- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- 12η έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών από το RetroComputers.gr
12η έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών από το RetroComputers.gr
- spyros.s
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 402
Μπράβο σας και πάλι για όσα κάνετε με τις εκθέσεις...χάρηκα πολύ και για την παρουσία του mr Micropolis που σε όλους σας θα ξύπνησε νοσταλγικές στιγμές όπως έκανε και σε μένα όταν διάβασα την παρουσία του.
Έτσι και αρχίσει να μας λέει ιστορίες εκείνος για τότε θα σταματήσει την...άλλη μέρα αφού είναι η ζωντανή ιστορία της ελληνική πάλαι ποτέ silicon valley. Μακάρι να καταγραφούν κάποτε αυτές και γιατί όχι να ανεβούν στο site σαν ιστορικό υλικό!
Επίσης μου προκάλεσαν μεγάλη χαρά οι εικόνες των νεαρών παιδιών που περιεργάζονται τα μηχανήματα της δικής μας εποχής! Αξία ανεκτίμητη και υποθέτω ότι κάτι τέτοιο σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε...
Χαμογέλασα επίσης με την φωτογραφία που βάλατε στα θρανία αν και δεν σας κρύβω ότι ασυνείδητα έψαξα να βρω ένα πρόσωπο που πλέον δεν μπορεί να είναι μαζί μας. ίσως διότι το πρωί πέρασα έξω από το σπίτι του πηγαίνοντας σε βάφτιση στους Θρακομακεδόνες οπότε τον είχα στο μυαλό μου...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kerkyra2007
-
- Premium Member
-
- Άπορος AmigaFun
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Ένα σχόλιο μόνο (μην το πάρετε στραβά (@darth-kotos,arilslab) αλλά μου έλειψε η παρουσία του συγχωρεμένου Δημήτρη στην παρουσίαση.
AMIGA 1200 3.1 /BLIZZARD 1230/50/32 MB IDE/CF/HD/CD/LS120/ZIP100 / INDIVISION AGA MK2CR / COMMODORE MONITOR 1084 S / AMIGA MULTISCAN MONITOR / ATARI 520 STE 4MB TOS 1.06 /ICD ASCI2SCSI HD 6GBX2 /COSMOSEX-MICROCOSMOS/ COMMODORE 128D JIFFYDOS /COMMODORE 64C / 1541 ULTIMATE / ZX SPECTRUM 48+ DIVIDE+KEMPSTON/ ATARI 800XL / SIO2SD/ ORIC ATMOS Soon with Floppy interface

- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
kerkyra2007 έγραψε: Μπράβο και πάλι παιδιά που μας χαρίσατε ένα ωραίο απόγευμα να απολάυσουμε το χόμπυ μας.
Ένα σχόλιο μόνο (μην το πάρετε στραβά (@darth-kotos,arilslab) αλλά μου έλειψε η παρουσία του συγχωρεμένου Δημήτρη στην παρουσίαση.
Πολλά μπράβο σε όλους για την υπέροχη δουλεια, μακάρι την αλλη φορα να ειμαι και εγω της παρέας, απλα μπορεί να έλειψε η φυσική παρουσία του Δημήτρη αλλα εγω τον είδα σε πολλα πραγματα διάσπαρτα στην αίθουσα και αυτό το κομάτι θα ήθελα να κρατηθεί οσο γίνετε.
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
- orfeas
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 341
Οντως υπέροχη η έκθεση !! Πολύ γέλιο υπέροχο το μέρος με όλα τα μηχανήματα (μεγάλο ευχαριστώ στον Μίλτο και απο εμένα).
Συγχαρσητήρια σε όλους τους εκθέτες (Μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ για ότι κουβάλησαν - ιδιαίτερα σε αυτόν που κουβάλησε μία EiZo).
Ευχαριστώ τον Mike_Drosos για το μπασκετάκι και για τους αγώνες Kick-Off (και τον VincentGR).
Δυστυχώς έπρεπε να φύγω νωρίς γιατί έπρεπε να προλάβω να αγοράσω ένα μηχάνημα που δεν ήθελα επουδενίς να χάσω (Δείτε στο τι αποκτήσατε τελευταία).
Και πάλι ΜΠΡΆΒΟ σε όλους σας !!!

- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3781
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Επίσης κάποια μηχανήματά του και κάποιες μόντες, προγράμματα του κτλ συνεχίζουμε να τα φέρνουμε στις εκθέσεις.
Έτσι πιστεύουμε πως κατά κάποιο τρόπο θα είναι μαζί μας....
Να είστε καλά...
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room

UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection

My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO

- Dark_Knight
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
Τελος με αφορμη την φωτογραφια του mario, θυμηθηκα ΠΟΟΟΟΟΟΣΕΣ ωρες απο τη ζωη μου ειχα φαει μικρος και τελικα καταφερα και γω να το τερματισω εκεινη τη μερα. (Ευχαριστω teleports

- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-

Χαίρομαι που πέρασες καλά!!!

Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,

KEEP RETRO

- DAT-Alex
-
- Senior Member
-
- Project MK-14 συνεχεια...
Μάλιστα στο τέλος διακρίνω και έναν C-64!!!
- - - - - - - - - - - - - - - -Kάτοχος: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kim-1 * Commodore C-64 (THE BEST) + 1541 * Commodore SX-64 NTSC * AMIGA 500 * AMSTRAD 6128 * MSX Philips VG-8020 * Dragon Electron 32 * APPLE IIc (ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΙΤΟΡ!!!) * ZX81 + 16KRAM * Amstrad PDA600 ©1993 φυσικά ZX81 ROBOT a.k.a DAToBOT + VECTREX .
DIY projects: Mobile C64 Robotic Arm , C64 3D CNC!
- - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
web: www.retroclub.gr
youtube: www.youtube.com/user/azah2009
μέλος του retroclub.gr ,Θεσαλονίκης
- Mike Drosos
-
- Premium Member
-
- ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ...
keeper: pluto63,
rightBack: ChdLee, center back: chriskgnr, libero: Darth Kotsos, left back: ArisLab
defence midfielder: Glaros
right wingman: ta6Ape, center organizer: FotisKFor, left wingman: Vovolas
right offender: Geo1977, left offender: VincentGR _
Οπως καταλαβαίνετε ομας που κερδίζει δύσκολα αλλάζει...

- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 582
Πολύ μου αρέσει αυτή η φάση ρε παιδιά

Άντε με το καλό και για κανένα καφέ τώρα που καλοκαιριάζει

- mastersly
-
- Senior Member
-
- Commodore computers fanatic
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 147

Χώθηκα κατευθείαν στις Αμίγκες ( ο έρωτας αυτός κρατάει 27 χρόνια !!) .
αλλά είχα και καινούργιες εμπειρίες όπως ότι στα 42 μου χρόνια αν και ορκισμένος Αμιγκας για πρώτη φορά έπαιξα σε Atari ST

Να είμαστε πάντα καλά και να χαιρόμαστε τους ανθρώπους μας και τα hobby μας γιατί όπως έχουμε καταλάβει όλοι , όλα είναι ρευστά και απρόβλεπτα . Οπότε keep retrogaming και μακάρι η έκθεση να μεγαλώνει και να προοδεύει περισσότερο .
ΥΓ1 : Αδελφέ vovola περαστικά στην Amiga σου . Πιστέυω πάντως πως προοδεύεις . Μόνο 3-2 στο kick offακι στην υπέροχη amiga του vincent

ΥΓ2 : Φίλε Alex76gr σε ευχαριστώ για την αναλυτικότατη παρουσίαση του HxC στην 500άρα σου . Εξαιρετικό εξάρτημα και σίγουρα θα το προσθέσω στην Α2000 μου . Τώρα αν βγεί και για τον C64 μου θα είναι ιδανικό πιστεύω .
Commodore 64C , Amiga 2000 , Commodore 128 , Atari 2600 , Nintendo 64 , Sega Megadrive II , Playstation 1 , Playstation 2 , Xbox 360+Kinect , Spectrum 128 +2
- George80s
-
- Junior Member
-
- May the Force B with U
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 132

Εύχομαι η ομάδα να προσκληθεί και να μετάσχει στο GameAthlon του Ιουλίου, το αξίζει!

- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-

george έγραψε: Παιχτηκε κανα sensible ? Μηπως εχετε κανονισει την επομενη εκθεση ?
Έπαιξαν λίγο kick off στην amiga κάποιοι, δεν έχουμε κανονίσει κάποιο event με sensible αλλά θα το έχουμε στα υπ'όψιν αφού είχαμε κάνει ένα event με το kick off 2 με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Άλκη Πολυράκη σε παλαιότερη

spyros.s έγραψε: χάρηκα πολύ και για την παρουσία του mr Micropolis που σε όλους σας θα ξύπνησε νοσταλγικές στιγμές όπως έκανε και σε μένα όταν διάβασα την παρουσία του.
Έτσι και αρχίσει να μας λέει ιστορίες εκείνος για τότε θα σταματήσει την...άλλη μέρα αφού είναι η ζωντανή ιστορία της ελληνική πάλαι ποτέ silicon valley. Μακάρι να καταγραφούν κάποτε αυτές και γιατί όχι να ανεβούν στο site σαν ιστορικό υλικό!
Θα πάρουμε σύντομα μια συνέντευξη του κύριου Καραϊωσιφίδη με αρκετές ερωτήσεις που ετοιμάζουμε και θα την δημοσιεύσουμε εδώ, σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους εμάς τους ρετρόφιλους

DAT-Alex έγραψε: άσχετο... ρε παιδιά όσο αφορά το... guru meditation στον 464 τι έγινε ακριβώς....?
Κάποια "μαγικά" που έκανε ο Δημήτρης (VincentGR) στον Amstrad 464 και έβγαζε την κλασική κόκκινη οθόνη γράφοντας guru meditation

KEEP RETRO

- arislab
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 657
spyros.s έγραψε: χάρηκα πολύ και για την παρουσία του mr Micropolis που σε όλους σας θα ξύπνησε νοσταλγικές στιγμές όπως έκανε και σε μένα όταν διάβασα την παρουσία του.
STAY TUNED AND COMING SOON!

Fotis_KFOR έγραψε:
DAT-Alex έγραψε: άσχετο... ρε παιδιά όσο αφορά το... guru meditation στον 464 τι έγινε ακριβώς....?
Κάποια "μαγικά" που έκανε ο Δημήτρης (VincentGR) στον Amstrad 464 και έβγαζε την κλασική κόκκινη οθόνη γράφοντας guru meditationΘα μας τα πουν αναλυτικότερα ο Δημήτρης ή ο Άρης που τα έκαναν!
χαχα!! μια πλάκα που μου έκανε ο Δημήτρης!...παραθέτω ένα σύντομο βιντεάκι,... αλλα περισσότερα (φώτο, υλοποίηση) στον δημιουργό του!

Δώσε πόνο VincentGR!!!

- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- 12η έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών από το RetroComputers.gr