Retro Diaries: Documenting software development
- konc
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 431
01/09/2014 14:29 - 01/09/2014 14:31 #22387
από konc
Retro Diaries: Documenting software development δημιουργήθηκε από konc
Έπεσα πάνω σε αυτό wipjournal.com/retro-diaries/ και είπα να το μοιραστώ.
Πρόκειται για μια λίστα με e-books/κείμενα που περιγράφουν την ανάπτυξη παλαιού και γνωστού μας software. Κάποια από αυτά είναι πασίγνωστα και πιθανότατα να έχουν δημοσιευτει ξανά εδώ, επίσης η λίστα δεν είναι πλήρης, αλλά είναι αρκετά μαζεμένα μεταξύ των οποίων και μερικά που δε γνώριζα την ύπαρξή τους.
(btw, αγαπήμένο μου τέτοιο βιβλίο είναι αυτό του R-Type. Είναι ελεύθερο, καλά γραμμένο, προσεγμένο layout ώστε να μπορεί να τυπωθεί ως κανονικό βιβλίο, ενώ οι πληροφορίες και οι τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την ουσία είναι εντυπωσιακές. Ίσως απλά βέβαια να είμαι ένας ακόμα βαρεμένος developer
αλλά θα το ήθελα στη βιβλιοθήκη μου)
Πρόκειται για μια λίστα με e-books/κείμενα που περιγράφουν την ανάπτυξη παλαιού και γνωστού μας software. Κάποια από αυτά είναι πασίγνωστα και πιθανότατα να έχουν δημοσιευτει ξανά εδώ, επίσης η λίστα δεν είναι πλήρης, αλλά είναι αρκετά μαζεμένα μεταξύ των οποίων και μερικά που δε γνώριζα την ύπαρξή τους.
(btw, αγαπήμένο μου τέτοιο βιβλίο είναι αυτό του R-Type. Είναι ελεύθερο, καλά γραμμένο, προσεγμένο layout ώστε να μπορεί να τυπωθεί ως κανονικό βιβλίο, ενώ οι πληροφορίες και οι τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την ουσία είναι εντυπωσιακές. Ίσως απλά βέβαια να είμαι ένας ακόμα βαρεμένος developer
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, nkary, GeoAnas, chriskgnr
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
02/09/2014 11:37 #22407
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Retro Diaries: Documenting software development
Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας Κώστα, πολύ καλά έκανες! 
Ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα!
Χαζεύω λίγο το R-Type και εγώ και θα ρίξω και μια ματιά και στα υπόλοιπο που είναι free τουλάχιστον.
Ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα!
Χαζεύω λίγο το R-Type και εγώ και θα ρίξω και μια ματιά και στα υπόλοιπο που είναι free τουλάχιστον.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.316 δευτερόλεπτα