Πρόβλημα με GOTEK (HxC firmware)
- Soufis
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
13/09/2020 00:52 - 13/09/2020 01:00 #46689
από Soufis
Απαντήθηκε από Soufis στο θέμα Πρόβλημα με GOTEK (HxC firmware)
Καλησπερα σε ολους κι απο μενα. Ε, λοιπον ως νεος κατοχος του gotek, αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα. Παιχνιδια με 2 δισκετες και ανω, κολλανε συνηθως στην αρχη..πριν η μετα την εισαγωγη(οπως το Dune ii, it came from the desert κ.α) .
Ολα τα αρχεια ειναι σε 16GB sundisk cruiser USB και θα τα μεταφερω πολυ συντομα σε 8 η και 4GB USB.
Νά ´στε καλα για την λυση του προβληματος.
Εχω ομως μια απορια για την οποια δεν εχω βρει λυση πουθενα , σε κανενα forum.
Οταν παιζεις ενα παιχνιδι π.χ speedball και υπαρχει η δυνατοτητα/ επιλογη απο το παιχνιδι να σωσεις την δεδομενη στιγμη και την ολη σου πορεια που εχεις κανει στο παιχνιδι, τι κανεις?
Πατας ¨ save¨ και βαζεις δισκετα ( αφου γυρισεις τον df0 selector για να ενεργοποιηθει το drive της Amiga)? Παραμενεις στο gotek και αφου πατησεις ¨save¨, εχεις το gotek σε μια αδεια θεση? Δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν....
Ολα τα αρχεια ειναι σε 16GB sundisk cruiser USB και θα τα μεταφερω πολυ συντομα σε 8 η και 4GB USB.
Νά ´στε καλα για την λυση του προβληματος.
Εχω ομως μια απορια για την οποια δεν εχω βρει λυση πουθενα , σε κανενα forum.
Οταν παιζεις ενα παιχνιδι π.χ speedball και υπαρχει η δυνατοτητα/ επιλογη απο το παιχνιδι να σωσεις την δεδομενη στιγμη και την ολη σου πορεια που εχεις κανει στο παιχνιδι, τι κανεις?
Πατας ¨ save¨ και βαζεις δισκετα ( αφου γυρισεις τον df0 selector για να ενεργοποιηθει το drive της Amiga)? Παραμενεις στο gotek και αφου πατησεις ¨save¨, εχεις το gotek σε μια αδεια θεση? Δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν....
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Dark_Knight
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
15/09/2020 02:24 - 15/09/2020 02:26 #46691
από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα Πρόβλημα με GOTEK (HxC firmware)
Καλησπερα. Το δικο σου gotek γνωριζεις τι firmware τρεχει? Στα δικα μου φλασαρω παντα το flashfloppy και ποτε δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Χρησιμοποιω ενα φλασακι της sandisk στα 16γιγα τυπου usb 2.0, εχω ακουσει περιπτωσεις που μερικα στικακια usb 3.0 τραβανε παραπανω ρευμα και δημιουργουν προβληματα.
Οσον αφορα το θεμα του save, εχε στο νου σου το gotek σαν ενα κανονικο drive με δισκετα. Επομενως, αν στο παιχνιδι σου το save απαιτει να βγαλεις τη δισκετα του παιχνιδιου και να βαλεις μια κενη στο drive df0, θα κουμπωσεις σε καποιο σλοτ ενα κενο adf και οταν θες να κανεις save θα γυρνας τη θεση σε αυτο το adf (αλλαζεις δισκετα) και κανεις σεηβ εκει.
Εαν παλι το παιχνιδι υποστηριζει σεηβ σε δισκετα που βρισκεται σε εξωτερικο drive (df1), δεν πειραζεις καθολου το εσωτερικο. Απλα πηγαινεις στο σλοτ του κενου adf στο εξωτερικο gotek (df1) και κανεις το σεηβ εκει
Οσον αφορα το θεμα του save, εχε στο νου σου το gotek σαν ενα κανονικο drive με δισκετα. Επομενως, αν στο παιχνιδι σου το save απαιτει να βγαλεις τη δισκετα του παιχνιδιου και να βαλεις μια κενη στο drive df0, θα κουμπωσεις σε καποιο σλοτ ενα κενο adf και οταν θες να κανεις save θα γυρνας τη θεση σε αυτο το adf (αλλαζεις δισκετα) και κανεις σεηβ εκει.
Εαν παλι το παιχνιδι υποστηριζει σεηβ σε δισκετα που βρισκεται σε εξωτερικο drive (df1), δεν πειραζεις καθολου το εσωτερικο. Απλα πηγαινεις στο σλοτ του κενου adf στο εξωτερικο gotek (df1) και κανεις το σεηβ εκει
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.287 δευτερόλεπτα