- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ζήτηση
- Ζητείται χαλασμένο μηχάνημα Amiga 1200 ή Commodore 64 για αγορά
Ζητείται χαλασμένο μηχάνημα Amiga 1200 ή Commodore 64 για αγορά
- dimfil
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
23/11/2014 21:06 #24719
από dimfil
Ζητείται χαλασμένο μηχάνημα Amiga 1200 ή Commodore 64 για αγορά δημιουργήθηκε από dimfil
Καλησπέρα σε όλους, και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω το δημιουργό αυτού του χώρου. Πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που έχει δημιουργήσει και ως φυσική retro συλλογή αλλά και ως ιστοχώρος...
Αναζητώ εδώ και κάμποσο διάστημα για αγορά ένα case για την πραγματοποίηση ενός project και συγκεκριμένα για τη δημιουργία ενός retro pc. Προτεραιότητα δίνω σε case από Amiga 1200 και δευτερευόντως σε case από Commodore 64.
Μοναδική προϋπόθεση είναι να βρίσκεται σε καλή οπτικά κατάσταση και να έχει λειτουργικό πληκτρολόγιο. Τροφοδοτικό ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό δεν μου χρειάζεται. Η μητρική θα αντικατασταθεί οπότε δεν με ενδιαφέρει εάν είναι λειτουργική. Ίσα-ίσα που είναι καλύτερα να είναι προβληματική ώστε να απαλλάξω τον κάτοχό του!
Δυστυχώς στην μέχρι τώρα αναζήτησή μου δεν βρήκα κάτι σε αγγελία, οπότε αναρτώ εγώ μία ελπίζοντας ότι κάποιος φίλος που έχει στην κατοχή του χαλασμένο κάποιο από τα μηχανήματα που με ενδιαφέρουν να έρθει σε επαφή μαζί μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης
Αναζητώ εδώ και κάμποσο διάστημα για αγορά ένα case για την πραγματοποίηση ενός project και συγκεκριμένα για τη δημιουργία ενός retro pc. Προτεραιότητα δίνω σε case από Amiga 1200 και δευτερευόντως σε case από Commodore 64.
Μοναδική προϋπόθεση είναι να βρίσκεται σε καλή οπτικά κατάσταση και να έχει λειτουργικό πληκτρολόγιο. Τροφοδοτικό ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό δεν μου χρειάζεται. Η μητρική θα αντικατασταθεί οπότε δεν με ενδιαφέρει εάν είναι λειτουργική. Ίσα-ίσα που είναι καλύτερα να είναι προβληματική ώστε να απαλλάξω τον κάτοχό του!
Δυστυχώς στην μέχρι τώρα αναζήτησή μου δεν βρήκα κάτι σε αγγελία, οπότε αναρτώ εγώ μία ελπίζοντας ότι κάποιος φίλος που έχει στην κατοχή του χαλασμένο κάποιο από τα μηχανήματα που με ενδιαφέρουν να έρθει σε επαφή μαζί μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
24/11/2014 07:14 #24757
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Ζητείται χαλασμένο μηχάνημα Amiga 1200 ή Commodore 64 για αγορά
Καλώς όρισες φίλε στην παρέα μας, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια 
Καλή επιτυχία με το project σου.
Καλή επιτυχία με το project σου.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dimfil
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ζήτηση
- Ζητείται χαλασμένο μηχάνημα Amiga 1200 ή Commodore 64 για αγορά
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.189 δευτερόλεπτα