lotus 1 2 3 greek
- makalarionos
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 36
19/10/2020 09:26 #46748
από makalarionos
lotus 1 2 3 greek δημιουργήθηκε από makalarionos
Καλημερα σας παιδια μηπως λεω εχει καποιο παιδι απο εσας τις δισκεττες του Lotus 1-2-3 για το MS-Dos και υποστηρηξη ελληνικης γραφης ; Αν ναι τοτε ειναι ευκολο να τις ανεβασει σε καποιο cloud και να μου αποστειλει το link με προσωπικο μηνυμα ή καλυτερα ποιος τις εχει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα. Ευχαριστω πολυ. Μια χοιρα βοηθεια ειναι ρε σεις.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- JIANOS
-
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 167
19/10/2020 21:27 #46750
από JIANOS
Απαντήθηκε από JIANOS στο θέμα lotus 1 2 3 greek
Αγαπητε δεν υπήρχε Lotus 1-2-3 Ελληνικό σε MS-DOS, δηλαδή με ελληνικά μενου κλπ. Από όσο ξέρω όλες αυτές οι εφαρμογές ήταν στα αγγλικά και η μόνη υποστήρηξη που υπήρχε σε ελληνικά είναι το να δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες σαν κείμενο με ένα από τα πολλά utilities που υπήρχαν γι' αυτήν την δουλεια. Οι εξηλληνισμένες εφαρμογές άρχισαν να εμφανίζονται στα windows 3.1 και μετά.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": makalarionos
- makalarionos
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 36
19/10/2020 23:55 #46752
από makalarionos
Απαντήθηκε από makalarionos στο θέμα lotus 1 2 3 greek
Μαλιστα ακριβως αυτο θελω αγαπητε jianos να υποστηριζει ελληνικη γραφη.JIANOS έγραψε: Αγαπητε δεν υπήρχε Lotus 1-2-3 Ελληνικό σε MS-DOS, δηλαδή με ελληνικά μενου κλπ. Από όσο ξέρω όλες αυτές οι εφαρμογές ήταν στα αγγλικά και η μόνη υποστήρηξη που υπήρχε σε ελληνικά είναι το να δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες σαν κείμενο με ένα από τα πολλά utilities που υπήρχαν γι' αυτήν την δουλεια. Οι εξηλληνισμένες εφαρμογές άρχισαν να εμφανίζονται στα windows 3.1 και μετά.
- JIANOS
-
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 167
20/10/2020 22:14 #46756
από JIANOS
Απαντήθηκε από JIANOS στο θέμα lotus 1 2 3 greek
Ολες οι dos εφαρμογες υποστήριζαν λληνικούς χαρακτήρες γιατί τους υποστήριζε το dos !!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.275 δευτερόλεπτα