- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ζήτηση
- [ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες
[ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες
- konc
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 431
27/10/2014 20:06 - 27/10/2014 20:07 #23952
από konc
[ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες δημιουργήθηκε από konc
Για να εξηγήσω λίγο καλύτερα, αναζητώ ένα P3-P4 motherboard που να μπορεί να λειτουργήσει με τις πρώτες AGP κάρτες στα 3.3V, κατά συνέπεια θα πρέπει να έχει ή την πρώτη ή την τρίτη από τις θύρες όπως φαίνονται στην εικόνα. Ή την αποκλειστικά 3.3V-keyed ή την universal που δεν έχει κανένα key και λειτουργεί με 3.3V ή 1.5V κάρτες.
Καθώς όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα τα έχω ήδη και απλά μας άφησε χρόνους η μητρική, ψάχνω κάτι σε
1) Pentium III slot 1 ή αν δεν είναι slot 1 να συνοδεύεται και από cpu
2) Pentium 4 socket 478 που να δέχεται SDRAM
Αν κάποιος έχει κάτι και δεν είναι σίγουρος ας μου στείλει το μοντέλο και το κοιτάω εγώ αν κάνει
Ευχαριστώ!
Καθώς όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα τα έχω ήδη και απλά μας άφησε χρόνους η μητρική, ψάχνω κάτι σε
1) Pentium III slot 1 ή αν δεν είναι slot 1 να συνοδεύεται και από cpu
2) Pentium 4 socket 478 που να δέχεται SDRAM
Αν κάποιος έχει κάτι και δεν είναι σίγουρος ας μου στείλει το μοντέλο και το κοιτάω εγώ αν κάνει
Ευχαριστώ!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
27/10/2014 20:16 #23953
από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα [ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες
Έχεις κάποιο "ταβάνι" στις τιμές ?
- konc
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
27/10/2014 20:38 #23955
από konc
Απαντήθηκε από konc στο θέμα [ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες
Φυσικά, οτιδήποτε παράλογο στα δικά μου μάτια. Αλλά γιατί ρωτάς, έχεις κάτι υπόψη σου ή για να το γράψω για λόγους πληρότητας της αγγελίας?
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
27/10/2014 20:45 #23956
από glaros
Για όλα τα παραπάνω.
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα [ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες
konc έγραψε: Φυσικά, οτιδήποτε παράλογο στα δικά μου μάτια. Αλλά γιατί ρωτάς, έχεις κάτι υπόψη σου ή για να το γράψω για λόγους πληρότητας της αγγελίας?
Για όλα τα παραπάνω.
- jimn
-
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
27/10/2014 20:49 #23957
από jimn
Απαντήθηκε από jimn στο θέμα [ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες
Αυτή
στα 15 ευρώ,αν κάνει στα υπόλοιπα specs σου.
- konc
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
27/10/2014 21:05 - 27/10/2014 21:10 #23959
από konc
Δεν θα ήθελα να γράψω κάποια τιμή δημόσια γιατί, εκτός του ότι είναι σχετική στην συγκεκριμένη περίπτωση και εξαρτώμενη από το αντικείμενο, όπως έχει συζητηθεί πολύ στα forums το τελευταίο διάστημα ο χώρος ξεχνάει την αγνότητά του όταν μπαίνει στη μέση χρήμα. Ξέρεις τώρα πως πάει, αν πω ότι δίνω πχ. max 100 για την τέλεια περίπτωση κάποιου NOS, θα πεταχτούν και θα ζητάνε 90 για πράγματα που θα τα έδιναν 10.
Οπότε αν θα ήθελες θα μπορούσες να γράψεις είτε εδώ είτε σε pm τι έχεις προς πώληση και πόσο κοστίζει και εγώ όμορφα και ωραία θα απαντήσω ειλικρινά αν μου κάνει ή όχι. Εξάλλου ο πωλητής δεν ορίζει την τιμή?
Δεν κρατάω αυτή τη στάση με σκοπό να πετύχω την χαμηλότερη τιμή, έτσι και αλλιώς δεν μιλάμε για κάποιο ιδιαίτερα ακριβό ή σπάνιο αντικείμενο, 3 πάνω 2 κάτω δεν έχουν σημασία όσο το να αποφύγω τα φαινόμενα που περιέγραψα παραπάνω και με ενοχλούν αφάνταστα
Απαντήθηκε από konc στο θέμα [ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες
glaros έγραψε: Για όλα τα παραπάνω.
Δεν θα ήθελα να γράψω κάποια τιμή δημόσια γιατί, εκτός του ότι είναι σχετική στην συγκεκριμένη περίπτωση και εξαρτώμενη από το αντικείμενο, όπως έχει συζητηθεί πολύ στα forums το τελευταίο διάστημα ο χώρος ξεχνάει την αγνότητά του όταν μπαίνει στη μέση χρήμα. Ξέρεις τώρα πως πάει, αν πω ότι δίνω πχ. max 100 για την τέλεια περίπτωση κάποιου NOS, θα πεταχτούν και θα ζητάνε 90 για πράγματα που θα τα έδιναν 10.
Οπότε αν θα ήθελες θα μπορούσες να γράψεις είτε εδώ είτε σε pm τι έχεις προς πώληση και πόσο κοστίζει και εγώ όμορφα και ωραία θα απαντήσω ειλικρινά αν μου κάνει ή όχι. Εξάλλου ο πωλητής δεν ορίζει την τιμή?
Δεν κρατάω αυτή τη στάση με σκοπό να πετύχω την χαμηλότερη τιμή, έτσι και αλλιώς δεν μιλάμε για κάποιο ιδιαίτερα ακριβό ή σπάνιο αντικείμενο, 3 πάνω 2 κάτω δεν έχουν σημασία όσο το να αποφύγω τα φαινόμενα που περιέγραψα παραπάνω και με ενοχλούν αφάνταστα
- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ζήτηση
- [ΖΗΤΗΣΗ] motherboard P3-P4 που να δέχεται 3.3V AGP κάρτες
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.252 δευτερόλεπτα