Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
09/05/2017 10:56 #39225 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire

Dark_Knight έγραψε: Χαρηκα ιδιαιτερα που παρευρεθηκα σε αυτο το event, καθως ειχα και εγω την τιμη να γνωρισω την Ολυμπια και τον Μανουσο απο κοντα. Oντας και γω maker σε αλλο περιπτερο, δεν μπορεσα να το χαρω και να συμμετασχω οσο θα ηθελα, αλλα ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια. Ανυπομονω για την επομενη φορα!

Κώστα, συγχαρητήρια για την επιτυχημένη συμμετοχή σου στην Athens Mini Maker Faire!
Ευχαριστούμε και για τη βοήθειά σου στη δική μας παρουσία, ιδίως στο κλείσιμο της εκδήλωσης!!!

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα στην επόμενη εκδήλωσή μας ως εκθέτης πια!!!

80s resurrection
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, sly*m

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
09/05/2017 19:47 - 12/05/2017 21:19 #39228 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire
Άλλη μια έκθεση έλαβε τέλος και γενικά όλο το κλίμα ήταν πάρα πολύ όμορφο! Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την πρόσκληση αλλά και για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Χαρήκαμε πολύ που ακούσαμε πολύ καλά λόγια για την έκθεση μας και σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας. :thanx:

Ευχαριστώ πολύ τους εκθέτες μας οι οποίοι ήταν οι εξής :

Fotis_KFOR
glaros
chdlee
aidivn
sly*m
fanny

όπως επίσης και για τα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα projects που παρουσίασαν ο Μανούσος και ο Νεκτάριος (συν κάποια μερεμέτια που μας έφτιαξε ο Μανούσος).

Εδώ ένα ευχαριστώ πηγαίνει επίσης και στο φίλο μας Δημήτρη (Ethaniel) που μας έδωσε το project του το οποίο ήταν ένα PONG που είχε φτιάξει ο ίδιος και το παρουσιάσαμε και αυτό :thanx:

Φυσικά ευχαριστούμε πολύ και την Ολυμπία που ήρθε (ξανά) από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και επί την ευκαιρία έφερε και αυτή κάποια φορητά για την έκθεση, οπότε ήταν και αυτή κανονικά 2 μέρες σαν εκθέτρια. :thanx:

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Μανώλη (sonic2000gr) αλλά και που ο ίδιος κατάφερε και πέρασε όπως είπα σε προηγούμενο ποστ το project Enigma στον Texas Instruments που φέραμε στην έκθεση ειδικά γι'αυτό το λόγο! Έτσι όταν μας είπε ότι ήθελε να δει σε λειτουργία τον Jupiter Ace δεν του χαλάσαμε χατήρι και από εκθεσιακό κομμάτι έγινε και αυτό ενεργό για λίγο ώστε να το δούνε από κοντά όσοι ενδιαφερόντουσαν. Εδώ μεσολάβησε και ο Μανούσος επειδή το τροφοδοτικό ήθελε ένα μικρό κολληματάκι και έτσι χρησιμοποιήσαμε ένα ίδιου τύπου από ......Atari...... το τι κράξιμο άκουσα από τον Μανούσο δεν λέγεται!!!!!! (και καλά ότι ο "Εγγλέζος" καταδέχτηκε να λειτουργήσει με τροφοδοτικό από το Αταράκι κτλ!!! Πολύ γέλιο μιλάμε, με κοψοχόλιασε για λίγο έτσι όπως μου τα έλεγε και νόμιζα προς στιγμή ότι κάτι κάναμε λάθος και το κάψαμε!!!! θα τα γράψει λογικά και ο ίδιος :P

Παραθέτω μερικές ακόμα φωτογραφίες και σε λίγο θα ανέβουν όλες οι φωτογραφίες στη gallery αλλά και ένα βίντεο

Η ομαδάρα :

Διάφορα :

Και ο Jupiter Ace σε λειτουργία :

και ο λόγος που ......με έκραξε ο Μανούσος : :lol2: :dance2:

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, fanny, sly*m, sonic2000gr

• Dark_Knight
  • Το Άβαταρ του/της Dark_Knight
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
09/05/2017 23:14 - 09/05/2017 23:22 #39231 από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire

chdlee έγραψε: Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα (Dark_Knight) που έμεινε μαζί μου στο τέλος και με βοήθησε να πακετάρω και να μεταφέρω τα μηχανήματά μου στο αυτοκίνητο.

Ουτε συζητηση, γι αυτο αλλωστε ειμαστε και ομαδα, ωστε να βοηθουμε ο ενας τον αλλον. Ηταν το λιγοτερο που μπορουσα να κανω και χαρα μου που βοηθησα.

chdlee έγραψε: Κώστα, συγχαρητήρια για την επιτυχημένη συμμετοχή σου στην Athens Mini Maker Faire!
Ευχαριστούμε και για τη βοήθειά σου στη δική μας παρουσία, ιδίως στο κλείσιμο της εκδήλωσης!!!

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα στην επόμενη εκδήλωσή μας ως εκθέτης πια!!!

Ευχαριστω πολυ, συγχαρητηρια και για την δικη σας παρουσια! Η ρετρογωνια τραβουσε τα βλεμματα και εδινε μια πολυ ωραια νοτα στον χωρο. Εκτος απροοπτου, σχεδιαζω να συμμετασχω και με δικα μου μηχανηματα σε επομενη εκθεση! Stay tuned.

Fotis_KFOR έγραψε: Εδώ μεσολάβησε και ο Μανούσος επειδή το τροφοδοτικό ήθελε ένα μικρό κολληματάκι

Και δεν το φερνατε να το κολλησουμε, ειχαμε κολλητηρι και κολλησεις στο περιπτερο που ημουν. Θα γλυτωνατε και το κραξιμο :P
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, fanny, sly*m

• chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
10/05/2017 08:58 - 10/05/2017 10:14 #39232 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire

Fotis_KFOR έγραψε: Άλλη μια έκθεση έλαβε τέλος και γενικά όλο το κλίμα ήταν πάρα πολύ όμορφο! Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την πρόσκληση αλλά και για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Χαρήκαμε πολύ που ακούσαμε πολύ καλά λόγια για την έκθεση μας και σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας. :thanx:

Ευχαριστώ πολύ τους εκθέτες μας οι οποίοι ήταν οι εξής :

Fotis_KFOR
glaros
chdlee
aidivn
sly*m
fanny

όπως επίσης και για τα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα projects που παρουσίασαν ο Μανούσος και ο Νεκτάριος (συν κάποια μερεμέτια που μας έφτιαξε ο Μανούσος).

Εδώ ένα ευχαριστώ πηγαίνει επίσης και στο φίλο μας Δημήτρη (Ethaniel) που μας έδωσε το project του το οποίο ήταν ένα PONG που είχε φτιάξει ο ίδιος και το παρουσιάσαμε και αυτό :thanx:

Φυσικά ευχαριστούμε πολύ και την Ολυμπία που ήρθε (ξανά) από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και επί την ευκαιρία έφερε και αυτή κάποια φορητά για την έκθεση, οπότε ήταν και αυτή κανονικά 2 μέρες σαν εκθέτρια. :thanx:

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Μανώλη (sonic2000gr) αλλά και που ο ίδιος κατάφερε και πέρασε όπως είπα σε προηγούμενο ποστ το project Enigma στον Texas Instruments που φέραμε στην έκθεση ειδικά γι'αυτό το λόγο! Έτσι όταν μας είπε ότι ήθελε να δει σε λειτουργία τον Jupiter Ace δεν του χαλάσαμε χατήρι και από εκθεσιακό κομμάτι έγινε και αυτό ενεργό για λίγο ώστε να το δούνε από κοντά όσοι ενδιαφερόντουσαν. Εδώ μεσολάβησε και ο Μανούσος επειδή το τροφοδοτικό ήθελε ένα μικρό κολληματάκι και έτσι χρησιμοποιήσαμε ένα ίδιου τύπου από ......Atari...... το τι κράξιμο άκουσα από τον Μανούσο δεν λέγεται!!!!!! (και καλά ότι ο "Εγγλέζος" καταδέχτηκε να λειτουργήσει με τροφοδοτικό από το Αταράκι κτλ!!! Πολύ γέλιο μιλάμε, με κοψοχόλιασε για λίγο έτσι όπως μου τα έλεγε και νόμιζα προς στιγμή ότι κάτι κάναμε λάθος και το κάψαμε!!!! θα τα γράψει λογικά και ο ίδιος :P

Ξέχασα στη δική μου δημοσίευση να ευχαριστήσω το φίλο μας Δημήτρη για την παραχώρηση της pong κατασκευής του, ώστε να την παρουσιάσουμε σε αυτή την έκθεση.

Σε ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη!!!

Με την ευκαιρία αυτή, ορίστε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την εκδήλωση,
μέχρι να ανέβουν όλες στη gallery!

80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny, sly*m

• sly*m
  • Το Άβαταρ του/της sly*m
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
10/05/2017 12:16 - 10/05/2017 12:27 #39233 από sly*m
Απαντήθηκε από sly*m στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire
Πολύ ωραία εκδήλωση αλλά το ξεχωριστό ενδιαφέρον ήταν ότι αφορούσε τις κατασκευές. Πολλές hardware εφαρμογές με τον Arduino σε όλα τα genres, πολύ 3D printing, drones, αυτοματισμοί καλλιτεχνικά και απίθανες ιδέες όπως τα καροτσάκια για ανάπηρους σκύλους και τα 3D printed Stradivarius!!! :blink: :)

Μου άρεσε πολύ που μίλησα με τα παιδιά του Prom Racing του ΕΜΠ, όπως και η πίστα του Fpv Racing Club με τα drones.

Επίσης το stand του NYC με ωραίες εφαρμογές-συσκευές και έρευνα. Μπράβο στην ομάδα σας Dark_Knight! :thumbup:

Φυσικά τα παιδιά είχαν την τιμητική τους αφού έπαιξαν με την ψυχή τους στους υπολογιστές και τις κονσόλες που είχαμε στήσει. :joystick: :joystick: :joystick:

Χάρικα πολύ που γνώρισα από κοντά και τον george που έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το sampler του ST και το Sio2Arduino! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Γιώργο όπως και όλους! :cheer:

Όσον αφορά τον Jupiter Ace, δεν χρειάζονται άλλα λόγια, οι φωτό του Φώτη τα λένε όλα! Η Atari πάλι είναι η λύση!

Dark_Knight έγραψε: Και δεν το φερνατε να το κολλησουμε, ειχαμε κολλητηρι και κολλησεις στο περιπτερο που ημουν. Θα γλυτωνατε και το κραξιμο :P

Κώστα ευτυχώς που πήγα σπίτι με τον Ace και έπρεπε να ψαχτώ με την τροφοδοσία του. Ίσως να είχαμε προβλήματα αν το κολλούσαμε εκεί!

Ο λόγος είναι η πολικότητα του φις στον Ace. Το τροφοδοτικό του Φώτη έδειχνε στο ταμπελάκι ανάποδη πολικότητα, με το - στο κέντρο και πιθανόν να αποφασίζαμε να το κολλήσουμε έτσι που θα ήταν καταστροφικό!

Ψάχνοντας στο web βρήκα ελάχιστες πληροφορίες και μια-δυό φωτό από τροφοδοτικά και φις που δεν ήταν ξεκάθαρες στο πως είναι η πολικότητα. Ένα σχήμα έδειχνε 'κανονική', + στο κέντρο! Οι Άγγλοι ως γνωστόν συνήθως είναι ανάποδοι, στο Spectrum π.χ.

Έτσι μέτρησα την είσοδο και κατέληξα στο πακάκι του 2600 όπως είναι και άναψε! Τελικά η πολικότητα είναι 'νορμάλ' όπως στην πλειοψηφία των παρόμοιων τροφοδοτικών, δηλαδή περίπου 9-10 Volts DC unregulated με το + στο κέντρο, ή στην άκρη στο καρφάκι για τον Ace, όπως στο 2600! :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
10/05/2017 21:23 #39238 από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire
Τελικά λόγω διαφόρων υποχρεώσεων μέσα στο Σ/Κ δεν κατάφερα να έρθω... :(

Μένω λοιπόν στο... οφθαλμόλουτρο (a.k.a. φωτογραφίες :P ) κι επιφυλάσομαι για την επόμενη φορά!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

• Antonis77
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
11/05/2017 01:48 #39243 από Antonis77
Απαντήθηκε από Antonis77 στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire
Μπραβο και για αυτη την εκθεση σας παιδια, πολυ επιστημονικα πράγματα βλεπω και ειχατε και εσεις διαφορα project που δειξατε + την εκθεση με τα μηχανηματα!!!

Αυτο με το Enigma project πραγματικα πολυ ωραίο, μπραβο στο παιδι που το έκανε αλλα και σε εσας που κανονισατε με το παιδι και το βαλατε και στα ρετρο μηχανηματα :drinks:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee

• sonic2000gr
  • Το Άβαταρ του/της sonic2000gr
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
11/05/2017 08:13 #39244 από sonic2000gr
Απαντήθηκε από sonic2000gr στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire
Χάρηκα που σας γνώρισα όλους παιδιά!
Καλά μιλάμε θα έσκαγα αν δεν κατάφερνα να φορτώσω το Enigma στο ΤΙ-99!
Ευτυχώς που είχα μαζί μου το παλιό netbook από το οποίο είναι όπως αποδεικνύεται καλύτερο "κασετόφωνο" από το κινητό!

Να παραθέσω και εγώ μερικές φώτο από την έκθεση γενικά που έχω ανεβάσει στο άλμπουμ εδώ:

goo.gl/photos/PJ7AVCvQYZMLhEXD7
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, Antonis77

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
11/05/2017 14:00 #39248 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire

sonic2000gr έγραψε: Χάρηκα που σας γνώρισα όλους παιδιά!
Καλά μιλάμε θα έσκαγα αν δεν κατάφερνα να φορτώσω το Enigma στο ΤΙ-99!
Ευτυχώς που είχα μαζί μου το παλιό netbook από το οποίο είναι όπως αποδεικνύεται καλύτερο "κασετόφωνο" από το κινητό!

Να παραθέσω και εγώ μερικές φώτο από την έκθεση γενικά που έχω ανεβάσει στο άλμπουμ εδώ:

goo.gl/photos/PJ7AVCvQYZMLhEXD7

Να ξαναπώ ότι και εμείς χαρήκαμε πολύ Μανώλη που γνωριστήκαμε και τα είπαμε,είδαμε και το πολύ ενδιαφέρον project σου live και περάσαμε πολύ καλά στο διήμερο αυτό.

Γενικά είδα ότι έχεις πολλές γνώσεις και μεράκι στο χώρο της πληροφορικής και το κυριότερο είναι ότι σου αρέσει αυτό που κάνεις, οπότε συνέχισε την καλή δουλειά και εύχομαι να τα ξαναπούμε και πάλι έστω σε κάποια παρόμοια εκδήλωση!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": sonic2000gr

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
13/05/2017 16:15 - 28/02/2019 20:47 #39274 από Fotis_KFOR
Ανέβασα τις φωτογραφίες από την έκθεση στο μενού του site "Εκδηλώσεις", όπως και ένα βίντεο στο αντίστοιχο μενού :)

Μπορείτε και κατευθείαν να πατήσετε στα παρακάτω link για να τα δείτε :

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

www.gatherings.retrocomputers.gr/ekdilws...ini-maker-faire-2017

ΒΙΝΤΕΟ

Στο βιντεάκι εκτός από το χώρο του περιπτέρου μας, μπορείτε να δείτε από το Νεκτάριο (glaros) και τον Μανούσο (sly*m) σύντομες παρουσιάσεις των projects τους.

Enjoy :cheer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, fanny, navarxos, Antonis77

• navarxos
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
13/05/2017 18:11 #39276 από navarxos
Απαντήθηκε από navarxos στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire
Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, αλλά βλέπω από τις φωτογραφίες και από το βίντεο ότι ήταν πολύ ωραία και είχατε και ενδιαφέροντα πράγματα, προτζεκτ και περάσατε καλά!

Συνεχίστε την καλή δουλειά, μπράβο παιδιά, Retrocomputer's Team ROCKS!!!!!! :thumb:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, glaros

• fanny
  • Το Άβαταρ του/της fanny
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
13/05/2017 21:25 - 13/05/2017 21:29 #39277 από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire
Αλόχα και από εμένα!

Τώρα που επιτέλους βρήκα και εγώ λίγο χρόνο να πούμε δύο κουβέντες χαχα!!! :P

Για άλλη μία φορά πέρασα υπέροχα, ο χρόνος μου στην Αθήνα με αυτά τα παιδιά ποτέ δεν είναι αρκετός ώστε να προλάβω να τους δω όσο θα ήθελα, καθώς και να δω και να κάνω όσα θα ήθελα!

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Ο Φώτης αυτή τη φορά με είχε λίγο στο μάτι, δεν ξέρω γιατί. :P Τον Δημήτρη τον είδα μόνο τη δεύτερη μέρα, ο Χρήστος ήρθε και τις δύο ημέρες.
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Ο Νεκτάριος όπως πάντα, ζεστός, φιλόξενος, τρελοκομείο και εκδικητής χαχαχα! Ο Μανούσος χαβαλετζής και ευχάριστος, και μαζί με όλα τα παιδιά όλοι τους πάντα πρόθυμοι να δείξουν τα εκθέματα τους και να μιλήσουν γ' αυτά, καθώς και να βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους χρειαστήκαμε, τόσο σαν εκθέτες όσο και σαν επισκέπτες.
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Είχα τη τύχη να δω από κοντά τον RooF (Βαγγέλη), τον Γιάννη Σταύρου, που ήρθε ως επισκέπτης (Nintendάκιδες βρε :D :P ), τον RetroMario που κατάφερε και ήρθε ίσα ίσα για να μας δει, τον Mike Drosos που ήρθε μαζί με τη κορούλα του να μας επισκεφθεί, καθώς και τον Dark Knight, που ήταν εκθέτης μεν σε άλλο πόστο, αλλά είχαμε τον χρόνο να τα πούμε! (καλά ναι, να τα πουν και τα 3DS μας ως μουγκά επειδή το Street Pass δεν έπιανε :P xD)

Εδώ είμαστε μαζί με τον RetroMario :) :D <3 <3 !!!

Ήταν για εμένα η δεύτερη φορά, μετά από την AthensCon 2016 που ήρθα ως εκθέτης σε εκδήλωση που συμμετείχε το RetroComputers.gr μέσα από αυτό, και ομολογώ πως η εμπειρία είναι κάθε φορά κάτι το μοναδικό που θέλω ξανά και ξανά να το ξαναζήσω, και δεν μετάνιωσα ποτέ που προσπαθώ να έρχομαι όσο το δυνατό συχνότερα (δεν έφερα πολλά πράγματα, λόγω των έργων του ΟΣΕ μιας και θα είχα πάνω-κάτω σε άλλα μέσα, υπό άλλες συνθήκες σίγουρα θα προσπαθήσω να κουβαλήσω περισσότερα :) !). Χαίρομαι πολύ να βοηθώ σε τέτοιες καταστάσεις, μιας και εμπνέομαι από τα παιδιά που οτιδήποτε κάνουν το κάνουν χωρίς να έχουν το οποιοδήποτε προσωπικό όφελος, με αγάπη και μεράκι, και είμαι της άποψης πως αν κάτι θέλεις να συμβαίνει και να μη πάψει να συμβαίνει ποτέ, βάζοντας το λιθαράκι σου στο σημείο που μπορείς και αντέχεις να το καταφέρεις, είναι ο πιο όμορφος και άμεσος τρόπος για να του δώσεις τη δυνατότητα να συνεχίσει να συμβαίνει, και έστω από εδώ που είμαι, κάνω ό,τι μπορώ γι' αυτό :) !

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Ουφ!
Ελπίζω να μη σας κούρασα!
Αυτά από εμένα :) !

Τα λέμε ξανά το συντομότερο δυνατό! :)
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Μόλις μια εβδομάδα πέρασε (ούτε) και σκέφτομαι πότε θα ξανάρθω χαχαχα :P :D <3 <3 !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Τα φιλιά και την αγάπη μου !!! :) :) <3 <3 <3 <3
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, glaros

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
13/05/2017 22:38 #39278 από Fotis_KFOR

fanny έγραψε: Ο Φώτης αυτή τη φορά με είχε λίγο στο μάτι, δεν ξέρω γιατί. :P

Άστα αυτά που δεν ξέρεις..... την επόμενη φορά θα είμαι πιο αυστηρός ακόμα, δεν είδες τίποτα.... :P ;)

ΟΚ, πέρα από την πλάκα τώρα, χαιρόμαστε που πέρασες τόσο καλά, αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που κάνουμε τις εκθέσεις, να περνάμε καλά και να μοιραζόμαστε το χόμπι μας με τον κόσμο χωρίς να ενοχλούμε κανένα ή να απαιτούμε κάτι γι'αυτό που κάνουμε :)

KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

• fanny
  • Το Άβαταρ του/της fanny
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
13/05/2017 23:07 #39279 από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα Η ομάδα του RetroComputers.gr στο Athens Mini Maker Faire
Κακούργε, ακόμα και στο φαΐ συνοδό σε είχα, εκεί μπάστακας, το big boss, ο μεγάλος αδελφός έφτασε :P :P !!! Αλλά σ'αγαπάμε κατά βάθος μωρέ, εντάξει σε αντέχω προς το παρόν, αλυσοδεμένη δεν με είχες, όχι θα το πω κι'αυτό, μόνο ένα τρελό επικίνδυνο μικρό ρομπότ με παρακολουθούσε! :P

Εννοείται πως και εγώ χαίρομαι που περνάω τόσο καλά, και φυσικά επειδή νοιώθω κάθε φορά πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον, πως όλοι έχουμε τη δυνατότητα να ενσωματωθούμε αν το θέλουμε και πως πάντα θα υπάρχει κάτι για να πούμε και να κάνουμε, δεν βαριέμαι ποτέ και πάντα έχω κάτι να κάνω. :') <3 <3

Να είμαστε καλά, θα προσπαθήσω πάλι να φτάσω τουλάχιστον το 4 φορές σε ένα χρόνο που είχα κάνει πέρυσι το Θεσσαλονίκη-Αθήνα!!! :) :)
Να πάρω τη δόση μου ντε! ;) :D
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

• chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
15/05/2017 02:55 #39296 από chdlee
Εμείς σε ευχαριστούμε Ολυμπία για τη χαρά που μας δίνεις όταν έρχεσαι στην Αθήνα
πότε μόνη σου, πότε μαζί με το Γιάννη, αποκλειστικά για να είσαι παρούσα στις εκδηλώσεις μας!!!

80s resurrection
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.693 δευτερόλεπτα