Προσοχη στις αγοραπωλησιες

• dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas Συντάκτης θέματος
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
17/09/2014 22:26 - 17/09/2014 22:30 #22791 από dukepapas
Απαντήθηκε από dukepapas στο θέμα Προσοχη στις αγοραπωλησιες

Pluto63 έγραψε: Συνήθως δεν παίρνω θέσεις σε τετοια θέματα αλλα αυτη την φορα δεν συμφωνώ με το edit του post. Έχουμε όλοι μας υπ' όψιν μας αυτό το άτομο και τις όχι και πολυ ξεκάθαρες συναλλαγές και συμπεριφορές. Ας έμενε για προστασία όσων συχνάζουν εδώ και για τα πιθανόν καινούργια μέλη.

Απορω γιατι φοβάστε εφόσον υπάρχουν και αλλα περιστατικα πειτε τωρα......αν φοβόμαστε μια ζωη θα μας εκμεταλλεύονται μια ζωη.......
Ειδα τηλέφωνα που μου έκανε και αποκρύψεις δεν πρόκειται να απαντήσω αν δεν μπει εδω να μας πει την άποψή του μόνο τα λεφτά τον νοιάζει να πάρει πίσω εγω τα εχω σε μια άκρη άμα δεν απολογηθεί για την στάση του φράγκο δεν πρόκειται να πάρει.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
17/09/2014 22:27 - 17/09/2014 22:31 #22792 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Προσοχη στις αγοραπωλησιες
Για το θέμα του nickname έχετε δίκιο, δεν έγινε για να καλύψουμε κάτι αλλά σβήστηκε από κεκτημένη ταχύτητα μαζί με τα υπόλοιπα που περιείχαν προσωπικά στοιχεία (κινητό τηλέφωνο κτλ).

Οπότε το όνομα (nickname) που ανέφερε στο αρχικό ποστ του ο dukepapas (Χρήστος) επαναφέρθηκε και έτσι φαίνεται σε ποιον χρήστη αναφέρεται.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary, GeoAnas

• Pluto63
  • Το Άβαταρ του/της Pluto63
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Heil Clive
Περισσότερα
17/09/2014 22:50 - 17/09/2014 22:55 #22794 από Pluto63
Απαντήθηκε από Pluto63 στο θέμα Προσοχη στις αγοραπωλησιες
Παρτα πίσω Χρήστο, όπως σου είπα το χόμπι μου ειναι να επισκευάζω αυτού του είδους τα computer και μου ειναι παρά πολυ εύκολο να δω εαν κάτι έγινε τωρα η παλαιότερα σε αυτά τα μηχανήματα, όπως και εαν κάτι αφαιρέθηκε πρόσφατα ακόμα και αν ειναι σε socket, ίσως ειναι καιρός να πάρουμε θέση μιας και επιτρέπονται οι πωλήσεις στο site ας υπάρχει και μια προστασία, όχι δικες ουτε κρίσεις.

Ps ολοι πουλάμε η ανταλαζουμε οτι έχουμε παραπανίσια για να χρηματοδοτήσουμε το χόμπι μας, αλλα εαν γίνεται για εμπόριο ας μπει αυτη η ετικέτα σε όποιον το κάνει στις αγγελίες.

Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary, GeoAnas, dukepapas

• retromaniax
  • Το Άβαταρ του/της retromaniax
  • Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
Περισσότερα
17/09/2014 22:54 #22795 από retromaniax
Απαντήθηκε από retromaniax στο θέμα Προσοχη στις αγοραπωλησιες
Καλησπερα σε ολους,καταρχας απο εδω μεσα μας γνωριζουν πολλα ατομα(και εμενα και τον γιο μου,διοτι ειχαμε ερθει στην ρετρο εκθεση και εχουμε κανει και συναλλαγες)το οτι πουλαμε καποια πραγματα απο την συλλογη μας που τα εχουμε ξανα,δεν παει να πει οτι ειμαστε εμποροι...αλλωστε αμα δειτε και τις αγγελιες θα δειτε οτι δινουμε κοινα πραγματα και συγκεκριμενα κονσολες που μας ειχε πιασει μανια και τις μαζευαμε μια εποχη και καποιες δεν μας χρειαζοντε πλεον.Τωρα οσο αφορα το θεμα μας,αγορασα απο τον Χρηστο τους δυο Spectrum,απο τα μηνυματα μου ειχε πει οτι δεν γνωριζε αν λειτουργουν,η συναλλαγη εγινε στις 9:00 το βραδυ οπου πηραμε τα μηχανηματα,αμεσως μετα απο 10 λεπτα εφοσον τα δοκημασαμε δεν αναβανε καν!!!!!και τα δυο!!!Αμεσως διαπιστωσαμε οτι λειπανε βιδες οταν τα κοιταξαμε απο το κατω μερος....επισης οταν μας εδωσε τον Spectrum +2 απο την φωτογραφια δεν φαινετε αλλα το ενα κουμπι του κασετοφωνου μας το εδωσε στο χερι.....με λιγα λογια ηταν σπασμενο.....επιτοπου τον παιρνω τηλεφωνο και μετα απο 13 κλησεις!!!!!!ναι οπως ακουσατε μετα απο 13 κλησεις το σηκωνει και μου λεει οτι εγω σου ειπα οτι δεν γνωριζα αν επαιζαν.....εκτος αυτου επρεπε ομως να με ειχε ενημερωσει οτι τα μηχανηματα ειχαν πειραχτει εσωτερικα......παμε λοιπον στο δευτερο μερος,εφοσον επιχειρησα να τα ανοιξω οι βιδες δεν ηταν οι δικες τους παρα ειχαν βαλει αλλες....ο Spectrum +2 ειχε σπασμενο transistor,σπασμενο το κουμπι του κασετοφωνου,κομενα καλωδια.....στην ιδια κατασταση και ο 128k ουτε καν αναβε ουτε σημα ουτε τιποτα......τωρα οσο αφορα την κασετα εγω την δοκημασα σε δικο μου Gameboy και επαιζε κανονικα την οποια την πηρε ως ανταλλαγμα για 5 ευρω διοτι αυτος μου ζητησε την συγκεκριμενη(αν και το θεωρω και αυτο υποπτο διοτι εφοσον οπως ειδατε εχει μεχρι και ειδικο κατσαβιδι της nintendo και ισως να την αλλαξε εσωτερικα με δικια του χαλασμενη),να προσθεσω οτι για αρχικη τιμη μου τα ειχε κοστολογησει τα μηχανηματα για 100 ευρω!!!!!Το θεμα κανονικα επρεπε να το ανοιξω εγω εδω μεσα και να τον εκθεσω αλλα προτημησα ανθρωπινα να επικοινωνησω μαζι του για να βρεθει η χρυση τομη,οπου τελικα δεν βρεθηκε ποτε!!!!Σημερα προσπαθησα παλι να επικοινωνησω μαζι του,δεν πηρα καμια απαντηση τα συμπερασματα δικα σας!!!!!

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
17/09/2014 23:45 - 17/09/2014 23:46 #22799 από dukepapas
ωραια εφοσον εμφανιστικες και ξερουμε τα στοιχεια σου και εφοσον τα ποσταρες δημοσια και σε αλλα σαιτ παρακαλω τους moderadors να βαλουν τα στοιχεια οπως ακριβως τα ποσταρα το πρωι.

• retromaniax
Περισσότερα
17/09/2014 23:56 #22800 από retromaniax
Τι νοημα εχει να ανεβασουν τα στοιχεια μου δημοσια??μηπως πρεπει να ανεβασω εγω τα στοιχεια σου δημοσια???Εσυ με κοροιδεψες.....μου πουλησες δυο υπολογιστες χαλασμενους,ανοιγμενους,για 55 ευρω!!!!!!Και αντι να διαμαρτηρηθω εγω πας να την βγεις και απο πανω!!!Και επειδη εχω τις κλησεις θα τις βγαλω μια φωτογραφια αυριο να δει ο κοσμος την αληθεια....αν θελετε μπορω να ανεβασω φωτογραφια και απο τα μηχανηματα.....

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
18/09/2014 00:00 #22801 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Προσοχη στις αγοραπωλησιες
Κύριοι

Μην εκτίθεστε και πάνω από όλα ψυχραιμία,δεν είμαστε για να βγάζουμε τα άπλυτα στη φορα ούτε να κάνουμε δίκες.

Μιλήστε πολιτισμένα,μπείτε ο ένας στη θέση του άλλου,κάντε την αυτοκριτική σας.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, chdlee

• retromaniax
Περισσότερα
18/09/2014 00:08 #22802 από retromaniax
Εγω δεν ειχα σκοπο φιλε μου να γινει εδω μεσα λαικο δικαστηριο αλλα το να σου πουλαει καποιος χαλασμενα και να προσπαθει με καθε τροπο να σε εκθεσει και να στην βγει απο πανω,ε εκει παει πολυ....πραγματικα δεν εχω ξανασυναντησει τετοιου ειδους ανθρωπο.......και εκτος αυτου μου το επαιζε ασχετος οτι δεν γνωριζε και καλα ποσο κοστιζουν τα spectrum και οτι δεν εχει ασχοληθει...και επειδη googlara λιγο το username του ειδα οτι εχει βαλει αγγελιες με arcade joystick,nes και αλλα πολλα....με λιγα λογια ειναι γνωστης και το επαιζε ασχετος για να πουλησει τα χρεπια του....

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
18/09/2014 01:00 - 18/09/2014 01:01 #22803 από dukepapas
Glare κανεις δεν εκτίθεται διάλογο κάνουμε απλα με εκνευρίζει η κουτοπονηριά δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά στοιχειά και δεν μιλαω για αυτα εχεις διαφορετικά ονόματα σε 3 διαφορετικά σαιτ .....αυτο αποδεικνύεται εύκολα οτι κανεις εμπορία φαίνεται και στο ινσομνια και στο gameworld με διαφορετικό όνομα (επιθετο).

Αν και αυτο ειναι αναφαίρετο δικαίωμα σου άσχετα αν εμένα μου ειπες οτι εισαι συλλέκτης.
Εγω θελω την άδεια να βαλω και τα πμ που μου έστειλες οτι εχεις εμπιστοσύνη να στα δωσω ετσι και οταν επέμενα να τα δοκιμασουμε ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και να τα βάλουμε να δουλεψουνε...το απέφευγες επίτηδες ενω είχες παρελκόμενα να τα δοκιμάσουμε μαζι γιατι δεν το δέχτηκες τοτε.....ενώ επέμενα?

Ποτε δεν ειχα ρετρο μηχανήματα τα μοναδικά που απέκτησα ηταν αυτα τα δυο που μου τα χαρίσανε και δυο ακομα ενα gameboy μαζι με ενα νες που ηρθαν στα χερια μου μετα απο ανταλλαγή πριν 3 μερες.
Το οτι δεν εχω ιδεα το ξέρουνε και τα παιδιά οταν ανέφερα τα μηχανήματα ως κονσόλες και τίποτα δεν έκρυψα το οτι ειχα φτιαξει ενα χειριστήριο και απέκτησα μια καμπινα τα οποια τα εχω ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ως παρουσίαση και το ξέρουν ολοι τι σχέση εχει με αυτα που λες.

Αν ηθελα να σου πουλήσω τα χρεπια μου γιατι είπες οτι δεν με νοιάζει σε τι κατασταση ειναι..?? και γιατι δεν δέχτηκες απο κοντά να τα τσεκάρουμε μαζι? ενω εγω επέμενα>>?

Και για να τελειώνει ολο αυτο αν και ολοι εχουν σχηματίσει γνωμη στα χαρίζω τα μηχανήματα για ανταλλακτικά άσχετα με το αν εσυ ήσουν μεγαλύτερος γνωστής απο εμένα η οχι.

Οσο για το ειδικό κατσαβίδι που ισχυρίζεσε πως εχω.....
Συνημμένο αρχείο:
με αυτο το άνοιξα για να το καθαρίσω επειδή η βίδα της κασέτας ήταν είδη ξεβιδωμένη.

Σε περιμένω στο καφε μαζι με το GAMEBOY ΣΟΥ που λες οτι έβαλες αυτο το άθλιο κασετακι (ο θεος να το κανει) και δούλεψε!!! και ειπες πως ειναι ΑΡΙΣΤΟ να δουμε ποιος λεει την αλήθεια και ποιος οχι.
Αν δουλέψει στο GAMEBOY σου θα ζητήσω δημόσια συγνώμη και θα σου δώσω τα λεφτα σου πισω για να δουμε ποιος πούλησε σε ποιον σαβούρα η οχι αλλα αν δεν δουλέψει θα κεράσεις ολους τους καφέδες της συνάντησης.
Σε περιμένω εκει να τα πούμε απο κοντά :thumbup:

• retromaniax
Περισσότερα
18/09/2014 01:14 #22804 από retromaniax
Το κασετακι δουλευε ΑΡΙΣΤΑ στο Gameboy μου.......σου ειπα οτι τα παιρνω με δικια μου ευθυνη διοτι δεν γνωριζα οτι ειχαν μπει χερια μεσα στα μηχανηματα....αν το ηξερα δεν θα συνεχιζα την συναλλαγη....που σημαινει οτι επρεπε να με ειχες ενημερωσει....στο καφε δεν θα μπορεσω να ερθω δυστηχως λογο καποιον υποχρεωσεων που εχω....και στην τελικη εφοσον ησουν καθαρος γιατι δεν σηκωνες το τηλεφωνο???σου εκανα 13 κλησεις και μια το εκλεινες,την αλλη δεν το σηκωνες...τελος παντων επειδη κουρασε το θεμα και το παρατραβηξες και ενω εχεις ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΚΟ διοτι ακομα και αγνοια σου να ειναι επρεπε να γνωριζεις τι πουλας και οχι γουρουνι στο σακι....αλλα φταιω και εγω που σε εμπιστευτηκα και δεν τα δοκημασα μαζι σου....τι να πω αν τοσα σου ελειπαν χαρισμα σου....οσο για τα χρεπια σου που μου τα χαριζεις ελα παρτα απο τον καδο ανακυκλωσης της γειτονιας μου αυριο το πρωι χουβαρδα!

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
18/09/2014 01:31 #22805 από dukepapas
ναι ναι καλα μας επισες σιγα μην επεζε ποτε.... απλα θυμισου να κατεβασεις λιγο τις τιμες οπο ολο αυτο το κατεβατο που πουλας γιατι ο κοσμος δεν ειναι χαζος.ευτηχως εδω σε πειρανε χαμπαρι οποτε δεν προκειτε να την ξαναπατησει κανεις το θεμα μπορει να κλειδωσει.

• retromaniax
Περισσότερα
18/09/2014 01:52 - 22/09/2014 02:49 #22808 από retromaniax
EDITED λόγω "κοσμητικών"...

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
18/09/2014 09:39 #22809 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Προσοχη στις αγοραπωλησιες
Το θέμα κλειδώνεται επειδή αρχίζει και ξεφεύγει.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, jimn

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
18/09/2014 22:08 #22815 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Προσοχη στις αγοραπωλησιες
Όταν "καθίσει" η σκόνη και θα μπορούμε να βλέπουμε όλοι καθαρά,πιθανό,να ξανά-ανοίξει το θέμα για να συζητάμε τέτοιες καταστάσεις ώστε όταν είμαστε πωλητές και άλλοτε αγοραστές να γινόμαστε ξεκάθαροι και να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις

"Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους"

Η "σιγουριά" του έμπειρου και η άγνοια του απείρου έφεραν αυτά τα αποτελέσματα,υπάρχει ακόμα χώρος για βελτίωση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, Pluto63, dukepapas

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.409 δευτερόλεπτα