- Forum
- Κονσόλες - Pongs
- 32 bit
- Sony Playstation
- Μυστική λειτουργία στο Playstation 1 αποκαλύφθηκε 26 χρόνια μετά - Βίντεο
Μυστική λειτουργία στο Playstation 1 αποκαλύφθηκε 26 χρόνια μετά - Βίντεο
- JimmyMix
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
17/11/2020 21:24 - 17/11/2020 21:26 #46801
από JimmyMix
Μυστική λειτουργία στο Playstation 1 αποκαλύφθηκε 26 χρόνια μετά - Βίντεο δημιουργήθηκε από JimmyMix
Οι κατασκευαστές της εμβληματικής παιχνιδο-κονσόλας Playstation 1 ποτέ δεν ανέφεραν αυτή τη μυστική λειτουργία στα manual, οπότε αυτή έμεινε κρυμμένη για 26 χρόνια.
Όπως αναφέρει ο μπλόγκερ τεχνολογίας Τζον Γκλάσκοκ, υπάρχει μια κρυφή λειτουργία στο Playstation 1, που από το μακρινό 1994 που η κονσόλα πρωτοκυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα δεν έγινε ποτέ γνωστή, ούτε συμπεριλήφθηκε ξανά στις επόμενες εκδόσεις.
Όπως εξηγεί ο μπλόγκερ, εάν κατά λάθος έσβηνες κάποιο save από την κάρτα μνήμης του PS1, υπήρχε μια μυστική δυνατότητα στην παιχνιδομηχανή να ανακτήσεις το σβησμένο παιχνίδι ή αρχείο.
«Πόσο θα ήθελα να το ξέρω όταν ήμουν παιδί» σχολίασε κάποιος χρήστης, βλέποντας το βίντεο.
«Ενός λεπτού σιγή για όσους μπορούσαν να επαναφέρουν τα παιχνίδια τους αλλά δεν το ήξεραν» σχολίασε κάποιος άλλος.
«Πόσο ξύλο θα είχα γλιτώσει από τον μεγάλο μου αδερφό» είπε με χιούμορ κάποιος άλλος.
Πηγή: sputniknews.gr/viral/202011158873466-mak...3nyLEuoqP_d-kzroh2xg
Όπως αναφέρει ο μπλόγκερ τεχνολογίας Τζον Γκλάσκοκ, υπάρχει μια κρυφή λειτουργία στο Playstation 1, που από το μακρινό 1994 που η κονσόλα πρωτοκυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα δεν έγινε ποτέ γνωστή, ούτε συμπεριλήφθηκε ξανά στις επόμενες εκδόσεις.
Όπως εξηγεί ο μπλόγκερ, εάν κατά λάθος έσβηνες κάποιο save από την κάρτα μνήμης του PS1, υπήρχε μια μυστική δυνατότητα στην παιχνιδομηχανή να ανακτήσεις το σβησμένο παιχνίδι ή αρχείο.
«Πόσο θα ήθελα να το ξέρω όταν ήμουν παιδί» σχολίασε κάποιος χρήστης, βλέποντας το βίντεο.
«Ενός λεπτού σιγή για όσους μπορούσαν να επαναφέρουν τα παιχνίδια τους αλλά δεν το ήξεραν» σχολίασε κάποιος άλλος.
«Πόσο ξύλο θα είχα γλιτώσει από τον μεγάλο μου αδερφό» είπε με χιούμορ κάποιος άλλος.
Πηγή: sputniknews.gr/viral/202011158873466-mak...3nyLEuoqP_d-kzroh2xg
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
19/11/2020 15:16 #46810
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Μυστική λειτουργία στο Playstation 1 αποκαλύφθηκε 26 χρόνια μετά - Βίντεο
Ωραία φάση, μετά από τόσα χρόνια και ακόμα να ανακαλύπτονται νέα πράγματα για παλιά μηχανήματα 
Όντως θα είχε γλυτώσει πολλούς που είχαν σβήσει κατά λάθος κάποιο save παιχνιδιού αν γνώριζαν τη συγκεκριμένη διαδικασία.
Όντως θα είχε γλυτώσει πολλούς που είχαν σβήσει κατά λάθος κάποιο save παιχνιδιού αν γνώριζαν τη συγκεκριμένη διαδικασία.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": JimmyMix
- Dark_Knight
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
22/11/2020 02:13 #46824
από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα Μυστική λειτουργία στο Playstation 1 αποκαλύφθηκε 26 χρόνια μετά - Βίντεο
Ολοι μας νομιζω την ειχαμε πατησει και σβησαμε καποιο save καταλαθος. Για να ΜΗΝ μιλησω για κατι καφριλες των "φιλων" που σου εσβηναν καποιο save επιτηδες....
- Forum
- Κονσόλες - Pongs
- 32 bit
- Sony Playstation
- Μυστική λειτουργία στο Playstation 1 αποκαλύφθηκε 26 χρόνια μετά - Βίντεο
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.314 δευτερόλεπτα