Αναζητώ για αγορά Amstrad CPC6128
- Console Hunter
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
15/12/2020 12:48 #46858
από Console Hunter
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
Αναζητώ για αγορά Amstrad CPC6128 δημιουργήθηκε από Console Hunter
Καλημέρα σας,
Έπειτα από το room tour που έκανα στη συλλογάρα του φίλου Φώτη ( @Fotis_KFOR )
αποφάσισα να βρώ ένα computer που είχα τη χαρά να παίζω μαζί του μικρός σε θείο μου,η αναφορά εδώ
Οπότε ψάχνω λειτουργικό Amstrad CPC6128 μάζι με το πράσινο μαύρο μόνιτορ του.Στα συν θα εκτιμήσω τυχόν προίκα όπως δισκέτες με παιχνίδια
που θυμάμαι να παίζω όπως το Batman, Barbarian και Harrier κτλ η και το official guide book, μιας και στις περισσότερες αγγελίες που έχω δει εγχώρια η ebay τα
bundλάρουνε μαζί με το computer
Δίνω έως 150ε αναλόγως κατάστασης και συζητάω και την επιλογή για έγχρωμο μόνιτορ αντί πράσινου,με περισσότερα χρήματα σαφώς.
Επίσης αναζητώ και το εικονιζόμενο Batman game σε γνήσιο αν το δίνει τυχόν κάποιος φίλος.
Βασική προϋπόθεση ο πωλητής να είναι από Αθήνα, ώστε να δώ στον χώρο του ότι το μηχάνημα είναι λειτουργικό και καθώς πρέπει.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Έπειτα από το room tour που έκανα στη συλλογάρα του φίλου Φώτη ( @Fotis_KFOR )
αποφάσισα να βρώ ένα computer που είχα τη χαρά να παίζω μαζί του μικρός σε θείο μου,η αναφορά εδώ
Οπότε ψάχνω λειτουργικό Amstrad CPC6128 μάζι με το πράσινο μαύρο μόνιτορ του.Στα συν θα εκτιμήσω τυχόν προίκα όπως δισκέτες με παιχνίδια
που θυμάμαι να παίζω όπως το Batman, Barbarian και Harrier κτλ η και το official guide book, μιας και στις περισσότερες αγγελίες που έχω δει εγχώρια η ebay τα
bundλάρουνε μαζί με το computer
Δίνω έως 150ε αναλόγως κατάστασης και συζητάω και την επιλογή για έγχρωμο μόνιτορ αντί πράσινου,με περισσότερα χρήματα σαφώς.
Επίσης αναζητώ και το εικονιζόμενο Batman game σε γνήσιο αν το δίνει τυχόν κάποιος φίλος.
Βασική προϋπόθεση ο πωλητής να είναι από Αθήνα, ώστε να δώ στον χώρο του ότι το μηχάνημα είναι λειτουργικό και καθώς πρέπει.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- Console Hunter
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
31/01/2021 13:39 #47020
από Console Hunter
Απαντήθηκε από Console Hunter στο θέμα Αναζητώ για αγορά Amstrad CPC6128
Βρέθηκε, παρακαλώ να κλειδωθεί !
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.216 δευτερόλεπτα