Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
- konc
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 431
www.retrocomputers.gr/forum/sinclair-ql/...ion-apo-palia-floppy
και έχοντας διαβάσει μια πρόσφατη αγγελία μου ζήτησης motherboard, άνοιξε ένα μαγικό ντουλάπι που γεννούσε motherboards. Τα επόμενα 5 λεπτά πέρασαν κάπως έτσι:
do{
-"Αυτό μας κάνει?"
-"Όχι, έχει AGP 1.5v"
}
while (AGP!=3.3v)
Πιστεύω πως αν για πλάκα έλεγα μονίμως όχι, ακόμα στο loop θα ήμασταν
Τέλος καλό όμως, χωρίς να ζητήσει τίποτα μου παραχώρησε ένα P3 motherboard και έτσι ολοκληρώθηκε και το τελευταίο κομμάτι από το pc που προσπαθούσα να στήσω τον τελευταίο καιρό: Ένα period correct P3 σε όλα του με win98 για να υποδεχθεί τη μεγάλη μου αγάπη: μια voodoo3 3500. Ναι εκτός από pcάκιας είμαι και glide-fan
Χίλια ευχαριστώ ξανά και από εδώ που με έμπασες στο σπίτι σου χωρίς να με έχεις δει ποτέ προηγουμένως και έβαλες το λιθαράκι σου στην ρετροευτυχία μου!
(btw Άκη, το motherboard είναι slot 1 & socket 370, καμία σχέση με amd. Έναν celeron στα 433 είχε πάνω, ευτυχώς για μένα που έτσι και αλλιώς σε intel στόχευα)
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Δεν είχα σκοπό να τα μαζέψω λίγα λίγα γιατί είναι ψυχοφθόρο να κυνηγάς την κάθε αγγελία αλλά αφού βρέθηκαν όλα μαζί, σε πολύ καλή κατάσταση και φοβερή τιμή τα χτύπησα αλύπητα
Επίσης βρήκα στο υπόγειο του πατρικού μου και πολλά περιοδικά ξεχασμένα από το 1995 τουλάχιστόν, ανάμεσα τους και το πρώτο περιοδικό που αγόρασα για υπολογιστές το Pixel No46
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Καλορίζικα και καλοδιάβαστα!!!
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
Τα όπλα μου αρέσουν όχι ο στρατός Γιάννηamiga500fan έγραψε: Καλορίζικα Νικόλα, και καλό ρετροδιάβασμα αναμνήσεων....... Και πολύ στρατός βρε παιδάκι μου απο μικρός σου άρεσε πως και δεν μπήκες στην παρέα μας......
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
amiga500fan έγραψε: Μεγιά φίλε μου!!!! Βλέπω έβαλες και τα αυτοκόλλητα και έκατσαν πολύ όμορφα!!!
Ναι ευχαριστώ και παλι πολυ ωραία όντως!! jimm αμα βαλουμε καλα κουμπάκια γινεται τούμπανο το εργαλείο !!
- Metalcandyman
-
- Elite Member
-
- Arcades Forever
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 590
Φιλαρακι επειδη εχω καβαντζα μοχλους και κουμπια sanwa και seimitsu και θα ηθελα να κανω μοντα σε σωμα απο καποιο stick οπως αυτο που ποσταρες μηπως μπορεις να με πεις απο που το πηρες ποσο κοστισε αλλα και αν ειναι στιβαρο και σταθερο στην επιφανεια που το εχεις.jimn έγραψε: Arcade console,μην φανταστείτε κάτι τρομερό,απλά μια αξιοπρεπή κινεζιά με καλούτσικο μοχλό
και τυπικά κουμπιά.
Το καλό είναι ότι κάνει και σε ps1 και ps2
Και εν ώρα δράσης
ΥΓ: Παιχνιδαρα διαλεξες να παιζεις οταν εβγαλες της φωτογραφιες
- jimn
-
- Platinum Member
-
metalcandyman έγραψε:
Φιλαρακι επειδη εχω καβαντζα μοχλους και κουμπια sanwa και seimitsu και θα ηθελα να κανω μοντα σε σωμα απο καποιο stick οπως αυτο που ποσταρες μηπως μπορεις να με πεις απο που το πηρες ποσο κοστισε αλλα και αν ειναι στιβαρο και σταθερο στην επιφανεια που το εχεις.jimn έγραψε: Arcade console,μην φανταστείτε κάτι τρομερό,απλά μια αξιοπρεπή κινεζιά με καλούτσικο μοχλό
και τυπικά κουμπιά.
Το καλό είναι ότι κάνει και σε ps1 και ps2
Και εν ώρα δράσης
ΥΓ: Παιχνιδαρα διαλεξες να παιζεις οταν εβγαλες της φωτογραφιες![]()
Από κατασκευή είναι μιά χαρά,σιδερένιο περίπου τα 2 κιλά και με λαστιχάκια από κάτω για να μη γλιστράει.
Το πήρα από ένα φίλο σε πολύ πολύ πολύ συμβολική μορφή και δεν ξέρω την προέλευση του,ούτε έχει κάποια
μάρκα για να το βρώ στο net.
Κarnov πάντως παιχνιδάρα.
- Metalcandyman
-
- Elite Member
-
- Arcades Forever
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 590
Παιχνιδαρα δεν θα πεις τιποτα το karnov ειχα γραψει ενα review καποτε γιαυτο και ειχα ανεβασει και τερματισμους και απο της δυο εκδοσεις του.Καποια στιγμη θα δω να βαλω και στο retrocomputers το Review.
- jimn
-
- Platinum Member
-
metalcandyman έγραψε: Ευχαριστω φιλε για της πληροφοριες θα δω να βρω καποιο φθηνο και βολικο οπως το θελω και να του βαλω εναν απο τους μοχλους αλλα και κουμπια απο ολα αυτα που εχω.
Παιχνιδαρα δεν θα πεις τιποτα το karnov ειχα γραψει ενα review καποτε γιαυτο και ειχα ανεβασει και τερματισμους και απο της δυο εκδοσεις του.Καποια στιγμη θα δω να βαλω και στο retrocomputers το Review.
Αναμένουμε με ανυπομονησία το review σου
Αν δεν ξέρεις τον τρόπο πες μου να σου στείλω σχέδια (που μου έδωσαν και εμένα) ο DAT-alex
από δίπλα για να συνδέσεις το μοχλό και τα κουμπιά σου πάνω σε πλακέτα από απλό joypad από pc.
Θα δημοσιεύσω και εδώ φυσικά μόλις τα τελειώσω και εγώ, στην παρουσίαση της καμπίνας μου εδώ
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
ΓΙΑΤΡΕ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Κάποια παιχνιδάκια που απέκτησα τις τελευταίες μέρες...
και ναι επιτέλους το Zelda για το Gameboy classic αξίας μόλις 5 ευρώ!!!
Περήφανος κάτοχος: