Windows 3.0 Greek
- Efthimis
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- makalarionos
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 36
Καλησπέρα, επειδή έτυχε να έρθει στα χέρια μου αυτή η έκδοση των windows, για αυτό σου στέλνω αυτό το μνμ.
Μετά από αναζήτηση που έκανα στο google μου έβγαλε αυτό το post κ γι αυτό σουστέλνω
- makalarionos
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 36
- elargvas
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Rick_Dangerous
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 41
www.quora.com/When-will-the-copyrights-o...ndows-and-DOS-expire
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Επί την ευκαιρία - και μιλάω γενικά για το τι ισχύει από το ξεκίνημα του site - όποτε κάποιος ποστάρει τέτοιου είδους link εμείς τα διαγράφουμε πάντα και ενημερώνουμε το χρήστη ότι απαγορεύεται, αν τυχόν μας έχει ξεφύγει κάποιο link που παραπέμπει σε κάποιο πρόγραμμα που υπάγεται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλώ να μας ενημερώσετε να το διαγράψουμε και αυτό.
Μιλάω γενικά και πάλι - Επίσης και τα διπλά-τριπλά accounts απαγορεύονται όπως λέμε και στους όρους χρήσης του site, (ξέρεις εσύ....για σένα το λέω, μημ νομίζεις πως δεν ξέρουμε ή δεν καταλαβαίνουμε)
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- Rick_Dangerous
-
- Junior Member
-
ccypruss000 " post=46768Ναι ομως εκει εξω κυκλοφορει μια εκδοση των windows 3.11 for workgroup with supports greek και ειναι full ελληνικα. Αυτη την εκδοση δεν την εβγαλε η ιδια η microsoft ;
Έχεις δίκιο
Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα την αγγλικη εκδοση των Windows, οπότε θα κάνω λάθος
Τσέκαρε στα σχόλια, εκεί θα βρεις λινκ![]()
- Rick_Dangerous
-
- Junior Member
-
Δεν υπάρχει Ελληνική έκδοση Windows 3.0 ουτε 3.1ccypruss000 " post=46759Καλησπερα σας παιδια γνωριζετε που μπορω να βρω την ελληνικη εκδοση των Windows 3.0 ;
Ειδα το παρακατω και μου ξυπνησαν πολλες αναμνησεις απο τα παλια και περασμενα ωραια χρονια.
Επισης το βρηκα και αυτο εδω: vetusware.com/download/Windows 3.x Greek language update 3.0b EL/?id=11320
το οποιο οπως το ετρεξα λεει:
Μαλλον θα υπηρχε και αλλη δισκετα δευτερη με τα υπολοιπα αρχεια τα οποια δεν καταφερα να την βρω στο ιντερνετ ακομη δυστοιχως ισως και να μην υπαρχει καθολουΠοιος θυμαται τον Πουλαιδη ;
Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο και το βλέπω κουφό η MS εκείνα τα χρόνια να μπήκε στη διαδικασια να το κάνει για μια μικρή αγορά όπως η Ελληνική.
Υπήρχε έξτρα πρόγραμμα που αν ηθελες ετρεχε με το που μπαινεις σε περιβάλλον windows και πατούσες σε ένα κουμπάκι με ένα Ω και άλλαζες σε Ελληνικά. Εννοώ φυσικά ότι μπορούσες να γράψεις Ελληνικά όχι να σου αλλάξει τα μενου κτλ.
Η δισκέτα που ζητάει ειναι κάτα 99% η δισκέτα των Windows