Δισκέτες 3,5" με MS-DOS και παιχνίδια
- ant-mi
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
26/04/2020 11:42 #46208
από ant-mi
Δισκέτες 3,5" με MS-DOS και παιχνίδια δημιουργήθηκε από ant-mi
Καλημέρα σας,
έχω ένα laptop 386 στο οποίο είχα Windows 3.1 αλλά ο σκληρός δίσκος δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα.
Για να μην το παροπλίσω εντελώς, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος προς πώληση ms dos σε δισκέτα για να μπορώ να κάνω boot από εκεί και ms dos παιχνίδια που να μην χρειάζονται εγκατάσταση για να τρέξουν.
Αν ναι, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα. Δεν με ενδιαφέρουν δισκέτες με παιχνίδια μόνα τους, χρειάζομαι πρώτα απ'όλα την ms-dos.
Ευχαριστώ πολύ.
έχω ένα laptop 386 στο οποίο είχα Windows 3.1 αλλά ο σκληρός δίσκος δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα.
Για να μην το παροπλίσω εντελώς, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος προς πώληση ms dos σε δισκέτα για να μπορώ να κάνω boot από εκεί και ms dos παιχνίδια που να μην χρειάζονται εγκατάσταση για να τρέξουν.
Αν ναι, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα. Δεν με ενδιαφέρουν δισκέτες με παιχνίδια μόνα τους, χρειάζομαι πρώτα απ'όλα την ms-dos.
Ευχαριστώ πολύ.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- orfeas
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 342
26/04/2020 15:29 #46211
από orfeas
Απαντήθηκε από orfeas στο θέμα Δισκέτες 3,5" με MS-DOS και παιχνίδια
Καλησπέρα, έχουμε δισκέτες που χρειάζεσαι. Φυσικά και δεν χρειάζονται χρήματα. Στείλτε μου κινητό με προσωπικό μήνυμα να μιλήσουμε. Χαρά μας να βοηθήσουμε.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, makalarionos, kokkiklhs
- ant-mi
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
26/04/2020 17:24 #46215
από ant-mi
Απαντήθηκε από ant-mi στο θέμα Δισκέτες 3,5" με MS-DOS και παιχνίδια
Ορφέα δεν έχω λόγια!
Σου στέλνω αμέσως pm
Σου στέλνω αμέσως pm
- ant-mi
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
08/05/2020 22:06 #46278
από ant-mi
Απαντήθηκε από ant-mi στο θέμα Δισκέτες 3,5" με MS-DOS και παιχνίδια
Να'μαι πάλι! Χάρη στις εξαιρετικά φιλότιμες προσπάθειες του φίλου jimn, βρέθηκε DOS και 2 παιχνίδια για να μπορέσει να ανοίξει το βασανισμένο μου λαπτοπάκι. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη imgur.com/a/gyD3lgw
Βρήκα και ένα καινούργιο κουτάκι δισκέτες να υπάρχουν και έκανα το πρώτο μου xcopy μετά από 25 περίπου χρόνια give or take!
Το μόνο κακό του είναι πως τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνει καν να τσεκάρει αν υπάρχει δισκέτα στο drive και μουλαρώνει στο σημείο που λέει:
BIOS Version 2.10
For digital equipment corporation
κάνει ένα μπιπ και τέλος, κολλάει εκεί. Σε αυτές τις φάσεις δεν προλαβαίνω ούτε στο BIOS να μπω.
Άνοιξε κλείσε, άνοιξε κλείσε κάποια στιγμή μετά από 3 ή 23 προσπάθειες θα ξανατσεκάρει το drive, θα φορτώσει κανονικά και όλα θα είναι σούπερ.
Αυτά...
jimn για μία ακόμα φορά ευχαριστώ απείρως.
Αν κάποιος έχει ιδέα τι πρέπει να του κάνω για να το αναγκάσω να φτάνει τουλάχιστον πάντα μέχρι το διάβασμα της δισκέτας δεν θα πω όχι! Αν δεν είναι σημάδι πως έχει σκοπό να με αφήσει για τόπο χλοερό σύντομα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το ανοιγοκλείνω μισή ώρα κάθε φορά μέχρι να το δω να ξεκινάει!
Βρήκα και ένα καινούργιο κουτάκι δισκέτες να υπάρχουν και έκανα το πρώτο μου xcopy μετά από 25 περίπου χρόνια give or take!
Το μόνο κακό του είναι πως τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνει καν να τσεκάρει αν υπάρχει δισκέτα στο drive και μουλαρώνει στο σημείο που λέει:
BIOS Version 2.10
For digital equipment corporation
κάνει ένα μπιπ και τέλος, κολλάει εκεί. Σε αυτές τις φάσεις δεν προλαβαίνω ούτε στο BIOS να μπω.
Άνοιξε κλείσε, άνοιξε κλείσε κάποια στιγμή μετά από 3 ή 23 προσπάθειες θα ξανατσεκάρει το drive, θα φορτώσει κανονικά και όλα θα είναι σούπερ.
Αυτά...
jimn για μία ακόμα φορά ευχαριστώ απείρως.
Αν κάποιος έχει ιδέα τι πρέπει να του κάνω για να το αναγκάσω να φτάνει τουλάχιστον πάντα μέχρι το διάβασμα της δισκέτας δεν θα πω όχι! Αν δεν είναι σημάδι πως έχει σκοπό να με αφήσει για τόπο χλοερό σύντομα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το ανοιγοκλείνω μισή ώρα κάθε φορά μέχρι να το δω να ξεκινάει!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": jimn
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.216 δευτερόλεπτα