Retroworld.gr - συμμάζεμα

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
26/04/2022 11:46 #48147 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Retroworld.gr - συμμάζεμα

@konc
Οι τιμές έχουν πάει Θεό στο FB.
Επιπλέον 8/10 απαιτούν να πας να το παραλάβεις από το σπίτι τους, έλεος κάπου, λεφτά θα πάρεις ρε φίλε, κούνησε λίγο τον κ@λο σου.
Ουσιαστικά αφορά καθαρά Αθηναίους, όσοι είμαστε απο επαρχία ας κόψουμε τους λαιμούς μας.

Ξέρεις περισσότερο από τις τιμές (όσο γελοίες και να μου φαίνονται εμένα τόσο θέλουν-τόσο το βάζουν και αν τα πουλάνε κιόλας έχουν και δίκιο) με εκνευρίζει η νοοτροπία. Λες και σου κάνουν χάρη, έλα να με πληρώσεις να μην ξεβολεύομαι γιατί το πουλάω για πλάκα οπότε όλοι οι όροι είναι για πάρτη μου. Αλλά φέρε και κλίβανο μαζί γιατί δεν μπαίνω καν στον κόπο να το φυσήξω να φύγουν οι τούφες, το έχω πεταμένο στο μπαλκόνι. Από τη μία αντιμετώπιση ως σαβούρα, από την άλλη η τιμή premium.

Δεν τους κόβει καν να το καθαρίσουν έστω επιφανειακά με λίγο χαρτί και αζαχ και να πιασουν καλυτερη τιμη
Αλλά τετοιοι μ@λ@κες που είμαστε καλα μας κάνουν
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
27/04/2022 18:43 - 27/04/2022 18:44 #48150 από konc
Απαντήθηκε από konc στο θέμα Retroworld.gr - συμμάζεμα
Αυτό ακριβώς. Φέρονται στα πράγματα σαν σκουπίδια αλλά ψάχνουν χρήματα συλλεκτικής αντίκας.
Κάτσε ρε φίλε για αγοροπωλησία πρόκειται, δεν θέλω να σου μαζέψω τα σκουπίδια.
Ή το άλλο, "untested δεν έχω χρόνο για δοκιμές, λογικά δουλεύει". Ποιόν κοροϊδεύεις, βάλτο στην πρίζα και βγάλε μια φωτογραφία να πούμε που βαριέσαι που ζεις και θες και λεφτά. Μέχρι να γράψεις την πρόταση στο κινητό θα το είχες κάνει.
Αλλά θα μου πεις όλα πωλούνται αμέσως και τσακώνονται για το ποιός θα τα πρωτοπάρει, τι να λέμε...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": skylas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.243 δευτερόλεπτα