Τρέξτε να προλάβετε. Το αφεντικό τρελάθηκε (κράξιμο)

• dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
16/10/2014 22:17 #23710 από dukepapas
Η σκόνη χρεώνεται εξτρα σε σακουλάκι ειναι σπάνια - συλλεκτικη :tease:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
16/10/2014 22:28 #23711 από chriskgnr

dukepapas έγραψε: Εγω λεω να γινει stiki το συγκεκριμένο θεμα και να αλαλάξει η θεματολογία ως τιτλος και να γινει <Τα ρετρο και η σπανιότητα - συλλεκτικότητα - μεταπώληση δεν αποτελεί χρυσό > .
Τα πράγματα έχουν ξεφύγει πλέον σε ολους τους τομείς του ΡΕΤΡΟ οχι μονο σε κονσόλες αλλα και σε αρχαιολογίες υποτιθέμενης σπανιότητας χωρίς τρελή ζήτηση.

1. www.aggeliopolis.gr/athina/konsoles_kai_...7%CF%82_11939944.htm

2.www.aggeliopolis.gr/athina/konsoles_kai_...F%81__2_11939930.htm

3. www.aggeliopolis.gr/athina/konsoles_kai_...5%CF%81_11939924.htm

4.www.aggeliopolis.gr/athina/konsoles_kai_...9%CE%B1_11939918.htm

5. www.aggeliopolis.gr/athina/konsoles_kai_...B1_1960_11939912.htm

6. www.aggeliopolis.gr/athina/konsoles_kai_...7%CF%82_11939903.htm

το "Eight Ball Deluxe" είναι πραγματικό διαμάντι οσον αφορά τα φλίπερ! :thumbup:

21st century breakdown...

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
16/10/2014 22:42 #23712 από dukepapas
καλα δεν το ξερεις συνονόματε τα μηχανικά μέρη τα ηλεκτρονικά τα ξύλα μακάρι να ειναι σε άριστη κατάσταση αλλα και πάλι ζητάνε παπαδες σε τι αφορα την αξια της......... μόνο καμιά βίλα στην εκαλη μέσα σε play room μπορει να την αποκτήσει και αν.

• other_reality
  • Το Άβαταρ του/της other_reality
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
17/10/2014 12:46 #23719 από other_reality
Η κατάσταση νομίζω είναι ήδη μερικά χρόνια έτσι. Εκτός των άλλων, εφόσον οι περισσότεροι απο εμάς κοιτάμε τις αγγελίες, πάνω-κάτω έχουμε σταμπάρει τις "ιδιαίτερες" προσωπικότητες. Τώρα αν πουλάνε η όχι, ειλικρινά για μένα, είναι εντελώς δικό τους θέμα. Εφόσον εμείς κρίνουμε οτι πουλάει πανάκριβα, απλώς τον προσπερνάμε, ενώ, αν πουλάμε κάτι εμείς οι ίδιοι, ε, εντάξει, καλό θα είναι να προσέχουμε σε ποιόν και πόσο το δίνουμε. Δεν νομίζω οτι υπάρχουν και τόσα πολλά κορόιδα εκει έξω, ιδιαίτερα σήμερα που τα λεφτά βγαίνουν απο τρύπα μακαρονιού !

Only Amiga Makes It Possible
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": amiga500fan

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
17/10/2014 13:19 #23721 από dukepapas
Οχι other δεν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι υπάρχουν και νεα ατομα που μπορει να μπουν στον χώρο ανα πασα στιγμή οπως εγω και επειδή δεν ξέρουν απο τιμές μονο για την χαρα που θα παρουν απο μια παλια κονσόλα και θα θυμηθούν τα παλια εκει θα έχουμε εκμετάλλευση...........
Οπως και εγω μπορώ να κανω λαθος βλέποντας μεγαλες τιμες να θελω να δώσω κατι και να το βαλω ακριβα επειδή το θεωρό φυσιολογικό να το βάλω τοσο επειδή τοσο το βάζουν και οι άλλοι ειναι αντιστρόφως ανάλογο.

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
17/10/2014 13:25 #23723 από nkary
Εγώ πάντως συνεχίζω να κράζω τον ίδιον από την Bonitsa ο οποίος πλέον έχει και τις πλάτες του retroworld
www.retroworld.gr/main/ads/amiga-emulato...-emulator-for-amiga/
www.retroworld.gr/main/ads/amiga-500-%CE...usb-floppy-emulator/
Ο εμποράκος πλέον κοτσάρει το gotek σε amiga και ω εκ του θαύματος η amiga φτάνει στα 150€ και στα 250€ (Α2000 πριν την κατεβάσει)
Όσοι πιστοί κράξατε

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
17/10/2014 13:44 - 17/10/2014 13:48 #23725 από dukepapas
nkary παμε να δώσουμε πονο αλλα οχι μονο εκει δες και μια απο το INSOMNIA ;..... τι λες για μια επέκταση προστασίας καταναλωτή ; :lol2:
Μπορούμε να φτιάξουμε μια ομαδα που να λέγετε προστασία ρετρο καταναλωτή ε :clap1: τι λες ; Το θέμα ειναι ομως οτι πρεπει να η ξέρεις ποσο μπορεί να ξεκινήσει η αξια κάποιου αντικείμενου να πωλείται κατι μέχρι ποια αξία μπορεί να φτάσει. :friends:

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
17/10/2014 17:11 #23729 από glaros

dukepapas έγραψε: ...υπάρχουν και νεα ατομα που μπορει να μπουν στον χώρο ανα πασα στιγμή οπως εγω και επειδή δεν ξέρουν απο τιμές μονο για την χαρα που θα παρουν απο μια παλια κονσόλα και θα θυμηθούν τα παλια εκει θα έχουμε εκμετάλλευση...........
Οπως και εγω μπορώ να κανω λαθος βλέποντας μεγαλες τιμες να θελω να δώσω κατι και να το βαλω ακριβα επειδή το θεωρό φυσιολογικό να το βάλω τοσο επειδή τοσο το βάζουν και οι άλλοι ειναι αντιστρόφως ανάλογο.

:thumbup:

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
17/10/2014 23:20 - 18/10/2014 14:30 #23740 από nkary

Viking310 on 17 Οκτωβρίου 2014 @ 21:54
Το μελος nkary απο εδω και στο εξης θεωρειται ανεπιθυμητο στο retroworld και διαγραφεται οριστικα.

Προφανώς και ο διαχειριστής του retroworld επικοινωνεί μόνο με τα λαμόγια, γιατί με εμένα τουλάχιστον δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει ούτε με πμ στο site του ούτε και τηλεφωνικός μιας και κάποτε είμασταν μέλη στον ίδιο ρετροκλαμπ ;)
εδιτ
Τελικά δεν έχω σκοπό να φτιάξω κανέναν λογαριασμό και ούτε να ξανά ασχοληθώ με το συγκεκριμένο site. Λανθασμένα πίστευα ότι η γνωριμία (γιατί αποδείχτηκε ότι φιλία δεν υπήρχε) με τον διαχειριστή του site θα βοηθούσε ώστε να αποβάλουμε τα λαμόγια από τον συγκεκριμένο χώρο αλλά στη σημερινή κατάσταση προφανώς άλλα μετράνε. Λυπάμαι πολύ :(

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
17/10/2014 23:32 #23741 από glaros
Τι ιστορίες είναι αυτές στο retroworld ?
:bash:

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
17/10/2014 23:38 #23742 από dukepapas
Ενταξη μαγαζάκι του Viking310 είναι οτι θέλει κάνει σαιτ με αγοροπωλησίες είναι μην τρελαίνεστε τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο....

• dR_wH0
  • Το Άβαταρ του/της dR_wH0
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
18/10/2014 13:44 - 18/10/2014 13:46 #23750 από dR_wH0

Cabal έγραψε: Την σημερινή εποχή ο καθένας προσπαθεί πουλώντας ένα αντικείμενο (όχι μόνο σχετικό με την κοινότητα μας) να κερδίσει όσο πιο πολύ μπορεί.
Στο car.gr μπορείτε να δείτε παλιά οχήματα τα οποία πωλούνται από 30% μέχρι 200% πάνω από την πραγματική τους αξία...
Δυστυχώς όμως η υπάρξη του διαδικτύου δεν βοηθάει τους εν λόγω "πωλητές" γιατί μέσα σε λίγα λεπτά μπορούμε να ξέρουμε την πραγματική αξία ενός αντικειμένου.
Οι αγορές από το εξωτερικό δεν αποτελούν πρόβλημα και το Paypal παρέχει αρκετή ασφάλεια ιδιαίτερα ως πρός τον αγοραστή.
Οπότε μια καλή έρευνα αγοράς πρίν από την απόκτηση του πολυπόθητου νέου ρετρό αποκτήματος μας πάντα είναι πρός ώφελος μας...
Οι συγκεκριμένη κατηγορία πωλητών στοχευεί σε εκείνους που για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να κάνουν μια αγορά από το εξωτερικό
και σε αυτους που δεν έχουν σχετική γνώση του διαδικτύου...

Η σύγκριση είναι λάθος όμως. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την αγορά αυτοκινήτου με την αγορά ρετρο υπολογιστών/κονσολών. Η σωστή αντιστοίχιση θα ήταν να το συγκρίνεις απο το car.gr, με αγγελίες που αφορούν αυτοκίνητα, τα οποία έχουν μπεί πλέον στην "Συλλεκτική" κατηγορία. Π.χ ενα mini cooper κλασικό ή μια Alfa Romeo Julettia κτλ. Εκεί φυσικά οι τιμές δεν είναι 500 + 1000 ευρώ...είναι πολύ παραπάνω.

Η ύπαρξη οπότε του διαδικτύου ΔΕΝ βοηθάει άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν απο τιμές, γιατί δεν είναι εύκολο να βρεθούν σελίδες οι οποίες να τους κατατοπίσουν για το πόσο κοστίζει ενα αντικείμενο. Και απο την στιγμή που όλοι μας, συνειδητά, επιλέγουμε να αγνοούμε το πόσο ψηλά χρεώνει κάποιος, χωρίς να ενημερώνουμε τους πιθανούς - άσχετους αγοραστές, ε τότε είμαστε και εμείς συννένοχοι στην "πώληση" αυτή. Συννένοχοι αλλά ουσιαστικό κέρδος μηδέν, πέραν απο την ρετσινιά που θα μείνει οταν μαθευτεί η *κλεψιά*.

Το νίπτω τας χείρας μου για μένα είναι....φάουλ...

No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
18/10/2014 16:06 #23751 από Fotis_KFOR

nkary έγραψε:

Viking310 on 17 Οκτωβρίου 2014 @ 21:54
Το μελος nkary απο εδω και στο εξης θεωρειται ανεπιθυμητο στο retroworld και διαγραφεται οριστικα.

Προφανώς και ο διαχειριστής του retroworld επικοινωνεί μόνο με τα λαμόγια, γιατί με εμένα τουλάχιστον δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει ούτε με πμ στο site του ούτε και τηλεφωνικός μιας και κάποτε είμασταν μέλη στον ίδιο ρετροκλαμπ ;)
εδιτ
Τελικά δεν έχω σκοπό να φτιάξω κανέναν λογαριασμό και ούτε να ξανά ασχοληθώ με το συγκεκριμένο site. Λανθασμένα πίστευα ότι η γνωριμία (γιατί αποδείχτηκε ότι φιλία δεν υπήρχε) με τον διαχειριστή του site θα βοηθούσε ώστε να αποβάλουμε τα λαμόγια από τον συγκεκριμένο χώρο αλλά στη σημερινή κατάσταση προφανώς άλλα μετράνε. Λυπάμαι πολύ :(

Κρίμα Νίκο, από τη στιγμή που γνωριζόσασταν κιόλας στο retroclub, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σε πάρει ένα τηλέφωνο αν δεν συμφωνούσε με τις κινήσεις σου που έκραζες κάποιες αγγελίες που ήταν ακριβές, ή έστω ένα ΡΜ για να τα λέγατε και να λυνόταν το θέμα.

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
18/10/2014 16:39 - 18/10/2014 17:48 #23752 από amiga500fan
Τι να πω τι να πω.Μάλλον κάνουμε λάθος γνωριμίες μου φαίνεται.

Γιατί το άλλο με το project των user!! Ο γνωστός μας spammer μπλοκάρει τις πωλήσεις user που λείπουν από το project του Νίκου και τα αγοράζει αυτός θαβωντας και το φόρουμ του Νίκου στους πωλητές.Και μετά τον πείραξε το spam.Μου έστειλε πρόσφατα πόσα mail το blog του, βαρέθηκα να σβήνω όχι μόνο εγώ και πολλοί απο την παρέα.

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
18/10/2014 17:50 - 18/10/2014 18:06 #23757 από Fotis_KFOR

amiga500fan έγραψε: Τι να πω τι να πω.Μάλλον κάνουμε λάθος γνωριμίες μου φαίνεται.

Γιατί το άλλο με το project των user!! Ο γνωστός μας spammer μπλοκάρει τις πωλήσεις user που λείπουν από το project του Νίκου και τα αγοράζει αυτός θαβωντας και το φόρουμ του Νίκου στους πωλητές.Και μετά τον πείραξε το spam.Μου έστειλε πρόσφατα πόσα mail το blog του, βαρέθηκα να σβήνω όχι μόνο εγώ και πολλοί απο την παρέα.

Για τον συγκεκριμένο είχα γράψει να με διαγράψει από το φόρουμ του, αλλά ούτε το κάνει και με έγραψε και στο blog του και μου έρχονται όλο mails για νέες δημοσιεύσεις...

τι να πεις, ο καθένας το χαβά του...

... αλλά το να σαμποτάρει τα παιδιά (και να μην σκαναριστούν και για τη ρετροκοινότητα, αρκεί να μην τα πάρει ο nkary-drwho και πουν ότι τα σκάναραν αυτοί) αυτό λέει πολλά... παντού ρετρό πνεύμα βλέπω τα τελευταία χρόνια...

Και κατά τα άλλα....ακόμα κάποιοι απορούν γιατί δεν είναι στη ρετροκοινότητα ενωμένοι κτλ κτλ....

... απλά ανοίγουμε άλλο κεφάλαιο εδώ οπότε σταματάω...

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.463 δευτερόλεπτα