Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)

 • fanny
 • Το Άβαταρ του/της fanny Συντάκτης θέματος
 • Retro Freak
 • Retro Freak
Περισσότερα
19/01/2016 20:32 - 21/01/2016 01:06 #34422 από fanny
Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review) δημιουργήθηκε από fanny
Εισαγωγή:

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το Guitar Hero στις κονσόλες ,για πρώτη φορά, παίκτες των φορητών κονσόλων θα έχουν την δυνατότητα να βγάλουν τον rock star από μέσα τους, οπουδήποτε με το Guitar Hero: On Tour. Η έκδοση για τη δημοφιλή φορητή κονσόλα της Nintendo,το Nintendo DS. Το Guitar Hero:On Tour κυκλοφόρισε τον Ιούνιο του 2008. Χρησιμοποιώντας το επαναστατικό περιφερειακό Guitar Hero Guitar Grip, το οποίο είναι εξομοιωτής κιθάρας, όπου μπαίνει εύκολα στο Nintendo DS και ένα μοναδικό stylus σε μορφή πένας. Το Guitar Hero: On Tour φέρνει μία νέα διάσταση στο φορητό παιχνίδι και δίνει την δυνατότητα να ροκάρουν οι παίκτες με τις αγαπημένες τους μελωδίες. Το παιχνίδι είναι multiplayer και προσφέρει μία μοναδική εμπειρία προκαλώντας τους παίκτες φορητών παιχνιδιών να ροκάρουν και να αποδείξουν τις ικανότητες τους στην πιο ιδιαίτερη λίστα με τραγούδια που έχει προσφερθεί σε παιχνίδι Guitar Hero .Οι χορδές βρίσκονται στην touch screen και το παιχνίδι συνοδεύουν περισσότερα από 20 τραγούδια περιλαμβάνοντας κλασική ροκ, εναλλακτική και ποπ όπως τραγούδια από τους Nirvana, OK Go και No Doubt.
Από τη στιγμή που οι εκδόσεις του Guitar Hero για όλες τις κονσόλες απαιτούν τη χρήση ενός ξεχωριστού περιφερειακού, που έχει το σχήμα μιας κιθάρας, η Vicarious Visions δημιούργησε ένα "Guitar Grip" περιφερειακό το οποίο εισέρχεται μέσα στη θύρα των GBA παιχνιδιών στο DS FAT και στο DS Lite (περιλαμβάνονται δύο ξεχωριστά τεμάχια μέσα στη συσκευασία για βίδωμα και ξεβίδωμα, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο κονσόλες, μιας και οι θύρες μεταξύ τους έχουν μια μικρή διαφορά στο βάθος τους, με το DS FAT να θέλει ένα πιο μεγάλο σε μέγεθος περιφερειακό από το DS Lite ώστε να υπάρχει η κατάλληλη συμβατότητα). Το Grip δεν είναι συμβατό με καμία από τις εκδόσεις Nintendo DSi και Nintendo 3DS.


Guitar Hero: On Tour

H κυκλοφορία του Guitar Hero: On Tour ανακοινώθηκε επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου 2007, στη GDC '07, (Game Developers Conference) που πραγματοποιήθηκε στο Ώστιν του Τέξας, και κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου 2008. Στις 8 Μαΐου 2008,κατά τη διάρκεια μίας τηλεδιάσκεψης, η Activision αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα πωλείται στη Βόρειο Αμερική τόσο σαν ένα ξεχωριστό παιχνίδι (μαζί με το “Guitar Grip” εξάρτημα), όσο και σαν πακέτο μαζί με το ίδιο το Nintendo DS. Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα πακέτο το οποίο συμπεριλάμβανε το Guitar Hero: On Tour και μία περιορισμένη-συλλεκτική έκδοση του Nintendo DS lite η οποία ήταν δίχρωμη με ασημί και μαύρο χρώμα, έχοντας πάνω το λογότυπο της σειράς Guitar Hero. Το συγκεκριμένο πακέτο ήταν διαθέσιμο με τη κυκλοφορία Guitar Hero: On Tour στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι από κάποια άλλη εταιρεία πέρα από τη Nintendo το οποίο συμπεριλαμβανόταν σε κάποιο πακέτο τέτοιου είδους. Σε ορισμένα καταστήματα, όταν πραγματοποιούταν κάποια προπαραγγελία, ο πελάτης λάμβανε είτε μία ειδική έκδοση ακουστικών κεφαλής από το Guitar Hero: On Tour και ένα "wrap" pack για το Nintendo DS Lite (δύο αυτοκόλλητα για χτήση πάνω στη κονσόλα) ή ένα αποκλειστικό stylus σε σχήμα πένας κιθάρας. Τα ακουστικά κεφαλής και το stylus ως χαρακτηριστικό είχαν το λογότυπο του Guitar Hero: On Tour.
Gameplay:


Το βασικό Gameplay του παιχνιδιού παραμένει απαράλλαχτο από τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Το αξεσουάρ Guitar Grip είναι κάτι που απαιτείται για να παιχτεί το παιχνίδι και έρχεται και σε μορφή πακέτου μαζί με το παιχνίδι για την κάθε έκδοση. Τέσσερα κουμπιά για τη χρήση της ταστιέρας βρίσκονται στη πλευρά της συσκευής δίπλα στην υποδοχή της κασέτας. Ένα λουράκι καρπού είναι ενσωματωμένο στη κάτω μεριά, παρέχοντας έτσι στήριξη κατά τη διάρκεια του παιξίματος του παιχνιδιού. Ο παίκτης κρατά τη κονσόλα κάθετα, όπως θα κρατούσε ένα βιβλίο (παρόμοια με το Ninja Gaiden: Dragon Sword και το Hotel Dusk: Room 215), και χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο stylus με σχήμα πένας για να γρατζουνάει την οθόνη του Nintendo DS με το ελεύθερο χέρι του. Η μπάρα "note highway" και η εμφάνιση του χαρακτήρα που επέλεξε ο παίκτης πάνω στη σκηνή, φαίνονται στην αντίθετη οθόνη. Όσο προχωράνε οι νότες στη μπάρα “note highway”, ο παίκτης πρέπει να πιέσει τα σωστά πλήκτρα-τάστα και ταυτόχρονα να γρατζουνίσει την οθόνη αφής για να καταφέρει να κερδίσει πόντους. Όταν μία νότα είναι μεγάλη σε διάρκεια, ο παίκτης μπορεί παράλληλα να χρησιμοποιήσει την οθόνη αφής για να εφαρμόσει ένα “whammy effect” (ή αλλιώς, παραμόρφωση) μετακινώντας το stylus πάνω στη γραμμή παραμόρφωσης που βρίσκεται στην οθόνη ή και οπουδήποτε αλλού πάνω στην οθόνη. Αφού ο παίκτης καταφέρει να παίξει επιτυχώς μια συγκεκριμένη σειρά από νότες, θα λάβει "Star Power" η οποία διπλασιάζει το σκορ μέχρι να αδειάσει ο μετρητής. Η συγκεκριμένη ιδιότητα ενεργοποιείται είτε φωνάζοντας ή φυσώντας μέσα στο μικρόφωνο του Nintendo DS, είτε πατώντας ένα οποιοδήποτε από τα μπροστινά κουμπιά του Nintendo DS, είτε χτυπώντας ελαφρώς την οθόνη αφής πάνω στον μετρητή της Star Power. Υπάρχει επιλογή για παίξιμο ενός παίκτη, η Career Mode (καριέρα), η οποία επιτρέπει στον παίκτη να επιλέξει παίκτη είτε από αυτούς που μας συστήνονται μέσα από την On Tour έκδοση του παιχνιδιού, είτε από προηγούμενους χαρακτήρες από άλλα παιχνίδια της σειράς Guitar Hero.


Επιλογές χαρακτήρων:

• Η Pandora
• Ο Axel Steel
• Η Judy Nails
• Και ο Johnny Napalm, ο οποίος έρχεται μαζί με δύο νέους χαρακτήρες, οι οποίοι δημιουργήθηκαν ειδικά για το Guitar Hero: On Tour, οι οποίοι είναι:
• Ο Gunner Jaxon και
• H Memphis RoseΟλοκληρώνοντας την Career Mode (καριέρα) θα ξεκλειδώνονται και νέες τοποθεσίες και επιλογές για την εμφάνιση του επιλεγμένου χαρακτήρα. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί τις τοπικές ασύρματες ικανότητες του Nintendo DS για να υποστηρίξει ταυτόχρονο συνεργατικό και ανταγωνιστικό παίξιμο για δύο παίκτες. Το ανταγωνιστικό παίξιμο μας εισάγει σε έννοιες που βρέθηκαν πρώτα στη "Battle Mode" (=τρόπος μάχης) του Guitar Hero III: Legends of Rock , η οποία τώρα ονομάζεται "Guitar Duel" (=μονομαχία με κιθάρα). Στη Guitar Duel, ένας παίκτης μπορεί να δημιουργήσει μια προσωρινή διάσπαση της προσοχής για τον άλλο παίκτη από την επιτυχή ολοκλήρωση ορισμένων τμημάτων του τραγουδιού. Στην έκδοση On Tour, αυτές οι αποσπάσεις προσοχής απαιτούν από τον παίκτη που επηρεάζεται από αυτές να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του Nintendo DS για να τις αφαιρέσει.Το Guitar Grip μαζί με το stylus σε σχήμα πένας.

Το Guitar Grip παρέχει στον παίκτη τέσσερα κουμπιά για χρήση σε μορφή ταστιέρας, δίνοντας του τη δυνατότητα να γρατζουνάει παράλληλα την οθόνη αφής του Nintendo DS.

Κρατώντας το Nintendo DS (Lite) , φαίνεται το λουράκι Guitar Grip.

Αντίθετα με τους προκατόχους του στις home consoles, η έκδοση του στο Nintendo DS έχει μόνο τέσσερα κουμπιά, αντί για πέντε (το πορτοκαλί απουσιάζει).

Στιγμιότυπο από τις δύο οθόνες του Nintendo DS κατά τη διάρκεια του παιξίματος Guitar Hero: On Tour. Η δεξιά οθόνη δείχνει την μεριά της οθόνης αφής του Nintendo DS.
Λίστα Τραγουδιών:

Info:

Το τραγούδι "I Am Not Your Gameboy" από τους Freezepop είναι ένα bonus τραγούδι το οποίο ξεκλειδώνεται με την ολοκλήρωση όλων των Guitar Duels σε οποιοδήποτε βαθμό δυσκολίας μέσα στο παιχνίδι.

To Guitar Hero: On Tour περιλαμβάνει δύο διαφορετικές λίστες τραγουδιών, μία για τις περιοχές που έχουν την Αγγλική γλώσσα ως μητρική, περιλαμβάνοντας τη Βόρειο Αμερική, τα Βρετανικά Νησιά (Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Νήσος Μαν, νησιά Σέτλαντ και πολλά μικρά νησάκια στη περιοχή) και την Αυστραλία, έχοντας συμπεριλάβει όμως στη συγκεκριμένη κατηγορία την Ιαπωνία και την Ολλανδία, και μία για τις Ευρωπαϊκές χώρες που δεν την έχουν ως μητρική, διαφοροποιώντας πέντε τραγούδια, τα οποία είναι:

Αμερικάνικη
"China Grove" - The Doobie Brothers
"Heaven" - Los Lonely Boys
"Jessie's Girl" - Rick Springfield
"Jet Airliner" - Steve Miller Band
"What I Want" - Daughtry featuring Slash


Ευρωπαϊκή
"Avalancha" - Héroes del Silencio
"Ça Me Vexe" - Mademoiselle K
"Monster" - Beatsteaks
"Monsoon" - Tokio Hotel
"Rock the Night" - EuropeΧαρακτηριστικά:

Τίτλος παιχνιδιού: Guitar Hero On Tour - Nintendo DS
Είδος: Nintendo DS Game
Κονσόλες: Nintendo DS
Εταιρεία: Activision
Κατηγορία: Παιχνίδια
Είδος: Music
Υποκατηγορία: Games-Simulator
Τύπος άδειας χρήσης: Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB: Κατάλληλο για παιδιά 10+
Αριθμός αδειών χρήσης: 1 χρήστης
Πολιτική τιμών άδειας χρήσης: Βασικός
Συμβατότητα: Nintendo DS
Έτος κυκλοφορίας: 2008
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18/07/2008
PEGI Rating: 3 (4)Η άποψη μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να το «συμπαθήσει» ένας παίκτης. Αγάπη versus μίσος (οι περισσότεροι κιθαρίστες δηλώνουν επίσημα haters). Το λατρεύω, μπορώ να παίζω με τις ώρες, υπάρχουν δύο τραγούδια που δεν μπόρεσα να βγάλω ποτέ στο Expert, και δεν παύω να ασχολούμαι μαζί του όσα χρόνια και αν περάσουν. Έχει τέσσερα επίπεδα (Easy – Medium – Hard – Expert, όχι, το Beginner δεν υπάρχει εδώ) και με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι εισάγει αρκετά εύκολα έναν νέο παίκτη στο τρυπάκι να ασχοληθεί μαζί του, έχοντας ως σταθερή βάση πολλά είδη μουσικής. Έχοντας κάψει πολλά κύτταρα, οφείλω να ομολογήσω πως από το hard και μετά αρχίζουν λίγο οι νότες να πιάνουν τον πραγματικό ρυθμό του τραγουδιού που παίζεται, και πραγματικά τ’ απολαμβάνω!


:electric2: :guitar: :electricgu: :drummer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, glaros, vovolas, alex76gr, sly*m

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • george
 • Το Άβαταρ του/της george
 • Retro Gamer
 • Retro Gamer
Περισσότερα
19/01/2016 20:44 #34423 από george
Απαντήθηκε από george στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Απο τα πιο αναλυτικα review που εχω διαβασει , μπραβο σου . Εχω κι εγω το αντιστοιχο παιχνιδι σε xbox , και ειναι πραγματικα απιστευτο .
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • glaros
 • Το Άβαταρ του/της glaros
 • Team RC
 • Team RC
 • Play it Loud
Περισσότερα
19/01/2016 21:06 #34424 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Εμένα μου αρέσουν τα αξεσουάρ που έχει το game για το Ds

:nicethread:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • aidivn
 • Το Άβαταρ του/της aidivn
 • Team RC
 • Team RC
Περισσότερα
19/01/2016 22:19 #34426 από aidivn
Απαντήθηκε από aidivn στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Τι πέρασε αυτή η οθόνη με τις βάνδαλες πενιές μου! :guitar:
Ωραία μεταφορά σε φορητό.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • glaros
 • Το Άβαταρ του/της glaros
 • Team RC
 • Team RC
 • Play it Loud
Περισσότερα
19/01/2016 22:44 #34429 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)

aidivn έγραψε: ... βάνδαλες πενιές...


Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Fotis_KFOR
 • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
 • Site Owner / Admin
 • Site Owner / Admin
 • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
20/01/2016 10:05 #34450 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Πολύ ωραίο review Ολυμπία, keep rocking... :headbang:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • alex76gr
 • Το Άβαταρ του/της alex76gr
 • Retro Maniac
 • Retro Maniac
Περισσότερα
20/01/2016 10:41 #34453 από alex76gr
Απαντήθηκε από alex76gr στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Μπράβο σου ρε Ολυμπία! :clap1:

" Έχω σε 46άρα κασέτα όλα τα τραγούδια των Metallica! " :D
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • chdlee
 • Το Άβαταρ του/της chdlee
 • Team RC
 • Team RC
Περισσότερα
20/01/2016 22:41 #34465 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Έγραψες πάλι Ολυμπία! :cheer:

Ωραίο review για ωραίο παιχνίδι!
Περιμένουμε από εσένα κι άλλα reviews όπως αυτό!
:thumb:

Έχω ασχοληθεί στο PS2 με τα G.H. II, III και World Tour (περισσότερο με το ΙΙΙ) προσπαθώντας να "βγάλω" με κιθάρα στο 100% το Hit Me With Your Best Shot της Pat Benatar.
Mέχρι στιγμής το έχω καταφέρει στο επίπεδο easy... :P

80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • vovolas
 • Το Άβαταρ του/της vovolas
 • Retro Elite
 • Retro Elite
 • tha vapsoume?
Περισσότερα
20/01/2016 23:35 #34466 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Πολύ ωραιο review εύγε :thumb:
Μία μερίδα Santana θα την γρατζούναγα ευχαρίστως :cheer:

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • glaros
 • Το Άβαταρ του/της glaros
 • Team RC
 • Team RC
 • Play it Loud
Περισσότερα
04/02/2016 17:45 #34752 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Λίγο που το έπαιξα...με δυσκόλεψε.
Έχει όμως ωραία πένα και "κάλυμμα ντράμς".
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • vovolas
 • Το Άβαταρ του/της vovolas
 • Retro Elite
 • Retro Elite
 • tha vapsoume?
Περισσότερα
05/02/2016 21:11 #34786 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
Είχα την τιμή να μου παίξει Live Η Ολυμπία :thanx: :thumb:

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • fanny
 • Το Άβαταρ του/της fanny Συντάκτης θέματος
 • Retro Freak
 • Retro Freak
Περισσότερα
15/02/2016 23:21 - 15/02/2016 23:24 #35026 από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα Guitar Hero: On Tour - Nintendo DS (review)
@george
@aidvin
@Fotis_KFOR
@alex76gr
@chdlee

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :) !

@vovolas

Δεν σκεφτήκαμε να σου το δείξω από κοντά...! ;)

@glaros

Αν καθίσεις να ασχοληθείς γίνεται τυφλό σύστημα λίγο - πολύ, απλά θέλει λίγο χρόνο για να το συνηθίσεις ;) ...!:hurrah: :hurrah: :hurrah:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 1.971 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ

great retro computers and retro consoles companies logos