Περιοδικό iamretro (Τεύχος 1ο)

• arislab
  • Το Άβαταρ του/της arislab
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
26/08/2015 21:13 #31719 από arislab
Απαντήθηκε από arislab στο θέμα Περιοδικό iamretro (Τεύχος 1ο)
Το περιοδικό το πήρα στα χέρια μου πριν απο 2 ημέρες (είχε φτάσει στο πατρικό μου πριν 1 εβδομάδα) και επειδή είμαι παραδοσιακός τύπος, έκανα υπομονή για να το διαβάσω απο την εντυπη έκδοση. ;)

Η απόψή μου?..ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! ;) :) ..όποιος δεν το’χει πάρει ακόμα στα χέρια του, του προτείνω να παρατήσει ότι κάνει και να στείλει pm στον Νίκο(Nkary), (όπως έκανα και εγω) και να το παραγγείλει. ;) :)

Πέρα απο την πολύ όμορφη εκτύπωσή του και το εξίσου όμορφο μοντάζ-στήσιμο στην σελιδοποίηση, βρήκα πολύ καλογραμμένα game και system reviews, ενδιαφέρουσες στήλες όπως Do it yourself,news, θέματα ποικίλης ύλης..και γενικότερα το iamretro μας παρουσιάζει μια αίγλη εφάμιλλη με εκείνη του ειδικού τύπου των 80’s-90’s απο την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα! :thumbup:

Παρατηρήσεις δεν έχω να κάνω, απλά αν είναι κάτι που θα ήθελα να δω στο μέλλον απο την συντακτική ομάδα (μιλώντας σαν προγραμματιστής πάντα) είναι μιά στήλη σχετική με προγραμματισμό (δεν θα με χαλάσει βέβαια και αν δεν υπάρξει, το θεωρώ πολύ “definition”)…ααα!..και στο θέμα του retrobright του φίλου μου Χρόνη, να συμπληρώσω οτι το retrobright δεν πρέπει να έρθει σ’επαφή με μεταλικά μέρη γιατί τα οξειδώνει και οτι αποθηκέυεται πριν την πρόσμιξη με vanish, στο ψυγείο,σε αεροστεγώς κλεισμένο πλαστικό δοχείο (είναι κάτι που έμαθα απο τον φίλο Γιώργο-GTSS ) ;) :D

Θα’χει επιτυχία και αυτό οφείλεται στο οτι μέσα, δεν γράφουν δημοσιογράφοι, αλλά άνθρωποι καταρτισμένοι του ρετροχώρου με πολύ μεράκι! :) :thumbup:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που συνέβαλαν στην δημιουγία του (και συγχαρητήρια που το βγάλανε και σε ηλεκτρονική μορφή!)…και αν λέει κάτι αυτό, εγώ δηλώνω φανατικός συνδρομητής!…και αναμένω το επόμενο!!! :D
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, dR_wH0, Mike Drosos, supacoopa

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
22/09/2015 23:13 #32132 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Περιοδικό iamretro (Τεύχος 1ο)
Σήμερα το απόγευμα παρέλαβα το δικό μου τεύχος! Λόγω διακοπών άργησα να το παραγγείλω στα παιδιά και ευτυχώς μόλις είχαν τυπωθεί κάποια αντίτυπα! Θα μελετήσω το περιεχόμενό του απόψε το βράδυ πριν κοιμηθώ, όπως έκανα με τα αγαπημένα περιοδικά Pixel και Games!
Αυτό που παρατήρησα με ένα ξεφύλλισμα που έκανα είναι η πολύ καλή ποιότητα του χαρτιού και της εκτύπωσης! Είμαι σίγουρος ότι θα αποζημιωθώ και από το περιεχόμενό του, καθότι δεν το έχω διαβάσει από την pdf μορφή ! Ενώ την έχω κατεβάσει από τον Ιούλιο, περίμενα να αποκτήσω την έντυπη μορφή του περιοδικού για να το "ξεζουμίσω" παραδοσιακά!!! ;)

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συντελεστές του περιοδικού για την προσπάθειά τους αυτή!
Εύχομαι να κυκλοφορήσει σύντομα και το δεύτερο τεύχος!

:cheer:

80s resurrection
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, arislab, Mike Drosos, supacoopa

• johnk10
  • Το Άβαταρ του/της johnk10
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
30/09/2015 15:52 #32249 από johnk10
Απαντήθηκε από johnk10 στο θέμα Περιοδικό iamretro (Τεύχος 1ο)
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά….Εύχομαι πάντα τέτοιες Ελληνικές επιτυχίες κι’ ρετρό αναμνήσεις.

Windows 10 Pro 64-bit
Memory: Corsair 32GB DDR3 1600MHZ
Motheborard: Gigabyte GA-Z77X-UD5H
Processor: Intel Core i7-3770K Processor
Graphic Card: Gigabyte GeForce GTX Titan X 12GB
Creative Sound BlasterX AE-5
Speaker: Logitech Z-5500
Hard Disc: Western Digital WD15EADS (1.5TB) SATA-300
Power Supply: Corsair TX850W
Keyboard and Mouse: Logitech G110 & Logitech G502 Proteus Spectrum
MonitorHD: Hewlett Packard LP-3065 (30'' inch)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, supacoopa

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.199 δευτερόλεπτα