ARCADE MAME BUILD CABINET
- mpoulieris
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
*να πω οτι μπαινω κανονικα bios,δεν μπορω να μπω επιφανεια εργασιας και μονο με το γνωστο συνδιασμο 3 πληκτρων παω στο μενου οπως θα δειτε και στις φωτο.
*windows xp professional εχει,2006 κατασκευη απο οτι καταλαβα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Αν δουν το θέμα αυτό κάποια άτομα που ασχολούνται με καμπίνες ΜΑΜΕ θα σου απαντήσουν καλύτερα, αλλά ας δούμε λίγο μήπως βγάλουμε άκρη μέχρι να το δούνε
Απλά για να εξακριβώσω αν έχει και άλλη μονάδα αποθήκευσης, αν αφαιρέσεις το USB stick που γράφεις ότι έχει με το πρόγραμμα WARMING UP , τότε μπαίνει στα Windows XP κανονικά?
Ή δεν μπουτάρει καθόλου αν αφαιρεθεί το usb stick?
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- mpoulieris
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Αν θέλεις δοκίμασε να φορμάρεις το στικάκι σε ένα pc (για να σβηστεί και το WARMING UP και η ελλειπή εγκατάσταση του ΜΑΜΕ) και να του περάσεις από την αρχή τα Windows Xp και προχωράς και στην εγκατάσταση του frontend και του ΜΑΜΕ με τα παιχνίδια.
Φυσικά όλα αυτά που λέω ισχύουν γενικά για τις καμπίνες ώστε να μπει το ΜΑΜΕ, δεν έχω εξιδικευμένες γνώσεις για το συγκεκριμένο μηχάνημα τύπου photo play που έχεις ούτε ξέρω τον τρόπο λειτουργίας του (π.χ. αν έχει συγκεκριμένα / διαφορετικά πράγματα που θα πρέπει να γίνουν), σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας βοηθήσει κάποιος που έχει δουλέψει με τα συγκεκριμένα μηχανήματα
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- mpoulieris
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
- mpoulieris
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
δεν το βλεπει,μαλλον το usb ειναι το κλειδι για να ξεκινησουν τα παιχνιδια.βρισκονται στο partition 2 οπωε θα δεις απο τη φωτο,γιαυτο και το μυνημα .jimn έγραψε: Δοκίμασε το sdformatter
εγω λεω θα κανω delete kai format to partition που ειναι τα παιχνιδια και να το αφησω κενο ωστε μετα να ριξω εκει ολα τα mame
- sly*m
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 539
Αν στήσεις νορμαλ XP σε έναν άλλο δίσκο και τον βάλεις,ξεκιναει;
Βγάλε τον controller για τα χειριστήρια, φαντάζομαι είναι στο usb του πληκτρολογίου. Βασικά ξήλωσε ότι έξτρα είναι στο motherboard (μπορεί να έχει και κάποιο dongle). Nα έχει μόνο τροφοδοσία, δίσκο και οθόνη.
Βάλε ένα keyboard και ένα mouse και δες αν έχεις ένα νορμαλ pc. Αν ναι, προχωρας στο mame και τα χειριστήρια.
Edit: Δες, όπως είναι, αν μπορείς να βγάλεις τα χειριστήρια από το usb και να βάλεις πληκτρολόγιο. Αν μπαίνεις στο bios κλπ. Αλλα τελικά νομίζω το καλύτερο θα ήταν να φτιάξεις από την αρχή ένα σύστημα πάνω στο hardware που έχεις, αυτό φαίνεται κλειδωμένο.
Μην πειράξεις το δικό του δίσκο και το στικάκι προς το παρόν.
- mpoulieris
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
το Ε που βλεπεις ειναι το usb που εκανα με τα xp και ακομη δεν εκανα τιποτα,ο σκληρος που εχει χωριζεται σε C+D,στο D ειναι ολα τα παιχνιδια που οπως ειπα ειναι μια μλκια και μιση,στο bios μπαινω κανονικα χωρις κανενα προβλημα,οταν παει να ξεκινησει τρεχει για κλασμα δευ/πτου στα γρηγορα μια εντολη τυπου MS-DOS και μαλλον δινει το path απο το D το οποιο αν καταλαβα καλα ενωνεται με το κλειδι του,δλδ το usb stick το δικο του που αφου το εχω εκτος βγαζει αυτο το error.sly*m έγραψε: Σε μια φωτο φαινεται ένας δίσκος.
Αν στήσεις νορμαλ XP σε έναν άλλο δίσκο και τον βάλεις,ξεκιναει;
Βγάλε τον controller για τα χειριστήρια, φαντάζομαι είναι στο usb του πληκτρολογίου. Βασικά ξήλωσε ότι έξτρα είναι στο motherboard (μπορεί να έχει και κάποιο dongle). Nα έχει μόνο τροφοδοσία, δίσκο και οθόνη.
Βάλε ένα keyboard και ένα mouse και δες αν έχεις ένα νορμαλ pc. Αν ναι, προχωρας στο mame και τα χειριστήρια.
Edit: Δες, όπως είναι, αν μπορείς να βγάλεις τα χειριστήρια από το usb και να βάλεις πληκτρολόγιο. Αν μπαίνεις στο bios κλπ. Αλλα τελικά νομίζω το καλύτερο θα ήταν να φτιάξεις από την αρχή ένα σύστημα πάνω στο hardware που έχεις, αυτό φαίνεται κλειδωμένο.
Μην πειράξεις το δικό του δίσκο και το στικάκι προς το παρόν.
- mpoulieris
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Υπαρχει καποιος τροπος να μπω μεσα στο σκληρο?να κανω ενα Live usb πχ ή ενα Live Cd?εχω εξωτερικο dvd usb
- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
- sly*m
-
- Elite Member
-
mpoulieris, αν μπορείς να βάλεις πληκτρολόγιο, ίσως σε βοηθήσει να πας σε safe mode και να δεις τι γίνεται στα autoexec.bat, αν βλέπεις το D: κλπ.
- mpoulieris
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε safe mode κλπ,πουθενα βασικα εκτος το bios και το boot menu
- sly*m
-
- Elite Member
-
- mpoulieris
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-