"Μοντέρνο" ρετρό

• JIANOS
  • Το Άβαταρ του/της JIANOS
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
29/08/2019 22:34 #45260 από JIANOS
Απαντήθηκε από JIANOS στο θέμα "Μοντέρνο" ρετρό
Όλοι οι παλιοί συναρμολογητές έχουν εξαφανιστή τότε ο καθένας εφιταχνε μηχανήματα και έβαζαν την φίρμα τους η πηγή των κομματιών συνήθως ήταν ο Πουλιάδης ή η Quest. Και εγώ έμαθα να φτιαχνω pc σε ένα κατάστημα στην Αίγινα το είχε ονομάση ELEMAR. Τώρα και ένα δεκάχρονο που σχολήται μπορεί να το φτιάξει το μηχάνημά του μόνος του. Η γνώση είναι πλέον κοινή και με την κοινοποίηση της γνώσης ήρθε και η απομυθοποίηση !!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
31/08/2019 11:55 - 31/08/2019 11:56 #45263 από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα "Μοντέρνο" ρετρό

nkary έγραψε: Την παλεύεις με 4GB?
Εγώ είχα ξεκινήσει με 4, τα έκανα 8 και τώρα είμαι στα 20

Θεωρητικα οχι, πρακτικα εχω βρει αρκετα games "της εποχης" που παιζουν κανονικοτατα κι ας λενε οτι θελουν 8... Ειχα σκεφτει να βαλω αλλα 4, αλλα δεν ξερω τι "συμπεριφορα" θα υπαρχει, μια και πολυ δυσκολα θα βρω ΟΛΟΙΔΙΕΣ μνημες...
Ετσι κι αλλιως δεν ειμαι τοσο hardcore gamer για να μου λειψουν καποια συγχρονα παιχνιδια, ως επι το πλειστον με την Amiga και τις κονσολες μου παιζω...
Αν κανω καποια στιγμη αναβαθμηση θα την κανω (εφ'οσον εχω τα λεφτα) για την ******** μου και μονο... Και βεβαια και γιατι οσο "γερναει" ενα συστημα, τοσα προβληματα βγαζει, ελπιζω να μην ξεμεινω καποια στιγμη...
(κατι τελευταιο για να καταλαβεις τι "ζορια" περναω... πριν μηνες κάηκε η 1080p οθονη μου και τωρα εχω μια LG σχεδον τετραγωνη 1280Χ1024... Τα 4gb θα με προβληματισουν?) :lol: :lol: :lol: :lol:

• Dark_Knight
  • Το Άβαταρ του/της Dark_Knight
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
06/09/2019 05:40 - 06/09/2019 05:41 #45272 από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα "Μοντέρνο" ρετρό
Εμενα παλι ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν ενας pentium 4 με 512mb ram και 64mb καρτα γραφικων. Φτιαχτηκε απο συναδελφο του πατερα μου το 2004, χρησιμοποιοντας μεταχειρισμενα parts και μου δωθηκε ετοιμος για χρηση. Λογω των κολληματων που παρουσιαζε και την ελλειψη γνωσεων που με συνοδευε στην "αθωα" τοτε ηλικια, η χρηση του συνοδευοταν με αρκετες κλωτσιες στο tower και ισαριθμες σφαλιαρες στην 17αρα crt... Εαν καταφερω να βρω καποια φωτογραφια θα τη δημοσιευσω
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
06/09/2019 19:28 #45277 από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα "Μοντέρνο" ρετρό

Dark_Knight έγραψε: Λογω των κολληματων που παρουσιαζε και την ελλειψη γνωσεων που με συνοδευε στην "αθωα" τοτε ηλικια, η χρηση του συνοδευοταν με αρκετες κλωτσιες στο tower και ισαριθμες σφαλιαρες στην 17αρα crt... Εαν καταφερω να βρω καποια φωτογραφια θα τη δημοσιευσω

Και βιντεο απο τα κλωτσομπουνιδια, αν υπαρχουν, παρακαλω...

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.233 δευτερόλεπτα