Retro Planet #4 - Ιούνης 2014

  • CountRaven
  • Συντάκτης θέματος
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
11/06/2014 05:01 #20534 από CountRaven
Retro Planet #4 - Ιούνης 2014 δημιουργήθηκε από CountRaven
Κυκλοφόρησε το τέταρτο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Retro Planet, του ανεξάρτητου περιοδικού για ρετρό τεχνολογία και όχι μόνο.
Στο παρών τεύχος μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων: Αφιέρωμα στα καλύτερα Football games όλων των εποχών. Ένα χορταστικό άρθρο για το σύμπαν των Anime παιχνιδιών και την αντίστοιχη αισθητική και κουλτούρα που μας έκανε να αγαπήσουμε την Ιαπωνία. Αποκλειστική παρουσίαση του preview του Chaos Guns για Amiga, ενός νέου open world παιχνιδιού που θα σας κάνει να λιώσετε πάνω από τα Joysticks. Μια ενδελεχή ματιά στα hardware άδυτα του Atari ST. Μια χορταστική παρουσίαση των υπολογιστών Oric καθώς και μια ακόμα συνέντευξη που θα συζητηθεί: Η Ιταλική A-Cube, η εταιρία τάραξε τα νερά στην σκηνή της NG Amiga, ανοίγει τα χαρτιά της στο Retro Planet. Φυσικά υπάρχουν οι μόνιμες στήλες του περιοδικού και ένα σωρό ακόμα θέματα για να διαβάσετε, μέχρι το επόμενο τεύχος!





Το περιοδικό Retro Planet κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες.

- Για παραγγελίες μπείτε στο www.retroplanet.gr ή στείλτε email στο amigaplanetgreece AT gmail DOT com αναγράφοντας τον αριθμό των τευχών που θέλετε καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις λάβουμε μήνυμα σας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διαδικασία αποστολής ανάλογα με το πόσα τεύχη θέλετε.

- Το τεύχος μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

- Δεν είναι δυνατή η αποστολή με courier αλλά και ούτε η απλή αποστολή ΕΛΤΑ (χωρίς αντικαταβολή) με προκαταβολική κατάθεση/πληρωμή του ποσού. Δεν είναι δυνατή η χρήση Paypal, παρά μόνο για τους πελάτες εξωτερικού.

- Στα emails για παραγγελίες παρακαλώ να αναγράφετε καθαρά, με ελληνικούς χαρακτήρες, τα πλήρη στοιχεία αποστολής καθώς με copy/paste αυτών που εσείς μας γράφετε φτιάχνονται οι ετικέτες για το ταχυδρομείο.

-Για να προμηθευτείτε το περιοδικό χέρι με χέρι κι επί τόπου, επισκεφθείτε μας στο 2o Amicamp, στις 28-29 Ιουνίου όπου θα δείτε αρκετά ενδιαφέροντα εκθέματα σχετικά με την Amiga. Περισσότερες πληροφορίες για το Amicamp μπορείτε να βρείτε στο www.amicamp.gr.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": zx_jim, GeoAnas, chdlee, chriskgnr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.509 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ

great retro computers and retro consoles companies logos