- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ζήτηση
- Commodore 64/128, Amiga 500/1200, Amstrad 6128
Commodore 64/128, Amiga 500/1200, Amstrad 6128
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Aris21 έγραψε: Ευχαριστώ πολύ.
Ναι και εμένα τα 450 € μου φαίνονται υπερβολικά.
Γύρω στα 250 € θα ήταν μια καλή τιμή θεωρείς για το συγκεκριμένο?
Δεν βιάζομαι. Θα περιμένω να βρεθεί η κατάλληλη περίπτωση.
Αν το μηχάνημα είναι όντος σε NOS κατάσταση σίγουρα περισσότερο από 250, περίπου 300€. Το θέμα είναι αν εσύ χρειάζεσαι κάτι τέτοιο το οποίο για μένα είναι να το πάρεις και να το βάλεις στη γυάλα (πχ εγώ είχα και 2η 1200 με την οποία έπαιζα και έκανα πειραματισμους) ή θέλεις ένα μηχάνημα μπαρουτοκαπνισμένο να του βγάλεις τα μάτια?
- Aris21
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
- Aris21
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
nkary έγραψε:
Aris21 έγραψε: Ευχαριστώ πολύ.
Ναι και εμένα τα 450 € μου φαίνονται υπερβολικά.
Γύρω στα 250 € θα ήταν μια καλή τιμή θεωρείς για το συγκεκριμένο?
Δεν βιάζομαι. Θα περιμένω να βρεθεί η κατάλληλη περίπτωση.
Αν το μηχάνημα είναι όντος σε NOS κατάσταση σίγουρα περισσότερο από 250, περίπου 300€. Το θέμα είναι αν εσύ χρειάζεσαι κάτι τέτοιο το οποίο για μένα είναι να το πάρεις και να το βάλεις στη γυάλα (πχ εγώ είχα και 2η 1200 με την οποία έπαιζα και έκανα πειραματισμους) ή θέλεις ένα μηχάνημα μπαρουτοκαπνισμένο να του βγάλεις τα μάτια?
Δεν την θέλω για έκθεμα. Να παίζουμε κάνα παιχνιδάκι να θυμόμαστε τα παλιά και να κάνουμε και κάνα πειραματισμό. Για την συγκεκριμένη NOS και εγώ νομίζω 300 € είναι μια λογική τιμή.
- JIANOS
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 167
- george
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 244
www.insomnia.gr/classifieds/item/1273678...-accelerator-memory/
Αυτή τα αξίζει τα λεφτά της. Ο blizzard πλέον πιάνει άνετα τα 300€+george έγραψε: Άρη ρίξε μια ματιά σε αυτή. Πιστεύω ότι αυτή αξίζει την τιμή της, σε σχέση με αυτή πού μας έδειξες (γνώμη μου) μιας ο επεξεργαστής είναι ότι καλύτερο.
Έχει και τη πατέντα από amigakit και βγάζει έξοδο στη πίσω μεριά για την CF κάρτα
Το θέμα είναι αν χρειάζεται κάποιος τέτοιον επιταχυντή απλά για να παίξει παιχνίδια Amiga 500-1200?
- Aris21
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
JIANOS έγραψε: Αγαπητέ Άρη έχω καταλάβει ότι δυστυχώς συμβαίνει αυτό αρκετές φορές μιας και τα μηχανήματα αυτά δεν έχουν για τα ξαδέρφια - ανήψια που τα χαρίζουμε την ίδια συνεσθηματική αξιά που έχουν για εμάς ιδιαίτερα εάν είχαμε βάλει τις οικονομίες μας για να τα αγοράσουμε. Πράγμα που με κάνει να φοβάμαι σε τι κατάσταση θα βρώ κάποια μηχανήματα που ο ξάδελφός, που με μύησε στους υπολογιστές το 1980, έδωσε σε έναν ανηψιό του και που τώρα είναι σε παρατημένα σε μία αποθήκη στο Μαρούσι... Πάντως εγώ θα τα ψάξω να τα βρώ με την πρώτη ευκαιρία...
Σε ευχαριστώ πολύ JIANOS.
Αλήθεια είναι αυτό που λες. Δεν έχουνε καμία συναισθματική αξία για ξαδέρφια / ανήψια που τα χαρίζεις. Θυμάμαι που έκανα όλο οτο χρόνο οικονομίες για να καταφέρω τα Χριστούγεννα να πάρω την Amiga μου...
- Aris21
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
nkary έγραψε: Παιδιά όταν χαρίζεις κάτι δεν το ζητάς πίσω
Εννοείται ότι δεν ζητάς πίσω δώρο. Το θέμα είναι ότι είτε θα το έχουνε πετάξει πλεόν είτε θα είναι ξεχασμένο σε καμια αποθήκη γιατί έχουν PS4 τώρα οπότε μπορείς να καταλάβεις πως τους φαίνεται ο C64 και η A500.
- Aris21
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
george έγραψε: Άρη ρίξε μια ματιά σε αυτή. Πιστεύω ότι αυτή αξίζει την τιμή της, σε σχέση με αυτή πού μας έδειξες (γνώμη μου) μιας ο επεξεργαστής είναι ότι καλύτερο.
Ευχαριστώ πολύ.
Φαίνεται πολύ καλό. Η τιμή φυσικά ξεφεύγει από το budget μου.
Αν μπορεί και κάποιος άλλος να μας πει τη γνώμη του για το συγκεκριμένο σε σχέση πάντα με την τιμή...
- Aris21
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
nkary έγραψε:
Αυτή τα αξίζει τα λεφτά της. Ο blizzard πλέον πιάνει άνετα τα 300€+george έγραψε: Άρη ρίξε μια ματιά σε αυτή. Πιστεύω ότι αυτή αξίζει την τιμή της, σε σχέση με αυτή πού μας έδειξες (γνώμη μου) μιας ο επεξεργαστής είναι ότι καλύτερο.
Έχει και τη πατέντα από amigakit και βγάζει έξοδο στη πίσω μεριά για την CF κάρτα
Το θέμα είναι αν χρειάζεται κάποιος τέτοιον επιταχυντή απλά για να παίξει παιχνίδια Amiga 500-1200?
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ. Να δώσεις 400 € απλά για να παίζεις games???
Ανεξάρτητα από τη χρήση πάντως, πιστεύεις ότι ως μηχάνημα, αξίζει τα 400 €?
Ευχαριστώ πολύ.
- Aris21
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
nkary έγραψε: Ναι και με το παραπάνω, δες μόνο τιμές του επιταχυντή στο enay. Εφόσον βέβαια το μηχάνημα είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση έτσι
OK. Ευχαριστώ.
Επειδή όπως είπα ο σκοπός της αγοράς της Amiga είναι φυσικά για συλλεκτικούς λόγους αλλά και για να θυμηθώ τα games που έπαιζα παλίοτερα και καθώς έχω να ασχοληθώ με Amiga πάνω από 20 χρόνια όταν χάρισα και την τελευταία μου η ερώτηση είναι εξής.
Για χρήση για games είμαι εντάξει π.χ. με μια A500 με 1 ΜΒ; Τι παραπάνω θα προσφέρει η Α1200 με τον Blizzard accelarator; Τα ίδια παιχνίδια σε καλύτερες ταχύτητες, διαφορετικά καλύτερα παιχνίδια ή κάτι άλλο;
Επίσης, είναι το ίδιο εύκολο να βρεις games για Α500 ή για Α1200;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Κάποια παιχνίδια μπορεί αν μην τα παίζει, ειδικά αυτά που έχουν πολλές δισκέτες αν και γενικά πάει καλά.
Για μεγαλύτερη άνεση πας σε μια Α1200 με HDD και WHDLoad. Πετάς τα πάντα σε ένα partition και είσαι τζετ. Βέβαια θα χρειασθείς μια επέκταση μνήμης για καλύτερα αποτελέσματα. Από κει και πέρα αν βάλεις έναν επιταχυντή με 030 + μνήμη τότε το μηχάνημα και θα είναι πιο γρήγορο και φυσικά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις μέχρι Amiga OS 3.9
- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ζήτηση
- Commodore 64/128, Amiga 500/1200, Amstrad 6128