- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- Η ομάδα του RetroComputers.gr στο GameAthlon 2014
Η ομάδα του RetroComputers.gr στο GameAthlon 2014
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Για το θέμα της καμπίνας το είδα που το είχες γράψει στο mame.gr αλλά βιαζόμουν και δεν πρόλαβα να απαντήσω, τώρα μπήκα λίγο και εδώ...
Μπορείς να πεις λεπτομέρειες ή να ανοίξεις ένα άλλο thread για την καμινούλα και να πεις πώς έχει ακριβώς η κατάσταση για να δούμε τι δουλειά χρειάζεται για την καμπίνα ώστε αν κάποιος γνωρίζει να την φτιάξει να μας το πει?
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
Δυστηχως λογω ανεργιας και δυσκολων καιρον θα γινει ανταλαγη με μια καμερα που εχω οποτε θα κανω οτι ειναι δυνατο απο εμενα να γινει οτι καλυτερο για μια εκθεση σε περίπτωση που ζητηθεί.
www.xe.gr/|ad-62334989.html
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
Ενημέρωσέ με Χρήστο, αναμένω.
Επίσης αν κάποιος από εδώ μπορεί να βοηθήσει με γνώσεις που πιθανόν να έχει εννοείται είναι ευπρόσδεκτος να μας το πει!!!
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3795
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
Μου έστειλαν και αρκετοί στο facebook ότι δεν το γνώριζαν ή ότι δεν πρόλαβαν και θα ήθελαν να παρευρεθούν, οπότε περιμένουν για επόμενη μας έκθεση για να έρθουν ως επισκέπτες
Πάντως για άλλη μια φορά περάσαμε υπέροχα και αυτό είναι που λέμε "priceless"
KEEP RETRO
- dukepapas
-
- Elite Member
-
Fotis_KFOR έγραψε: Εμένα τις καμπίνες μου τις είχε φτιάξει ο Δημήτρης (arximidis), μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του, αν θέλεις στείλε μου PM να σου στείλω και το τηλέφωνό του αν δεν τον βρεις μέσω PM στο mame.gr και στα έξοδα θέλω να συμμετέχω και εγώ για να βοηθήσω να φτιαχτεί η καμπινούλα.
Επίσης αν κάποιος από εδώ μπορεί να βοηθήσει με γνώσεις που πιθανόν να έχει εννοείται είναι ευπρόσδεκτος να μας το πει!!!
Foti σε ευχαρηστω για την βοηθεια κατσε να δουμε αν θα ανταποκριθεί καποιος αλλος ακομα για το λογισμικό, γιατι θελει συλλογική δουλεια για να γινει playble οπως και μια αλλη σειρα ενεργειων πχ να φωρτοθει απο την αυλωνα που ειναι εκει για να μεταφερθει αθηνα .....οπως θα πρεπει να τσεκαρεστει και απο καποιον ωστε να βεβεαιωθουμε οτι η οθονη θα δουλευει επειδη το παλικαρι που το εχει μου ειπε οτι κατι εχει παθει η πλακετα οποτε εμας μας νοιάζει η οθονη περισοτερο και τα ηλεκτρονικα σε τι κατασταση ειναι.
Μην γινει η ανταλαγη και μετα θελει πολυ περισοτερα για να πεξει και μετα την εχουμε και την κοιταμε....επισης εχω εξασφαλίσει ενα παλιο pc οποτε και απο αυτο ειμαστε οκ μετα μενουν τα υπολοιπα.
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
dukepapas έγραψε:
Fotis_KFOR έγραψε: Εμένα τις καμπίνες μου τις είχε φτιάξει ο Δημήτρης (arximidis), μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του, αν θέλεις στείλε μου PM να σου στείλω και το τηλέφωνό του αν δεν τον βρεις μέσω PM στο mame.gr και στα έξοδα θέλω να συμμετέχω και εγώ για να βοηθήσω να φτιαχτεί η καμπινούλα.
Foti σε ευχαρηστω για την βοηθεια κατσε να δουμε αν θα ανταποκριθεί καποιος αλλος ακομα για το λογισμικό, γιατι θελει συλλογική δουλεια για να γινει playble οπως και μια αλλη σειρα ενεργειων πχ να φωρτοθει απο την αυλωνα που ειναι εκει για να μεταφερθει αθηνα .....οπως θα πρεπει να τσεκαρεστει και απο καποιον ωστε να βεβεαιωθουμε οτι η οθονη θα δουλευει επειδη το παλικαρι που το εχει μου ειπε οτι κατι εχει παθει η πλακετα οποτε εμας μας νοιάζει η οθονη περισοτερο και τα ηλεκτρονικα σε τι κατασταση ειναι.
Μην γινει η ανταλαγη και μετα θελει πολυ περισοτερα για να πεξει και μετα την εχουμε και την κοιταμε....επισης εχω εξασφαλίσει ενα παλιο pc οποτε και απο αυτο ειμαστε οκ μετα μενουν τα υπολοιπα.
Σε τι έχεις κολλήσει?
Και εγώ φτιάχνω αυτή τη στιγμή την καμπίνα μου,ότι θέλεις ρώτα και ευχαρίστως αν ξέρω να σε βοηθήσω.
Εδώ είναι η μέχρι στιγμής πορεία της
www.retrocomputers.gr/forum/arcades/16936-ksekiname
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
dukepapas έγραψε: Σε ευχαρηστω μαλον θα σε χρειαστω αν την παρω στο να βαλουμε το λογισμικο να μπουταρει σε windows xp το πιο δυσκολο ειναι η συνδεσμολογια pc μονιτορ σε εσενα ειναι ευκολο γιατι θα βαλεις tft ενω η καμπινα που θελω εχει μονιτορ απο ηλεκτρονικα.
Για να μπεί σε κανονική τηλεόραση θέλει κάποιον αντάπτορα,για να bootάρει χωρίς να φαίνονται τα winXP είναι το σημείο που
βρίσκομαι τώρα,αλλά λόγω διακοπών και αφραγκίας έχω μείνει λίγο πίσω.
Λοιπόν αυτό το άρθρο έχω βρεί και εκεί θα βασιστώ και εγώ,φαίνεται απλό.
www.gameex.com/Community/InstantShellerandShellingGuide.aspx
Και εδώ ένα βίντεο με τη διαδικασία
Αλλά καλύτερα άνοιξε ένα καινούριο θέμα στην ανάλογη κατηγορία για να είναι όλα μαζεμένα εκεί και να μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη και να αλληλοβοηθιόμαστε και ανάλογα
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3795
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
Κάνει απόκρυψη λόγω των χρωμάτων, κομάντο ο Mario , την έστησε εκεί μάλλον για να παρακολουθήσει κρυφά την πριγκίπισσα...
KEEP RETRO
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- Η ομάδα του RetroComputers.gr στο GameAthlon 2014