Η συλλογή μου από Pong Consoles
- amiga500fan
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Εδω και κάποια χρόνια μανιωδώς συλλέγω pong consoles ναι καλα καταλάβατε το παιχνιδάκι με τις 2 καθετες γραμμές και την τετράγωνη μπαλίτσα που πάει πέρα-δώθε.
Όπως θα προσέξετε η πλειοψηφία των Pong είναι του 1977......
Ξεκινάμε....
Η πρώτη που απέκτησα...
temco t-800 του 1977, ιδιαίτερα μικρή
Binatone tv master mk 6 του 1977
Τv color tele spiel του 1977
Ηanimex 666s του 1978
Soundic Pong του 1977
Tempest Programmable TV Game SD-050C του 1978
AS Audio Sonic PP-930 του 1977
Superlectron TV Challenger Series 3000 (TVC-3000) του 1977
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
Μπορείς να τα συνδέσεις σε TV και να δούμε μερικές φωτογραφίες της οθόνης ?
Θα πρέπει να διώξει τη γυναίκα από το σπίτι πρώταΜπορείς να τα συνδέσεις σε TV και να δούμε μερικές φωτογραφίες της οθόνης ?
Γιάννη πες της ότι της κάνεις δώρο το κομμωτήριο
Ένα διωράκι θα είσαι μόνος σου με τις κονσόλες
- amiga500fan
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Freak
-
Ξέρει πόσες έχω και τι έχω Νικόλα!!!!
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
- haris_216
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 63
Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Μέρα Πέμπτη το φέρνει ο πατέρας μου στο σπίτι, το συνδέει στην Α/Μ τηλεόραση και αρχίζουμε το παιχνίδι. Κάποια στιγμή πέρασε η ώρα. Μάλιστα ήταν η ώρα που άρχιζε στην τηλεόραση "ο Άγιος" με τον Roger Moore το οποίο και έβλεπα φανατικά. Λέει λοιπόν ο πατέρας μου να το μαζέψουμε αφού παίξαμε αρκετά αλλά και αρχίζει η σειρά. Και απαντάω εγώ:
"Ε, και τι να δούμε. Όλα τα επεισόδια είναι σχεδόν ίδια!!!"
Βέβαια αν και αυτό ίσχυε (περί της ομοιότητας της κεντρικής ιδέας των επεισοδίων, όπως άλλωστε στις περισσότερες σειρές) εννοείται ότι δεν θα το έχανα αν δεν ήταν το pong.
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
- kazas
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 261
- VincentGR
-
- Platinum Member
-
- To blit, or not to blit?
Έχω και εγώ ένα pong και μάλιστα αγόρασα και ένα pong chip και κάποια στιγμή θα το κάνω κανονική κονσόλα αλλά και φορητή ( τουλάχιστον έτσι λέω
loaderror.eu/
partsfromthepast.blogspot.gr/ (A1200 Black Project)
- chdlee
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1952
Είναι πολύ όμορφη και εύχομαι να την επεκτείνεις!!!
Το Τv color tele spiel είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μου Conic Color TV Sports 406!
Τα pongs αυτά είχαν κατασκευαστεί από πολλές εταιρίες σε Ευρώπη και Ασία! Το δικό μου είναι κατασκευασμένο στην Ταϊβάν!
80s resurrection
- haris_216
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 63
Γι' αυτό κι έχουν κατασκευαστεί τόσα πολλά (ακόμα και στην Ελλάδα).
Η βασική διαφορά είναι το κουτί της κεντρικής κονσόλας και των χειριστηρίων.
Η ευκολία όμως που αναφέρω αφορά το σήμερα και τις γνώσεις και δυνατότητες που έχουμε. Για τα 70s ακόμα και το να βρεις το "pong chip" χωρίς ebay και internet γενικότερα ήταν πρόκληση από μόνο του.
- amiga500fan
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Freak
-
glaros έγραψε: Πολύ μικρό το Audio Sonic,δείχνει στιβαρό.
Μπορείς να τα συνδέσεις σε TV και να δούμε μερικές φωτογραφίες της οθόνης ?
Νεκτάριε σου παραθέτω τις φώτο που μου ζήτησες....
Ακόμη και στην πεισματάρικη LCD lg μου έπαιξε τέλεια με κάθαρη εικόνα παρότι χρησιμοποιεί rf.....σε σχέση με τα ασπρόμαυρα Pong που έχω... που δυστυχώς δεν παίζουν καν.....(το HANIMEX όμοιο του που έχω παίζει ασπρόμαυρα).....
Περήφανος κάτοχος:
- amiga500fan
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Freak
-
Ενα Μagnavox Οdyssey 300 του 1976
p.s. Και ο Φώτης πρέπει να έχει ένα τέτοιο.....
Περήφανος κάτοχος: