pongs
- 32 bit
- Panasonic 3DO
- 1η ελληνική παρουσίαση Panasonic FZ1 3DΟ - Blog + youtube video από Console Hunter
1η ελληνική παρουσίαση Panasonic FZ1 3DΟ - Blog + youtube video από Console Hunter
- Console Hunter
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
01/04/2021 18:34 #47316
από Console Hunter
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
1η ελληνική παρουσίαση Panasonic FZ1 3DΟ - Blog + youtube video από Console Hunter δημιουργήθηκε από Console Hunter
Kαλησπέρα στη ρετρό παρέα,
στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το 1ο μου blog σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά game sites, αυτό του enternity.gr.
Κάθε 15 ημέρες μέσω μόνιμης στήλης, θα γράφω για μηχανήματα η τίτλους που έχω ήδη παρουσιάσει στο κανάλι μου Console Hunter.
Στο συγκεκριμένο γράφω και παρουσιάζω στο video, για το Panasonic Real 3DO FZ1. Enjoy!
Ευχαριστώ τον Φώτη για τη φιλοξενία στο φόρουμ του
www.enternity.gr/Article/Blogs/Console-H...sonic-3DO/65663.html
στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το 1ο μου blog σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά game sites, αυτό του enternity.gr.
Κάθε 15 ημέρες μέσω μόνιμης στήλης, θα γράφω για μηχανήματα η τίτλους που έχω ήδη παρουσιάσει στο κανάλι μου Console Hunter.
Στο συγκεκριμένο γράφω και παρουσιάζω στο video, για το Panasonic Real 3DO FZ1. Enjoy!
Ευχαριστώ τον Φώτη για τη φιλοξενία στο φόρουμ του
www.enternity.gr/Article/Blogs/Console-H...sonic-3DO/65663.html
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, navarxos
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
02/04/2021 10:31 #47321
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα 1η ελληνική παρουσίαση Panasonic FZ1 3DΟ - Blog + youtube video από Console Hunter
Ωραία παρουσίαση Νίκο!
Πολλά άτομα είχαν "ερωτευτεί" το συγκεκριμένο μηχάνημα όταν είχε κυκλοφορήσει (ακόμα και σήμερα έχει αρκετούς οπαδούς).
Πολλά άτομα είχαν "ερωτευτεί" το συγκεκριμένο μηχάνημα όταν είχε κυκλοφορήσει (ακόμα και σήμερα έχει αρκετούς οπαδούς).
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Console Hunter
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
03/04/2021 12:02 #47322
από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα 1η ελληνική παρουσίαση Panasonic FZ1 3DΟ - Blog + youtube video από Console Hunter
Πολύ ωραία παρουσίαση σε ένα μηχάνημα που δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το χαρακτηρίσω αδικημένο, σίγουρα όμως δεν είδαμε αυτά που μπορούσε να κάνει (κάτι σαν το Atari Jaguar)...
Κακά τα ψέματα, είτε το hardware ήταν καλό είτε όχι, είτε υπήρχαν exclusive τίτλοι είτε όχι, δεν μπορούσες να τα βάλεις με έναν κολοσσό όπως η Sony - και όταν παράλληλα ήταν ακόμα "ζωντανή" η Sega...
Έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το μηχάνημα, το είχα αποκτήσει γύρω στο 1993, δεν θυμάμαι ακριβώς, σύντομα αντικαταστάθηκε από το Saturn αλλά ποτέ δεν πουλήθηκε, απλά κάπου χάθηκε... Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως...
Κακά τα ψέματα, είτε το hardware ήταν καλό είτε όχι, είτε υπήρχαν exclusive τίτλοι είτε όχι, δεν μπορούσες να τα βάλεις με έναν κολοσσό όπως η Sony - και όταν παράλληλα ήταν ακόμα "ζωντανή" η Sega...
Έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το μηχάνημα, το είχα αποκτήσει γύρω στο 1993, δεν θυμάμαι ακριβώς, σύντομα αντικαταστάθηκε από το Saturn αλλά ποτέ δεν πουλήθηκε, απλά κάπου χάθηκε... Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως...
- Dark_Knight
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
04/04/2021 03:47 - 04/04/2021 03:48 #47325
από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα 1η ελληνική παρουσίαση Panasonic FZ1 3DΟ - Blog + youtube video από Console Hunter
- Forum
- Κονσόλες - Pongs
- 32 bit
- Panasonic 3DO
- 1η ελληνική παρουσίαση Panasonic FZ1 3DΟ - Blog + youtube video από Console Hunter
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.255 δευτερόλεπτα