Οδός Στουρνάρη
- cybervet
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καποια χρονια μετα επιασα δουλεια στο Athens Computer Center Στουρναρη και Πατησιων αλλα οι εποχες ειχαν αλλαξει τα PCia ειχαν κατακλυσει τον δρομο και μονο περιστασιακα εφευγε καμια Amiga σε καναν παιχνιδα..........
31 χρονια μετα και ακομη θυμαμαι τον πρωτο μου spectrum, την πρωτη μου γκομενα δεν την θυμαμαι, περιεργο δεν ειναι?
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
αλλα τον CPC 464 δεν τον ξέχασα ποτε (ο πρωτος), ακομα και που ειχα κανει σημαδια στο σασι του.... ενω στη γκομενα
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
Ά ρε εγκέφαλος το μαγαζί που αγόρασα το 1991-92 την amigara μου η ουρά δέν το συζητάω έφτανε μέχρι έξω αξέχαστες εποχές.ndial έγραψε: να μια φωτο απο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ COMPUTERS που τραβηξα το 2011 (ή 2010 δεν θυμαμαι).
Οπως βλεπετε, το μαγαζι εχει μεινει το ΙΔΙΟ απο την 10ετια του '90!!!! καμια αλλαγη ουτε στην ταμπελα, αλλα ουτε καν στα πλακακια μεσα (μπηκα με τον PDial κανονικα μεσα, το ιδιο ακριβως).
Μεσα...η κυρα-Δεσποινα ίδια και απαραλλαχτη!!!
![]()
![]()
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- Maletoth
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Καλά, "Εγκέφαλος" και "Thomas Soft" είχανε την τιμητική τους τότε.Από Εγκέφαλο θυμάμαι είχα πάρει το cumana για την Α500!!Επίσης θυμάμαι και το Brain, λίγο πιο κάτω στη Σολωμού νομίζω...
Μήπως θυμάται κανείς πως λέγανε το μαγαζί ακριβώς στη γωνία Στουρνάρη και Μπόταση?Ο αθεόφοβος εκεί μου είχε πουλήσει το Indiana Jones 3 στο κουτί του, με πρωτότυπες δισκέτες, και όταν ξεκίναγε το παιχνίδι, έβγαζε λογότυπο τύπου fairlight ή paradox!!ότι να ναι βρε παιδιά!!
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3793
Πολύ σκοτάδι βρε παιδί μου.
Αν θυμάμαι καλά λίγο πιο πάνω(περίπτερο) υπάρχει ακόμα ένα μαγαζί με τζαμαρία που έχει μερικά απομεινάρια εποχής...θα πάω για φωτογράφιση.
- Maletoth
-
- Junior Member
-
Πιο πάνω από τον Εγκέφαλο είχε ανοίξει αργότερα και το ELX που είχε αρκετά retro computer/consoles/games, αλλά έκλεισε και αυτό!!
Η φωτογράφιση επιβάλλεται
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
Είχε και τον R.Ο.B. πρώτη μούρη (θα τον αποκτήσω και αυτόν)
Πιστεύω χρειάζεται ένα τέτοιου είδους κατάστημα να ξαναγίνει στην πιάτσα.
- Maletoth
-
- Junior Member
-
Πρωινό ξύπνημα, συνάντηση με τους κολλητούς, καφέ και τυρόπιτα στο χέρι,λεωφορείο,χάζεμα στις βιτρίνες με νέα games και demos, παζάρεμα στον Εγκέφαλο για 2ο Drive, επέκταση μνήμης κλπ. (πάει ξέφυγα πάλι)!!
- haris_216
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 63
όλα τα παραπάνω, θεωρητικά, είναι καλά. γιατί όμως δεν αισθάνομαι ότι κέρδισα κάτι;
γιατί δεν έχω άπλετο χρόνο;
γιατί δεν έχω άπλετο χώρο;
και κυρίως, γιατί δεν είμαι πανευτυχής;;;
(φιλοσοφικών προβληματισμών τέλος)
- Maletoth
-
- Junior Member
-
haris_216 έγραψε: σε συνέχεια του σκεπτικού του Maletoth, να πω κι εγώ ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας και η πρόδος (ή "πρόοδος" αν προτιμάτε) μας "γλύτωσε" από πολλά. τρεχάματα, χώρους, κούραση. βρίσκω ότι θέλω online άρα δεν βγαίνω από το σπίτι. κατεβάζω το τάδε manual άρα δεν χρειάζεται να γεμίζω ντουλάπες με χαρτούρα. κατεβάζω την τάδε ταινία ή μουσική (πάντα νόμιμα εννοείται
) άρα δεν χρειάζομαι χώρο για βιβλιοθήκη, cdplayer, κλπ.
όλα τα παραπάνω, θεωρητικά, είναι καλά. γιατί όμως δεν αισθάνομαι ότι κέρδισα κάτι;
γιατί δεν έχω άπλετο χρόνο;
γιατί δεν έχω άπλετο χώρο;
και κυρίως, γιατί δεν είμαι πανευτυχής;;;
(φιλοσοφικών προβληματισμών τέλος)
Συμφωνώ απόλυτα...δυστυχώς χάθηκε η ομορφιά της διαδρομής, και όλα έγιναν "εύκολα" αλλά τελείως επιφανειακά...
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- spyros.s
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 405
Η νοσταλγία μου για τα ρετρό και την πάλαι ποτέ silicon valley της Ελλάδος είναι δεδομένη όμως πλέον η περιοχή έχει σοδομιστεί κυριολεκτικά σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ενώ παράλληλα πλέον κινδυνεύεις με τόσους που έχουν μαζευτεί εκεί.
Κρίμα...
- Maletoth
-
- Junior Member
-
glaros έγραψε: ...παρα πολύ ωραία...ποτε θα μαζευτούμε να πάμε για ανασκαφές ?
Δώσε το έναυσμα για την έναρξη των ανασκαφών στη Silicon Valley!!