- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Χαρίζονται / Δωρεές
- αφίσα micromad και βιβλιαράκι για πρόγραμμα του commodore 64
αφίσα micromad και βιβλιαράκι για πρόγραμμα του commodore 64
- haris_216
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 63
12/05/2013 20:45 #10519
από haris_216
αφίσα micromad και βιβλιαράκι για πρόγραμμα του commodore 64 δημιουργήθηκε από haris_216
σε μια απο τις συνήθεις πλέον τακτοποιήσεις / εκκαθαρίσεις των πραγμάτων μου βρήκα δύο αντικείμενα που δεν βλέπω να μου χρειάζονται και γι' αυτό είπα να τα δώσω μήπως φανούν πιο χρήσιμα σε κάποιον άλλο
το ένα είναι μια αφίσα από το περιοδικό micromad. είναι μεγάλη σε μέγεθος (σαν 8 Α4) και τυπωμένη και από τις δύο πλευρές. έχει τις εντολές της basic, την λειτουργία κάθε εντολής αλλά και πως αυτή η εντολή γράφεται/χρησιμοποιείται στα δημοφιλέστερα home computers των 80s
η κατάστασή της θα έλεγα ότι είναι άψογη αν, λόγω ατυχούς αποθήκευσης, δεν υπήρχαν μαύρες μουτζούρες στο πάνω δεξιά κομμάτι (βλέπε φωτό). όπως και να 'χει όμως αυτό δεν μειώνει την αξίας της αφού μπορεί να διαβασθεί κανονικά
το δεύτερο κομμάτι είναι ένα βιβλιαράκι που συνόδευε το πρόγραμμα commodore 64 forth+ που είχε βγάλει η Melbourne House το 1985
ένα ενδιαφέρον βιβλιαράκι (κυρίως για κάποιον που έχει το πρόγραμμα) σε άψογη κατάσταση
παραλαβή από νέα σμύρνη
όποιος ενδιαφέρεται θα παρακαλέσω να ποστάρει πρώτα εδώ στο θέμα (για λόγους τάξης) και μετά τα λέμε και με pm
μη μου ζητάτε αποστολές, συναντήσεις αλλού, κλπ καθώς δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια και θα με φέρετε στη δύσκολη θέση να αρνηθώ (που είναι κρίμα αφού ήδη νομίζω ότι είμαι σαφής στο θέμα)
καλό βράδυ και καλή βδομάδα σε όλους
το ένα είναι μια αφίσα από το περιοδικό micromad. είναι μεγάλη σε μέγεθος (σαν 8 Α4) και τυπωμένη και από τις δύο πλευρές. έχει τις εντολές της basic, την λειτουργία κάθε εντολής αλλά και πως αυτή η εντολή γράφεται/χρησιμοποιείται στα δημοφιλέστερα home computers των 80s
η κατάστασή της θα έλεγα ότι είναι άψογη αν, λόγω ατυχούς αποθήκευσης, δεν υπήρχαν μαύρες μουτζούρες στο πάνω δεξιά κομμάτι (βλέπε φωτό). όπως και να 'χει όμως αυτό δεν μειώνει την αξίας της αφού μπορεί να διαβασθεί κανονικά
το δεύτερο κομμάτι είναι ένα βιβλιαράκι που συνόδευε το πρόγραμμα commodore 64 forth+ που είχε βγάλει η Melbourne House το 1985
ένα ενδιαφέρον βιβλιαράκι (κυρίως για κάποιον που έχει το πρόγραμμα) σε άψογη κατάσταση
παραλαβή από νέα σμύρνη
όποιος ενδιαφέρεται θα παρακαλέσω να ποστάρει πρώτα εδώ στο θέμα (για λόγους τάξης) και μετά τα λέμε και με pm
μη μου ζητάτε αποστολές, συναντήσεις αλλού, κλπ καθώς δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια και θα με φέρετε στη δύσκολη θέση να αρνηθώ (που είναι κρίμα αφού ήδη νομίζω ότι είμαι σαφής στο θέμα)
καλό βράδυ και καλή βδομάδα σε όλους
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": glaros
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Χαρίζονται / Δωρεές
- αφίσα micromad και βιβλιαράκι για πρόγραμμα του commodore 64
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.246 δευτερόλεπτα