Καμπινα OK BABY!!
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3795
Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό
Βγάλε το PC από την καμπίνα
Δοκίμασε άλλη RAM/Slot
Reset το BIOS
Οι ανεμιστήρες δουλεύουν ?
Ψάξε για λάθος jumper/usb
Tι Mobo είναι ?
Τα χερια σου τα έπλυνες ?
Πρωινό έφαγες ?
Καφέ ήπιες ?
Έβγαλες τη γάτα βόλτα ?
Τάισες το καναρίνι ?
Το κρεβάτι σου το έστρωσες ?
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- dukepapas
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
Ευχαριστώ πολυ ολα τα παιδια!amiga500fan έγραψε: Καλορίζικη και από μένα η καμπινούλα φίλε είναι πανέμορφη!!!! Πιστεύω ότι σύντομα θα βρεις τι φταίει και θα την χαρείς!!!
Λεω να παρω αυτο απο αγγελια <Pentium 4 2.8GHz 1GB RAM > με μητρική P5V-VM DH Asus www.asus.com/Motherboards/P5VVM_DH/
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Καλή επιτυχία!!!
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- dukepapas
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
Φωτη εκανα τα παντα τροφωδοτικα μνημες αλλαξα κουμποσα ξεκουμποσα αλλα τιποτα καποτε το εκανε αραια τωρα μουλαρωσε.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
Αν το frontend αντέχει και αρκεστείς στα κλασικά παιχνίδια ΜΑΜΕ τύπου pacman, double dragon, golden axe κτλ τότε είσαι εντάξει - στην τελική αν θέλεις βάζεις μελλοντικά άλλο pc - εγώ έχω Pentium 4 στις 2 καμπίνες και ζορίζονται με το frontend λίγο αλλά δεν έχω πρόβλημα, απλά κάποια στιγμή θα τους αλλάξω όταν μπορέσω οικονομικά με κάποιο pcάκι έστω με intel core i3 το ελάχιστο.
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
- dukepapas
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
Αφου αλλάχτηκαν τα κουμπια για να ειναι ιδια με τα τζοιστικ , ανοιξα ενα work pad για να δω τι εντολες έδιναν και επαθα πλακα τα χειριστήρια δεινουν αλλα νταλων και τα 3 κουμπια κατω αριστερά και δεξια δεν δίνουν καμια εντολη.
Τα χειριστιρια πχ το αριστερο δίνουν δυο γραμματα πως γινεται αυτο>? πχ. tg uu gy και καποια αλλα που δεν τα εχω δει στο πληκτρολόγιο.
Τωρα μενει να περαστεί το software και να συγχρωτιστούν τα κουμπια με τις εντολες του τζαμα τωρα πως θα γινει αυτο ενας θεος το ξερει......ολα τα υπολοιπα δουλευουν οκ οπως τα ηχεια.
Τελος σκεφτομαι να ανοιξω μερικες τρύπες αριστερα δεξια να περασουμε μερικα κουμπια για φλιπερ οπως επίσης και για το πληκτρο PAUSE!! ακουν μερικοί μερικοί? χαχα
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3795
- dukepapas
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
KEEP RETRO
- jimn
-
- Platinum Member
-
dukepapas έγραψε: Μετα απο πολες ωρες δοκιμών
κατάφερα να την ζωντανέψω και να υπερπηδήσω τα εμποδια
![]()
Αφου αλλάχτηκαν τα κουμπια για να ειναι ιδια με τα τζοιστικ , ανοιξα ενα work pad για να δω τι εντολες έδιναν και επαθα πλακα τα χειριστήρια δεινουν αλλα νταλων και τα 3 κουμπια κατω αριστερά και δεξια δεν δίνουν καμια εντολη.
Τα χειριστιρια πχ το αριστερο δίνουν δυο γραμματα πως γινεται αυτο>? πχ. tg uu gy και καποια αλλα που δεν τα εχω δει στο πληκτρολόγιο.
![]()
Τωρα μενει να περαστεί το software και να συγχρωτιστούν τα κουμπια με τις εντολες του τζαμα τωρα πως θα γινει αυτο ενας θεος το ξερει......ολα τα υπολοιπα δουλευουν οκ οπως τα ηχεια.
Τελος σκεφτομαι να ανοιξω μερικες τρύπες αριστερα δεξια να περασουμε μερικα κουμπια για φλιπερ οπως επίσης και για το πληκτρο PAUSE!! ακουν μερικοί μερικοί? χαχα
Νομίζω ότι τα κουμπιά πάνω στο σχεδιάγραμμα της μεμβράνης του πληκτρολογίου είναι σε όλα τα πλήκτρα συνδυασμός 2-3 επαφών της "πλακέτας-μεμβράνης" του,επομένως δεν είναι παράξενο που βγάζει διπλά γράμματα στο notepad,διορθώστεμε αν κάνω λάθος
- dukepapas
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- dukepapas
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
.Αλλα επειδη λεει λιπαν ολοι δεν ηξερε να μου πει μαλον δεν ήθελε να εξυπηρέτησή απο οτι καταλαβα.
Τελος παντον η πλακετα που καταλήγει ειναι αυτη:
Ξερει κανεις να μας πει αν ειναι αυτη η πλακετα των κινήσεων και αν ρυθμίζετε η ειναι κατι διαφορετικο.
Στο χειριστήριο που εχω βαλει εγω στο αλλο arcade control που εχω φτιάξει εχω βαλει ipac εδω ομως δεν νομιζω να μπορει να μπει ipac αν ενοουσε κατι τετοιο ο τυπος γιατι εκει καταληγουν και τα καλωδια των ηχείων οποτε αυτο ειναι αδυνατο υπαρχει καποιος τεχνικος που να ξερει και να εφτιαχνε καμπινες για να μας βοηθησει να βγαλουμε μια ακρη;