Ψηφιακή διαφύλαξη και αναβίωση Ελληνικού Software (μέρος 2ο)
- VincentGR
-
- Platinum Member
-
- To blit, or not to blit?
You are on fire
loaderror.eu/
partsfromthepast.blogspot.gr/ (A1200 Black Project)
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- arislab
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 657
@GeoAnas : Σ'ευχαριστώ Γιώργο!!!..έχω γλυκιές αναμνήσεις απο αυτά τα προγράμματα και σε Amstrad αλλα και σε Commodore που μαζί μ'ένα φίλο μου "κλεβαμε" κομμάτια κώδικα για να φτιάξουμε τα δικά μας.
..αλλα και εκτος συνόρων, φοβάμαι μόνο μην το δεί ο Σοϊμπλε το "Πρωθυπουργος της Ελλαδας"
arislab έγραψε: @GeoAnas : Σ'ευχαριστώ Γιώργο!!!..έχω γλυκιές αναμνήσεις απο αυτά τα προγράμματα και σε Amstrad αλλα και σε Commodore που μαζί μ'ένα φίλο μου "κλεβαμε" κομμάτια κώδικα για να φτιάξουμε τα δικά μας.
![]()
..αλλα και εκτος συνόρων, φοβάμαι μόνο μην το δεί ο Σοϊμπλε το "Πρωθυπουργος της Ελλαδας"
Τι σύμπτωση...μόλις τώρα έγραφα τις απόψεις μου περί Ελληνικού Software στον φίλο μου τον Μάριο από την Πολωνία και του μετέφερα πάνω-κάτω ακριβώς αυτά που γράφεις παραπάνω Άρη, με έμφαση στις..."γλυκές αναμνήσεις !"
- arislab
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
GeoAnas έγραψε:
arislab έγραψε: @GeoAnas : Σ'ευχαριστώ Γιώργο!!!..έχω γλυκιές αναμνήσεις απο αυτά τα προγράμματα και σε Amstrad αλλα και σε Commodore που μαζί μ'ένα φίλο μου "κλεβαμε" κομμάτια κώδικα για να φτιάξουμε τα δικά μας.
![]()
Τι σύμπτωση...μόλις τώρα έγραφα τις απόψεις μου περί Ελληνικού Software στον φίλο μου τον Μάριο από την Πολωνία και του μετέφερα πάνω-κάτω ακριβώς αυτά που γράφεις παραπάνω Άρη, με έμφαση στις..."γλυκές αναμνήσεις !"![]()
χαχα!Σέυχαριστώ Γιώργο που διαδίδεις το Ελληνικό software και εκτός συνόρων!
- arislab
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
GeoAnas έγραψε: Αστειεύεσαι ; ...ιερό μου καθήκον
![]()
χαχα! Respect!