Χαρίζεται παλαιός υπολογιστής λειτουργικός

• Vagelis1975
  • Συντάκτης θέματος
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
08/01/2023 19:50 #48599 από Vagelis1975
Καλησπέρα στο forum καλή χρονιά με υγεία να έχουμε.
Έχω ένα κουτί υπολογιστή στη ντουλάπα μου από εποχές Pentium , ο οποίος εως και την τελευταία φορά που ανοίχτηκε (πριν αρκεετά χρόνια) δούλευε κανονικά.
Επειδή είναι κρίμα να τον πετάξω και θα προτιμούσα και λόγο συναισθηματικών λόγων να το δώσω κάπου να ποιάσει τόπο , είπα να γραφτώ στο forum να κάνω μια κρούση μπας και ενδιαφέρετε κάποιος.Λεπτομέρειες για το μοντέλο μητρικής δεν θυμάμαι αλλά εαν υπάρξει ενδιαφέρον θα το ανοίξω να δω ποιο ακριβώς είναι.Είχα βγάλει κάποια parts του κουτιού σε φωτογραφίες τις οποίες και παραθέτω.Απόσο θυμάμαι είχε κάρτα ήχου Soundblaster AWE32 , κάρτα γραφικών MGA , και του είχα πάρει και ένα dvd reader με συνοδευτική κάρτα αποκωδικοποίησης βίντεο της Creative.Τροφοδοτικό δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά είναι του κιλού.Όχι κάτι ιδιαίτερο.Έχει και floppy drive 3,5αρι και ένα cd-reader? cd-recorder? δεν θυμάμαι.Οι δίσκοι εαν ενδιαφερθεί κάποιος για τον υπολογιστή δεν θα τους δώσω γιατί πολύ πιθανόν να έχουν προσωπικά αρχεία μέσα.Πρέπει να βρω IDE σε SATA αντάπτορα για να τον διαβάσω και να του κάνω ένα format και επί της παρούσης δεν έχω χρόνο.Ίσως μελλοντικά.Ο ένας μάλιστα δίσκος έχει ξεκολημένο ένα πυκνωτάκι το οποίο το κόλησα πρόχειρα με κάτι καλωδιάκια που βρήκα και παίζει κανονικά.Τώρα μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρω καν αν δουλεύει.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι είμαι επαρχία (Άργος Αργολίδος) αλλά εαν τυχόν βρεθεί και κάποιος που ενδιαφέρεται από Αθήνα , εαν δεν τον βιάζεται ανεβαίνω αραιά και που και του τον παραδίδω κατ οίκον.(να ναι καμια περιοχή να με βολεύει εκει κοντά Περιστέρι , Αιγάλεω).Πειραιάς δεν παίζει να έρθω γιατί έχει τρελή κίνηση και τις ελάχιστες φορές που πήγα δεν έβρισκα που να παρκάρω.
Αυτά και οτι θελήσετε με ρωτάτε.

Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
08/01/2023 20:48 #48600 από konc
Ωραία κίνηση και σε ευχαριστούμε. Έχει ενδιαφέροντα πράγματα μέσα, η κάρτα ήχου και γραφικών είναι καλές περιπτώσεις και φυσικά το dvd της creative με την κάρτα για hardware αποκωδικοποίηση που μπορεί να μην έχει χρήση σήμερα αλλά είναι σχετικά σπάνιο/ιδιαίτερο κομμάτι με μια κάποια συλλεκτική αξία. Μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι και να πάει σε κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει!

• JIANOS
  • Το Άβαταρ του/της JIANOS
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
08/01/2023 21:15 #48601 από JIANOS
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εαν δεν υπάρξει άλλος με ενδιαφέρει !!!

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
08/01/2023 22:55 #48602 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Χαρίζεται παλαιός υπολογιστής λειτουργικός
Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Καταρχας ευχαριστούμε για την καλή σου πρόθεση.

Αν δεν υπάρχει θέμα, θα το θέλαμε να το έχουμε για συλλογή αλλά και για κάποια μελλοντική έκθεση, μου αρέσει που έχει και το dvd της Creative και δείχνει "μουράτο".

• Vagelis1975
  • Συντάκτης θέματος
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
09/01/2023 09:12 #48604 από Vagelis1975
Απαντήθηκε από Vagelis1975 στο θέμα Χαρίζεται παλαιός υπολογιστής λειτουργικός
Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Καλά το υποψιάστηκα οτι όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί και χαίρομαι γι αυτό.
Δεν θέλω να με παρεξηγήσει ο φίλος Gianos που έστειλε πρώτος και ενδιαφέρθηκε , αλλά πολύ θα μου άρεσε η ιδέα του Φώτη να μπει σε κάποια έκθεση.Είναι εντάξυ με αυτό ο φίλος Gianos ; Όταν βρω χρόνο θα το βγάλω από τη ντουλάπα να δω λεπτομέρειες για τη μητρική και θα επανέλθω.Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και ξαναμιλάμε.

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
09/01/2023 14:20 #48605 από Fotis_KFOR
Εννοείται όπως έγραψα και παραπάνω αν δεν υπάρχει θέμα. :)

• JIANOS
  • Το Άβαταρ του/της JIANOS
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
09/01/2023 22:02 #48606 από JIANOS
Δεν υπάρχει θέμα λοιπον !!!!!! Παραχωρώ την θέση μου στον Φώτη !!!!

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
10/01/2023 08:59 #48611 από Fotis_KFOR

Δεν υπάρχει θέμα λοιπον !!!!!! Παραχωρώ την θέση μου στον Φώτη !!!!

Ευχαριστούμε Γιάννη, απλά ενημερωτικά δεν το παίρνω για εμένα λόγω έλλειψης χώρου, αλλά θα το δώσω σε κάποιο άλλο μέλος της ομάδας μας και όπως είπα θα κρατηθεί ως συλλογή όπως επίσης θα το φέρουμε και σε κάποια μελλοντική μας έκθεση, αν έρθεις θα το δούμε και παρέα στην αντίστοιχη έκθεση :)

@ Βαγγέλη, σου έστειλα PM

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.406 δευτερόλεπτα