Sega - Ο Καλύτερος Νίκησε
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
20/04/2023 03:11 - 20/04/2023 03:12 #48724
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Sega - Ο Καλύτερος Νίκησε δημιουργήθηκε από Fotis_KFOR
Παρακάτω θα βρείτε σκαναρισμένο ένα πολύ μικρό ενθετάκι με τον τίτλο "Sega - Ο Καλύτερος Νίκησε".
Αν δεν κάνω λάθος λόγω του μεγάλου αριθμού περιοδικών και συνοδευτικών, το συγκεκριμένο ένθετο πρέπει να ήταν συνοδευτικό του περιοδικού User του τεύχους 31. Αν κάποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για το συγκεκριμένο ας μας πει.
Η αφορμή για να σκανάρω και να βάλω το συγκεκριμένο ενθετάκι για να το κατεβάσετε, ξεκίνησε όταν το είχε δει ο φίλος μας Νίκος (console hunter) στο Room Tour που είχε κάνει στο χώρο μου ( LINK ) όταν κοιτάγαμε κάποια από τα περιοδικά μου και μου είχε πει ότι δεν το είχε δει πουθενά αλλά ούτε είχε ακούσει κάτι για αυτό και μάλιστα πρόσφατα έτυχε πάνω σε μια κουβέντα να ξαναμιλήσουμε γι’αυτό το ένθετο.
Έτσι λοιπόν με αφορμή που το φέραμε πάλι στο προσκήνιο, το σκάναρα και σας το επισυνάπτω εδώ σε ένα αρχείο zip για να το κατεβάσετε ώστε να μπορείτε τουλάχιστον να το έχετε σκαναρισμένο όλοι και εύχομαι και καλή επιτυχία στο Νίκο και σε όσους άλλους που τυχόν το ψάχνουν να το βρουν και στη φυσική του μορφή
DOWNLOAD :
Αν δεν κάνω λάθος λόγω του μεγάλου αριθμού περιοδικών και συνοδευτικών, το συγκεκριμένο ένθετο πρέπει να ήταν συνοδευτικό του περιοδικού User του τεύχους 31. Αν κάποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για το συγκεκριμένο ας μας πει.
Η αφορμή για να σκανάρω και να βάλω το συγκεκριμένο ενθετάκι για να το κατεβάσετε, ξεκίνησε όταν το είχε δει ο φίλος μας Νίκος (console hunter) στο Room Tour που είχε κάνει στο χώρο μου ( LINK ) όταν κοιτάγαμε κάποια από τα περιοδικά μου και μου είχε πει ότι δεν το είχε δει πουθενά αλλά ούτε είχε ακούσει κάτι για αυτό και μάλιστα πρόσφατα έτυχε πάνω σε μια κουβέντα να ξαναμιλήσουμε γι’αυτό το ένθετο.
Έτσι λοιπόν με αφορμή που το φέραμε πάλι στο προσκήνιο, το σκάναρα και σας το επισυνάπτω εδώ σε ένα αρχείο zip για να το κατεβάσετε ώστε να μπορείτε τουλάχιστον να το έχετε σκαναρισμένο όλοι και εύχομαι και καλή επιτυχία στο Νίκο και σε όσους άλλους που τυχόν το ψάχνουν να το βρουν και στη φυσική του μορφή
DOWNLOAD :
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill, Getta Robo, XLV, george, kokkiklhs, Console Hunter
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kokkiklhs
-
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 399
21/04/2023 08:12 #48725
από kokkiklhs
Απαντήθηκε από kokkiklhs στο θέμα Sega - Ο Καλύτερος Νίκησε
Ωραίος ο Φώτης!
Πού να ήξερε η Sega ότι λίγο καιρό μετά θα πήγαινε άπατη... κρίμα, ήταν μεγάλο κεφάλαιο (και το λέω εγώ, που είμαι 250% αντικονσολικός...)
Πού να ήξερε η Sega ότι λίγο καιρό μετά θα πήγαινε άπατη... κρίμα, ήταν μεγάλο κεφάλαιο (και το λέω εγώ, που είμαι 250% αντικονσολικός...)
05/06/2023 10:37 #48747
από Console Hunter
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
Απαντήθηκε από Console Hunter στο θέμα Sega - Ο Καλύτερος Νίκησε
Αν και γράφω καθυστερημένα, ευχαριστώ πάρα πολύ για το scan! Βέβαια όσοι διαβάζουνε, το ψάχνω ακόμα και μπορώ να το ανταλλάξω/αγοράσω με κάτι αντίστοιχο!
SEGA FOREVER!
SEGA FOREVER!
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, stabill
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.271 δευτερόλεπτα