Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

• konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
02/11/2014 15:59 - 02/11/2014 16:03 #24108 από konc
Απαντήθηκε από konc στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Πήγα να πάρω ο άνθρωπος το floppy που είχα αφήσει στον Pluto63 για αυτή τη δουλειά

www.retrocomputers.gr/forum/sinclair-ql/...ion-apo-palia-floppy

και έχοντας διαβάσει μια πρόσφατη αγγελία μου ζήτησης motherboard, άνοιξε ένα μαγικό ντουλάπι που γεννούσε motherboards. Τα επόμενα 5 λεπτά πέρασαν κάπως έτσι:

do{
-"Αυτό μας κάνει?"
-"Όχι, έχει AGP 1.5v"
}
while (AGP!=3.3v)

Πιστεύω πως αν για πλάκα έλεγα μονίμως όχι, ακόμα στο loop θα ήμασταν :P
Τέλος καλό όμως, χωρίς να ζητήσει τίποτα μου παραχώρησε ένα P3 motherboard και έτσι ολοκληρώθηκε και το τελευταίο κομμάτι από το pc που προσπαθούσα να στήσω τον τελευταίο καιρό: Ένα period correct P3 σε όλα του με win98 για να υποδεχθεί τη μεγάλη μου αγάπη: μια voodoo3 3500. Ναι εκτός από pcάκιας είμαι και glide-fan :lol2:

Χίλια ευχαριστώ ξανά και από εδώ που με έμπασες στο σπίτι σου χωρίς να με έχεις δει ποτέ προηγουμένως και έβαλες το λιθαράκι σου στην ρετροευτυχία μου!

(btw Άκη, το motherboard είναι slot 1 & socket 370, καμία σχέση με amd. Έναν celeron στα 433 είχε πάνω, ευτυχώς για μένα που έτσι και αλλιώς σε intel στόχευα)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, nkary, GeoAnas, Pluto63

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
02/11/2014 16:18 #24111 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Πολλά μπράβο στον Άκη και από εμένα για την βοήθεια του σε μέλος της ρετροκοινότητας!!!! :thumb: :thanx:

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
02/11/2014 18:09 #24125 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Πρόσφατα απέκτησα όλα τα τεύχη του User :)
Δεν είχα σκοπό να τα μαζέψω λίγα λίγα γιατί είναι ψυχοφθόρο να κυνηγάς την κάθε αγγελία αλλά αφού βρέθηκαν όλα μαζί, σε πολύ καλή κατάσταση και φοβερή τιμή τα χτύπησα αλύπητα :dance2:

Επίσης βρήκα στο υπόγειο του πατρικού μου και πολλά περιοδικά ξεχασμένα από το 1995 τουλάχιστόν, ανάμεσα τους και το πρώτο περιοδικό που αγόρασα για υπολογιστές το Pixel No46 :veryhappy:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, GeoAnas, chdlee, chriskgnr, spyros.s, amiga500fan

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
02/11/2014 19:20 #24127 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Φοβερός Νίκο, απίστευτο "ντου" :thumb:
Καλορίζικα και καλοδιάβαστα!!! :cheer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
03/11/2014 00:31 - 03/11/2014 00:33 #24139 από amiga500fan
Απαντήθηκε από amiga500fan στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Καλορίζικα Νικόλα, και καλό ρετροδιάβασμα αναμνήσεων....... Και πολύ στρατός βρε παιδάκι μου απο μικρός σου άρεσε πως και δεν μπήκες στην παρέα μας......

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
03/11/2014 10:17 #24148 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

amiga500fan έγραψε: Καλορίζικα Νικόλα, και καλό ρετροδιάβασμα αναμνήσεων....... Και πολύ στρατός βρε παιδάκι μου απο μικρός σου άρεσε πως και δεν μπήκες στην παρέα μας......

Τα όπλα μου αρέσουν όχι ο στρατός Γιάννη ;)
:f16:

• dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
07/11/2014 17:25 - 07/11/2014 17:26 #24287 από dukepapas
Απαντήθηκε από dukepapas στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Gameboy απλο και advance SP με κασετουλα που παιζει Gameboy-colour-advanche-master system-SNES-Game and watch GAMES!!!!!! Μαλον θα δωσω το κιτρινο με τον pickpatsou και το ποδοσφαιρακι και θα κρατήσω το SP μαζι με τα υπόλοιπα μαζι με τον ηχο τουμπανο!!!

Συνημμένο αρχείο:

Συνημμένο αρχείο:

:hurrah:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, GeoAnas, chdlee, amiga500fan

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
07/11/2014 23:55 - 07/11/2014 23:56 #24316 από amiga500fan
Μεγιά φίλε μου!!!! Βλέπω έβαλες και τα αυτοκόλλητα και έκατσαν πολύ όμορφα!!! :clap1:

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• jimn
  • Το Άβαταρ του/της jimn
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
08/11/2014 08:08 - 08/11/2014 08:08 #24319 από jimn
Απαντήθηκε από jimn στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Arcade console,μην φανταστείτε κάτι τρομερό,απλά μια αξιοπρεπή κινεζιά με καλούτσικο μοχλό
και τυπικά κουμπιά.
Το καλό είναι ότι κάνει και σε ps1 και ps2

Και εν ώρα δράσης
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, chriskgnr, amiga500fan

• dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
08/11/2014 11:02 #24320 από dukepapas
Απαντήθηκε από dukepapas στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

amiga500fan έγραψε: Μεγιά φίλε μου!!!! Βλέπω έβαλες και τα αυτοκόλλητα και έκατσαν πολύ όμορφα!!! :clap1:

Ναι ευχαριστώ και παλι πολυ ωραία όντως!! jimm αμα βαλουμε καλα κουμπάκια γινεται τούμπανο το εργαλείο !!

• Metalcandyman
  • Το Άβαταρ του/της Metalcandyman
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Arcades Forever
Περισσότερα
08/11/2014 14:00 - 08/11/2014 14:12 #24321 από Metalcandyman
Απαντήθηκε από Metalcandyman στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

jimn έγραψε: Arcade console,μην φανταστείτε κάτι τρομερό,απλά μια αξιοπρεπή κινεζιά με καλούτσικο μοχλό
και τυπικά κουμπιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Και εν ώρα δράσης
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Φιλαρακι επειδη εχω καβαντζα μοχλους και κουμπια sanwa και seimitsu και θα ηθελα να κανω μοντα σε σωμα απο καποιο stick οπως αυτο που ποσταρες μηπως μπορεις να με πεις απο που το πηρες ποσο κοστισε αλλα και αν ειναι στιβαρο και σταθερο στην επιφανεια που το εχεις.

ΥΓ: Παιχνιδαρα διαλεξες να παιζεις οταν εβγαλες της φωτογραφιες :thumbup: :guitar:

Νo Μetalcandyman,No Party
NINTENDO and ARCADE Maniac Since 1987

• jimn
  • Το Άβαταρ του/της jimn
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
08/11/2014 15:59 #24322 από jimn

metalcandyman έγραψε:

jimn έγραψε: Arcade console,μην φανταστείτε κάτι τρομερό,απλά μια αξιοπρεπή κινεζιά με καλούτσικο μοχλό
και τυπικά κουμπιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Και εν ώρα δράσης
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Φιλαρακι επειδη εχω καβαντζα μοχλους και κουμπια sanwa και seimitsu και θα ηθελα να κανω μοντα σε σωμα απο καποιο stick οπως αυτο που ποσταρες μηπως μπορεις να με πεις απο που το πηρες ποσο κοστισε αλλα και αν ειναι στιβαρο και σταθερο στην επιφανεια που το εχεις.

ΥΓ: Παιχνιδαρα διαλεξες να παιζεις οταν εβγαλες της φωτογραφιες :thumbup: :guitar:

Από κατασκευή είναι μιά χαρά,σιδερένιο περίπου τα 2 κιλά και με λαστιχάκια από κάτω για να μη γλιστράει.
Το πήρα από ένα φίλο σε πολύ πολύ πολύ συμβολική μορφή και δεν ξέρω την προέλευση του,ούτε έχει κάποια
μάρκα για να το βρώ στο net.
Κarnov πάντως παιχνιδάρα.

• Metalcandyman
  • Το Άβαταρ του/της Metalcandyman
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Arcades Forever
Περισσότερα
08/11/2014 16:41 #24325 από Metalcandyman
Απαντήθηκε από Metalcandyman στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Ευχαριστω φιλε για της πληροφοριες θα δω να βρω καποιο φθηνο και βολικο οπως το θελω και να του βαλω εναν απο τους μοχλους αλλα και κουμπια απο ολα αυτα που εχω.

Παιχνιδαρα δεν θα πεις τιποτα το karnov ειχα γραψει ενα review καποτε γιαυτο και ειχα ανεβασει και τερματισμους και απο της δυο εκδοσεις του.Καποια στιγμη θα δω να βαλω και στο retrocomputers το Review.

Νo Μetalcandyman,No Party
NINTENDO and ARCADE Maniac Since 1987

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee

• jimn
  • Το Άβαταρ του/της jimn
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
08/11/2014 22:42 - 08/11/2014 22:47 #24338 από jimn

metalcandyman έγραψε: Ευχαριστω φιλε για της πληροφοριες θα δω να βρω καποιο φθηνο και βολικο οπως το θελω και να του βαλω εναν απο τους μοχλους αλλα και κουμπια απο ολα αυτα που εχω.

Παιχνιδαρα δεν θα πεις τιποτα το karnov ειχα γραψει ενα review καποτε γιαυτο και ειχα ανεβασει και τερματισμους και απο της δυο εκδοσεις του.Καποια στιγμη θα δω να βαλω και στο retrocomputers το Review.

Αναμένουμε με ανυπομονησία το review σου :thumbup:
Αν δεν ξέρεις τον τρόπο πες μου να σου στείλω σχέδια (που μου έδωσαν και εμένα) ο DAT-alex
από δίπλα για να συνδέσεις το μοχλό και τα κουμπιά σου πάνω σε πλακέτα από απλό joypad από pc.

Θα δημοσιεύσω και εδώ φυσικά μόλις τα τελειώσω και εγώ, στην παρουσίαση της καμπίνας μου εδώ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
09/11/2014 13:07 #24347 από amiga500fan
Αυτές τις μέρες μου χάρισε ο πολύ καλός μου φίλος ο DoctorWHO aka Χρόνης ένα υπέροχο ATARI 2600 "DARTH VADER" στο κουτί του μαζί με 9 παιχνίδια,το οποίο έλειπε χρόνια από την συλλογή μου και έτσι ολοκληρώθηκε η συλλογή με τα Atari 2600.Τον ευχαριστώ δημόσια και θέλω να του εκφράσω την εκτίμηση μου.

ΓΙΑΤΡΕ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Κάποια παιχνιδάκια που απέκτησα τις τελευταίες μέρες...

και ναι επιτέλους το Zelda για το Gameboy classic αξίας μόλις 5 ευρώ!!!

Περήφανος κάτοχος:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.742 δευτερόλεπτα