NOESIS εκπέμπει SOS
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
16/10/2018 18:24 #43096
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα NOESIS εκπέμπει SOS
Ωραία φάση, είναι τα παιδιά από το Retroclub Θεσσαλονίκης, ο DAT-Alex και η υπόλοιπη παρέα 
Καλή επιτυχία εύχομαι και καλά να περάσουν (είμαι σίγουρος)
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ολυμπία!
Καλή επιτυχία εύχομαι και καλά να περάσουν (είμαι σίγουρος)
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ολυμπία!
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- fanny
-
- Retro Freak
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
17/10/2018 04:53 #43107
από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα NOESIS εκπέμπει SOS
Χαρά μου! Τέτοιες εκδηλώσεις δεν γίνονται συχνά εδώ στα βόρεια, και υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην ήξερα κάν ότι θα γίνει!
17/10/2018 12:20 #43113
από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα NOESIS εκπέμπει SOS
Έτσι δυστυχώςfanny έγραψε: Χαρά μου! Τέτοιες εκδηλώσεις δεν γίνονται συχνά εδώ στα βόρεια, και υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην ήξερα κάν ότι θα γίνει!
- fanny
-
- Retro Freak
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
21/10/2018 04:30 - 21/10/2018 05:16 #43147
από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα NOESIS εκπέμπει SOS
Πολύ ωραία φάση παιδιά με άρωμα ρετρό, δεν είχε πολύ κονσόλα κυρίως σε pc, μόνο master system 2 είχε. Αλλά, καμπίνα μικρή και 2 μεγάλα arcades μπιλιάρδο και tetris ! Ευχαριστήθηκα ponq, tetris και διάφορα άλλα, είδα πολλούς γνωστούς και φίλους και προβλέπεται και συνέχεια!
Πάρτε και λίγο υλικό από εμένα!
Πάρτε και λίγο υλικό από εμένα!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary, chdlee, glaros, sly*m
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
21/10/2018 09:22 #43148
από Fotis_KFOR
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα NOESIS εκπέμπει SOS
Πολύ ωραία περνάτε βλέπω, μπράβο στον DAT Alex και την παρέα του RetroClub 
Παλιότερα θυμάμαι συζητούσαμε γενικά με κάποια παιδιά εδώ για την ελληνική σκηνή, ότι θα ήταν πολύ ωραίο να ταίριαζε να γινόταν παράλληλα ρετρό έκθεση και σε Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα για να φανεί ότι σαν Ελλάδα "υπάρχουμε" και κάνουμε εκδηλώσεις.
Και τώρα διαπιστώνω ότι αυτή τη στιγμή τυχαίνει να συμβαίνει αυτό, αφού στις 20 και 21 Οκτωβρίου κάνουμε ρετρό έκθεση εμείς εδώ στην Αθήνα και παράλληλα γίνεται και ρετρό έκθεση στην Θεσσαλονίκη! Αυτό είναι πολύ ευχάριστο.
Και αν βάλουμε ότι έχει ιδρυθεί και μουσείο πληροφορικής, είναι ένα επιπλέον λιθαράκι και αυτό, οπότε σαν Ελλάδα που κάποιοι λένε ότι είμαστε πάρα πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα, τουλάχιστον βλέπουμε ότι υπάρχει μια αξιόλογη και σεβαστή προσπάθεια με ένα καλό αποτέλεσμα. (ΟΚ - δεν λέω ότι συγκρινόμαστε σαν χώρα με το εξωτερικό, αλλά σίγουρα δίνουμε το παρών δυναμικά).
Συγχαρητήρια στα παιδιά και.....KEEP RETRO
Παλιότερα θυμάμαι συζητούσαμε γενικά με κάποια παιδιά εδώ για την ελληνική σκηνή, ότι θα ήταν πολύ ωραίο να ταίριαζε να γινόταν παράλληλα ρετρό έκθεση και σε Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα για να φανεί ότι σαν Ελλάδα "υπάρχουμε" και κάνουμε εκδηλώσεις.
Και τώρα διαπιστώνω ότι αυτή τη στιγμή τυχαίνει να συμβαίνει αυτό, αφού στις 20 και 21 Οκτωβρίου κάνουμε ρετρό έκθεση εμείς εδώ στην Αθήνα και παράλληλα γίνεται και ρετρό έκθεση στην Θεσσαλονίκη! Αυτό είναι πολύ ευχάριστο.
Και αν βάλουμε ότι έχει ιδρυθεί και μουσείο πληροφορικής, είναι ένα επιπλέον λιθαράκι και αυτό, οπότε σαν Ελλάδα που κάποιοι λένε ότι είμαστε πάρα πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα, τουλάχιστον βλέπουμε ότι υπάρχει μια αξιόλογη και σεβαστή προσπάθεια με ένα καλό αποτέλεσμα. (ΟΚ - δεν λέω ότι συγκρινόμαστε σαν χώρα με το εξωτερικό, αλλά σίγουρα δίνουμε το παρών δυναμικά).
Συγχαρητήρια στα παιδιά και.....KEEP RETRO
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny
- DAT-Alex
-
- Senior Member
-
- Project MK-14 συνεχεια...
05/11/2018 01:02 #43274
από DAT-Alex
- - - - - - - - - - - - - - - -Kάτοχος: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kim-1 * Commodore C-64 (THE BEST) + 1541 * Commodore SX-64 NTSC * AMIGA 500 * AMSTRAD 6128 * MSX Philips VG-8020 * Dragon Electron 32 * APPLE IIc (ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΙΤΟΡ!!!) * ZX81 + 16KRAM * Amstrad PDA600 ©1993 φυσικά ZX81 ROBOT a.k.a DAToBOT + VECTREX .
DIY projects: Mobile C64 Robotic Arm , C64 3D CNC!
- - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
web: www.retroclub.gr
youtube: www.youtube.com/user/azah2009
μέλος του retroclub.gr ,Θεσαλονίκης
Απαντήθηκε από DAT-Alex στο θέμα NOESIS εκπέμπει SOS
Φώτη ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια 
Η Ολυμπία πέρασε και την γνωρίσαμε και από κοντά.
Ήταν ένα πολύ ευχάριστο 2μερο με αρκετή προσέλευση και ενδιαφέρον από τον κόσμο με ατμόσφαιρα eighties (όπως ήταν και το γενικό consept εξάλλου!)
Η Ολυμπία πέρασε και την γνωρίσαμε και από κοντά.
Ήταν ένα πολύ ευχάριστο 2μερο με αρκετή προσέλευση και ενδιαφέρον από τον κόσμο με ατμόσφαιρα eighties (όπως ήταν και το γενικό consept εξάλλου!)
- - - - - - - - - - - - - - - -Kάτοχος: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kim-1 * Commodore C-64 (THE BEST) + 1541 * Commodore SX-64 NTSC * AMIGA 500 * AMSTRAD 6128 * MSX Philips VG-8020 * Dragon Electron 32 * APPLE IIc (ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΙΤΟΡ!!!) * ZX81 + 16KRAM * Amstrad PDA600 ©1993 φυσικά ZX81 ROBOT a.k.a DAToBOT + VECTREX .
DIY projects: Mobile C64 Robotic Arm , C64 3D CNC!
- - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
web: www.retroclub.gr
youtube: www.youtube.com/user/azah2009
μέλος του retroclub.gr ,Θεσαλονίκης
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, fanny, sly*m
- sly*m
-
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 539
06/11/2018 07:50 - 06/11/2018 08:00 #43293
από sly*m
Απαντήθηκε από sly*m στο θέμα NOESIS εκπέμπει SOS
Παιδιά περνάτε πολύ ωραία εκεί στον Βορρά από ότι βλέπω!
Οι αφίσες σας τέλειες, ξεκούραση και χάρμα οφθαλμών και φαίνεται πολύ όμορφη εκδήλωση για όποιον είτε ασχολείται σαν χόμπυ με τα αρχαία micros του, είτε δεν έχει πια το παλιό του micro και αναπολεί εκείνα τα χρόνια, είτε είναι μικρότερος σε ηλικία και θέλει να δει από που ξεκίνησαν όλα αυτά.
Τα παιδιά ιδιαίτερα ενθουσιάζονται με τα παλιά παιχνίδια, το ξέρω γιατί και γώ τα Χριστούγεννα βάζω σε λειτουργία τα δύο-τρία micros που έχω και τα ανήψια μου παίζουν σε αυτά με μεγάλη χαρά!
Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να σας επισκεφτώ!
Οι αφίσες σας τέλειες, ξεκούραση και χάρμα οφθαλμών και φαίνεται πολύ όμορφη εκδήλωση για όποιον είτε ασχολείται σαν χόμπυ με τα αρχαία micros του, είτε δεν έχει πια το παλιό του micro και αναπολεί εκείνα τα χρόνια, είτε είναι μικρότερος σε ηλικία και θέλει να δει από που ξεκίνησαν όλα αυτά.
Τα παιδιά ιδιαίτερα ενθουσιάζονται με τα παλιά παιχνίδια, το ξέρω γιατί και γώ τα Χριστούγεννα βάζω σε λειτουργία τα δύο-τρία micros που έχω και τα ανήψια μου παίζουν σε αυτά με μεγάλη χαρά!
Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να σας επισκεφτώ!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.486 δευτερόλεπτα