XBOX Series S
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
17/01/2022 21:37 #47891
από stabill
XBOX Series S δημιουργήθηκε από stabill
Πως έρχονται τα πράγματα μερικές φορές...!
Λίγο πριν τις γιορτές μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν φίλο που γνώρισα στο "φατσοβιβλίο" για Saturn, Dreamcast και διάφορα άλλα retroθέματα... Και πάνω στην κουβέντα μου αναφέρει ότι αφού μου αρέσουν τόσο τα retro και ανεξάρτητα από το αν έχω το real hardware, υπάρχει μία next-gen κονσόλα όπου με το κατάλληλο devkit που δίνεται επίσημα, μπορεί να γίνει ένας καταπληκτικός emulator, με upscaling μάλιστα στα "πιξελωτά" γραφικά των παλιών μηχανημάτων... Παράλληλα βέβαια με την χρήση των καινούργιων παιχνιδιών που στο μεταξύ κυκλοφορούν ασταμάτητα.
Εγώ μέχρι τότε, είτε γιατί δεν είχα next-gen κονσόλα (είχα μείνει στο Xbox 360), είτε γιατί το pc μου ήταν "αρχαίο" και δεν την πάλευε, είτε γιατί τα καινούργια παιχνίδια με άφηναν αδιάφορο σε ένα μεγάλο ποσοστό, δεν είχα καμμία επαφή με αυτά, πέρα από κάποιες δοκιμές που έκανα και βέβαια δεν έπαιζαν με τίποτα στο "χρέπι" του 2009 με τα 4gb ram...
Και τι μου πρότεινε? Το Xbox Series S! Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο, άνοιξα κατευθείαν την εφαρμογή του Skroutz στο κινητό και το είδα… Ούτε 300€!!! Αμέσως μπήκε στα favorites και ήταν θέμα χρόνου η απόκτησή του!!!4 Ιανουαρίου λοιπόν, ήρθε καθυστερημένα ο Αϊ-Βασίλης…
Λίγες ημέρες αργότερα αποκτήθηκε και το δεύτερο joypad σε... λαχανί Electric Volt χρώμα, μάλιστα το μαγαζί που μου το έστειλε είχε την καταπληκτική ιδέα να το βάλει για προστασία σε κουτί τροφοδοτικού pc κι άντε εγώ να καταλάβω (αρχικά) τι παρέλαβα... Τέλος καλό, όλα καλά!!!
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση των δυνατοτήτων αυτού του καταπληκτικού "μικρού", ούτε το πόσες ώρες gaming μπορεί να χαρεί κάποιος με την χρήση της συνδρομής gamepass (backward compatibility με όλες τις κονσόλες της Microsoft)
Να μην το ξεχάσω: στο site της Microsoft και συγκεκριμένα εδώ:
xboxdesignlab.xbox.com/
...μπορείτε να σχεδιάσετε εσείς το χρώμα των joypads που σας αρέσει!!!
(χιουμοράκι!!!)
Λίγο πριν τις γιορτές μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν φίλο που γνώρισα στο "φατσοβιβλίο" για Saturn, Dreamcast και διάφορα άλλα retroθέματα... Και πάνω στην κουβέντα μου αναφέρει ότι αφού μου αρέσουν τόσο τα retro και ανεξάρτητα από το αν έχω το real hardware, υπάρχει μία next-gen κονσόλα όπου με το κατάλληλο devkit που δίνεται επίσημα, μπορεί να γίνει ένας καταπληκτικός emulator, με upscaling μάλιστα στα "πιξελωτά" γραφικά των παλιών μηχανημάτων... Παράλληλα βέβαια με την χρήση των καινούργιων παιχνιδιών που στο μεταξύ κυκλοφορούν ασταμάτητα.
Εγώ μέχρι τότε, είτε γιατί δεν είχα next-gen κονσόλα (είχα μείνει στο Xbox 360), είτε γιατί το pc μου ήταν "αρχαίο" και δεν την πάλευε, είτε γιατί τα καινούργια παιχνίδια με άφηναν αδιάφορο σε ένα μεγάλο ποσοστό, δεν είχα καμμία επαφή με αυτά, πέρα από κάποιες δοκιμές που έκανα και βέβαια δεν έπαιζαν με τίποτα στο "χρέπι" του 2009 με τα 4gb ram...
Και τι μου πρότεινε? Το Xbox Series S! Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο, άνοιξα κατευθείαν την εφαρμογή του Skroutz στο κινητό και το είδα… Ούτε 300€!!! Αμέσως μπήκε στα favorites και ήταν θέμα χρόνου η απόκτησή του!!!4 Ιανουαρίου λοιπόν, ήρθε καθυστερημένα ο Αϊ-Βασίλης…
Λίγες ημέρες αργότερα αποκτήθηκε και το δεύτερο joypad σε... λαχανί Electric Volt χρώμα, μάλιστα το μαγαζί που μου το έστειλε είχε την καταπληκτική ιδέα να το βάλει για προστασία σε κουτί τροφοδοτικού pc κι άντε εγώ να καταλάβω (αρχικά) τι παρέλαβα... Τέλος καλό, όλα καλά!!!
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση των δυνατοτήτων αυτού του καταπληκτικού "μικρού", ούτε το πόσες ώρες gaming μπορεί να χαρεί κάποιος με την χρήση της συνδρομής gamepass (backward compatibility με όλες τις κονσόλες της Microsoft)
Να μην το ξεχάσω: στο site της Microsoft και συγκεκριμένα εδώ:
xboxdesignlab.xbox.com/
...μπορείτε να σχεδιάσετε εσείς το χρώμα των joypads που σας αρέσει!!!
(χιουμοράκι!!!)
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, djbeast, chdlee, skylas
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- orfeas
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 342
18/01/2022 21:48 #47894
από orfeas
Απαντήθηκε από orfeas στο θέμα XBOX Series S
Microsoft Made it First (Διστυχώς).
Η πρώτη κονσόλα της XBox Classic ήτω με NVidia.
Και βέβαια η πρώτη που είχε το 4K Native.
Έχω δοκιμάσει παντού το αγαπημένο μου DARK SOULS (σε όλες τις κονσόλες) και φυσικά το πιό smooth παίξιμο το έχει το XBox (Θα σας αναφέρω για την δική μου κονσόλα χε-χε).
Τελικά μετά απο πολύ καιρό τα κατάφερες ζευγάρωσες τα γατιά σου και πούλησες του απογόνους τους. Με τα χρήματα επένδυσες σε μηχανήματα και χρυσαφικά !!!
Άνοιξες καταστήματα σε Ρώμη, Μιλάνο και Λονδίνο και τώρα χαίρεσαι τους καρπούς!!!
Άντε καλορίζικα.
Έχω δοκιμάσει παντού το αγαπημένο μου DARK SOULS (σε όλες τις κονσόλες) και φυσικά το πιό smooth παίξιμο το έχει το XBox (Θα σας αναφέρω για την δική μου κονσόλα χε-χε).
Τελικά μετά απο πολύ καιρό τα κατάφερες ζευγάρωσες τα γατιά σου και πούλησες του απογόνους τους. Με τα χρήματα επένδυσες σε μηχανήματα και χρυσαφικά !!!
Άνοιξες καταστήματα σε Ρώμη, Μιλάνο και Λονδίνο και τώρα χαίρεσαι τους καρπούς!!!
Άντε καλορίζικα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, stabill
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
18/01/2022 22:00 #47895
από stabill
Μην τα λες όλα, μ'αρέσει να κυκλοφορώ incognito, είμαι πολύ απλός άνθρωπας!!!
Σ'ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα XBOX Series S
Microsoft Made it First (Διστυχώς).
Άντε καλορίζικα.
Μην τα λες όλα, μ'αρέσει να κυκλοφορώ incognito, είμαι πολύ απλός άνθρωπας!!!
Σ'ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
19/01/2022 17:21 #47898
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα XBOX Series S
Καλορίζικο και καλόπαιχτο Σταύρο!!!
Αν και κονσόλα, έχει όμως ένα άρωμα.....PC, γι'αυτό μ'αρέσει
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill
- chdlee
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1953
21/01/2022 10:10 #47905
από chdlee
80s resurrection
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα XBOX Series S
Καλορίζικο και καλόπαιχτο Σταύρε!
Αφού είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα που μπορεί και παίζει μέσω emulators
και παιχνίδια από παλαιότερες κονσόλες, θα σας συντροφεύσει σε πολλές ώρες παιχνιδιού!!!
Τα χειριστήρια είναι και αυτά πανέμορφα και φαίνονται ότι θα αντέξουν τη χρήση που θα τους κάνετε!
και παιχνίδια από παλαιότερες κονσόλες, θα σας συντροφεύσει σε πολλές ώρες παιχνιδιού!!!
Τα χειριστήρια είναι και αυτά πανέμορφα και φαίνονται ότι θα αντέξουν τη χρήση που θα τους κάνετε!
80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill
- Dark_Knight
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
23/01/2022 02:41 - 23/01/2022 02:43 #47918
από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα XBOX Series S
Ολες οι κονσολες απο την προηγουμενη γενια και επειτα αρωμα pc εχουν... γιατι ΕΙΝΑΙ PC!Καλορίζικο και καλόπαιχτο Σταύρο!!!
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
23/01/2022 11:55 #47923
από stabill
PC φορέβα ρεεεεε!!!!!!!!!
Ολες οι κονσολες απο την προηγουμενη γενια και επειτα αρωμα pc εχουν... γιατι ΕΙΝΑΙ PC!Καλορίζικο και καλόπαιχτο Σταύρο!!!
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
23/01/2022 11:59 #47924
από stabill
Αυτο που σκεφτομαι να δοκιμασω συντομα είναι η εξομοίωση του Dreamcast, μεχρι να δω τι θα κανω με αυτη τη κονσολα και τα προβληματα που εχει... Οι άλλες παιζουν μια χαρα!
Σ'ευχαριστώ Χρήστο!!! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει καμμια δοκιμη με τους emulators γιατι απο την μια μερια εχω εκπλαγει απο τα παιχνιδια του και απο την αλλη εχω το real hardware (οπως ξερετε ολοι! ) και δεν "καιγομαι" ιδιαιτερα προς το παρον...Καλορίζικο και καλόπαιχτο Σταύρε!
Αυτο που σκεφτομαι να δοκιμασω συντομα είναι η εξομοίωση του Dreamcast, μεχρι να δω τι θα κανω με αυτη τη κονσολα και τα προβληματα που εχει... Οι άλλες παιζουν μια χαρα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.403 δευτερόλεπτα