Το καινούργιο μου PC (2013)
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
@ pooky : για την κάρτα γραφικών - η αλήθεια είναι πως η 660Ti είναι πολύ καλή κάρτα αφού έχει ολόιδιο πυρήνα με την 670GTX (ενώ η απλή 660GTX έχει άλλο πυρήνα με κατώτερες επιδόσεις), απλά έχει 192bit μνήμη αντί για 256bit που έχει η 670GTX. Εϊδα και κάποια συγκριτικά που τα πήγαινε πολύ καλά και αποφάσισα να την αποκτήσω. Όταν τη λιώσω θα σου πω και εντυπώσεις
@ glaros : Για το Overclocking είμαι κατά και δεν ασχολούμαι καθόλου, λίγο στο παρελθόν είχα κάνει 2-3 φορές για πειραματισμό και για την εμπειρία, αλλά προτιμώ να τα έχω εργοστασιακά να λειτουργούν όπως είναι προγραμματισμένα.
@Maddog : Για την κάρτα ήχου (είμαι και creative fanboy πέρα από την intel / nvidia / western digital / asus
@FarCry : Για τα ηχεία θα σου πω το σκεπτικό μου. Μπορεί να προτιμώ 5.1 ηχεία (παλιότερα είχα τα τέρατα Logitech Z5500 και τα Creative Gigaworks G500). Δυστυχώς όμως σήμερα λόγω έλλειψης χώρου αναγκαστικά ήθελα να βάλω μόνο 2 ηχεία με ενσωματωμένο subwoofer (για να μην στερούμαι το μπάσο) και για την απόλαυση του gaming ή γενικά για μεγαλύτερη "ένταση" ακόμα και τη νύχτα να πάρω αυτά τα ακουστικά που κάνουν μάλιστα και χρήση του SBX Pro Studio που έχει η κάρτα ήχου που έχω : www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/C...ctic-3D-Rage-USB.htm που όπως θα δεις μόνο απλά ακουστικά δεν είναι και έχουν πάρει πάρα πολλές καλές κριτικές.
Έτσι ένας φίλος μου πρότεινε να πάρω ένα απλό ζευγαράκι 2 ηχείων των 5-10 ευρώ αφού θα είχα τα ακουστικά για την gaming χρήση, αλλά μετά από σκέψη και επειδή δεν θα είμαι όλη την ώρα με τα ακουστικά είπα να πάρω μεν 2 μόνο ηχεία αλλά να έχουν και κάποια ποιότητα. Έτσι μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα ηχεία που αν δεις και τις κριτικές για αυτά - και ποιοτικά είναι, και πλούσιο μπάσο έχουν, και κουμπιά για ρύθμιση Bass / volume / treble έχουν επάνω τους αλλά και αρκετά δυνατά είναι (δεν τα ανοίγω πάνω από τη μέση), πέρα και από την πολύ ωραία εμφάνισή τους και το μεγάλο μέγεθος για ηχεία pc. Ακόμα και τα ακουστικά να μην έπαιρνα, άνετα μόνα τους αυτά τα ηχεία κρατάνε τις επιδόσεις του pc για gaming / ταινίες / μουσική σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- pooky
-
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
Σχετικά με το overclocking κι εγώ ακολουθώ τη δική σου γραμμή, δεν μπορώ να πειραματίζομαι με το hardware μια και θέλω να το κρατάω όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτή τη στιγμή έχω τον 2500Κ (i5) και είναι stock σε ταχύτητες αλλά με τερατώδη ψύκτρα (σου γράφω από το gaming pc και έχω 25 βαθμούς τώρα) και σκέφτομαι να τον κρατήσω, πια, τουλάχιστον για άλλα 4 χρόνια (ήδη τον έχω ένα).
Ο επεξεργαστής ουσιαστικά χαντακώνεται με την 7750 και σκέφτομαι μια λύση σαν τη δικιά σου, ούτε πολύ κάτω, αλλά ούτε και extreme.
Φώτη βγάλε μια φωτό αν το δούμε στημένο!
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
Και πάλι μεγία.
- spyros.s
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 406
Δεν καταλαβαίνει τίποτα σε 1080p σε ότι την δοκίμασα και μάλιστα δεν ζεσταίνεται με τίποτα!
Καλή επιλογή το σύστημα σου
- pooky
-
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
- haris_216
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 63
εύχομαι να το απολαύσεις όπως το θέλεις.
αναφορικά με τα ακουστικά (γενικά, όχι για τα συγκεκριμένα αφού δεν τα ξέρω) να πω ότι αποτελούν κατά τη γνώμη μου το υπέρτατο diy home theatre για κάθε δουλειά. αν και δεν μου αρέσει το γεγονός ότι σε αποκόπτουν από το περιβάλον εντούτοις χωρίς πολλά πολλά έξοδα και εγκαταστάσεις απολαμβάνεις διαφορετικά από παιχνίδι σε υπολογιστή μέχρι ακόμα και διαφήμιση στην τηλεόραση!!!
καλό gaming
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
Άντε πάλι στο 14" λαπτοπάκι!!!
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Είναι κλασική περίπτωση, ποτέ δεν έχω δει να συνδέουν τα έξτρα "εξωτερικά" USB!!!
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
KEEP RETRO
- vaggos664
- Επισκέπτης
-
- FarCry
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 72
pooky έγραψε: Farcry με τη καμία δεν κάνω τέτοιες αλχημείες.
δεν εχεις τιποτα να χασεις. εκτος αν προκειται να την πουλησεις με τα artifacts. γιαυτο το ειπα
- FarCry
-
- Elite Member
-
Fotis_KFOR έγραψε: @FarCry : Για τα ηχεία θα σου πω το σκεπτικό μου. Μπορεί να προτιμώ 5.1 ηχεία (παλιότερα είχα τα τέρατα Logitech Z5500 και τα Creative Gigaworks G500). Δυστυχώς όμως σήμερα λόγω έλλειψης χώρου αναγκαστικά ήθελα να βάλω μόνο 2 ηχεία με ενσωματωμένο subwoofer (για να μην στερούμαι το μπάσο) και για την απόλαυση του gaming ή γενικά για μεγαλύτερη "ένταση" ακόμα και τη νύχτα να πάρω αυτά τα ακουστικά που κάνουν μάλιστα και χρήση του SBX Pro Studio που έχει η κάρτα ήχου που έχω : www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/C...ctic-3D-Rage-USB.htm που όπως θα δεις μόνο απλά ακουστικά δεν είναι και έχουν πάρει πάρα πολλές καλές κριτικές.
Έτσι ένας φίλος μου πρότεινε να πάρω ένα απλό ζευγαράκι 2 ηχείων των 5-10 ευρώ αφού θα είχα τα ακουστικά για την gaming χρήση, αλλά μετά από σκέψη και επειδή δεν θα είμαι όλη την ώρα με τα ακουστικά είπα να πάρω μεν 2 μόνο ηχεία αλλά να έχουν και κάποια ποιότητα. Έτσι μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα ηχεία που αν δεις και τις κριτικές για αυτά - και ποιοτικά είναι, και πλούσιο μπάσο έχουν, και κουμπιά για ρύθμιση Bass / volume / treble έχουν επάνω τους αλλά και αρκετά δυνατά είναι (δεν τα ανοίγω πάνω από τη μέση), πέρα και από την πολύ ωραία εμφάνισή τους και το μεγάλο μέγεθος για ηχεία pc. Ακόμα και τα ακουστικά να μην έπαιρνα, άνετα μόνα τους αυτά τα ηχεία κρατάνε τις επιδόσεις του pc για gaming / ταινίες / μουσική σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
κοιτα η καρτα ηχου δινει καλυτερη ποιοτητα οταν τα ηχεια δεν εχουν τα δικα τους dacs και ετσι γινεται στο pc. αμα επαιρνες ηχεια με digital/optical in τοτε δε θα ειχε διαφορα η onboard με την discrete γιατι το decoding γινεται εξω απο το pc
αφου ειχες τα z5500 που εχουν και ψηφιακη εισοδο τοτε δεν ηθελες την καρτα ηχου. αλλα τωρα που ανεφερες για τα ακουστικα αλλαζει το πραγμα. παντως οταν λεμε για μπασο λεμε για z2300/z5500 μπασο οχι μουφο ενσωματωμενα σε 2.0 ηχεια. αμα δεν ειναι ξεχωριστο κομματι δεν ειναι σοβαρο πραγμα
αυτο για τις επιδοσεις που σου κοβει ισχυει αλλα μου το αναφερεις εχοντας μια 660 Ti νταξει νομιζω το τραβας απο τα μαλλια τωρα
α και πες εντυπωσεις απο τα ακουστικα!
- FarCry
-
- Elite Member
-
pooky έγραψε: Αυτή τη στιγμή έχω τον 2500Κ (i5) και είναι stock σε ταχύτητες αλλά με τερατώδη ψύκτρα
τωρα αυτο τι νοημα εχει? ανεβασε το βρε ανθρωπε. πηγαινει 4.5 στον αερα ανετα
- pooky
-
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
Αν είχα SLI 2 Χ 680 και 3 οθόνες πάνω, φυσικά και θα τον ανέβαζα! Και για τέτοιο setup αυτή τη στιγμή δεν το συζητώ καν, εδώ πούλησα το Macbook και το macmini μπας και κλείσω καμιά τρύπα, (άσε που δεν έχω πάρει τίποτε από games) το SLI θα με έκαιγε τώρα;
Τον επεξεργαστή θα τον πουσάρω όταν δεν θα τραβάει πια, αν και με βλέπω να τον αλλάζω τουλάχιστον μετά από 5 - 6 χρόνια και βάλε.