Επισκευή Sega Game Gear
- Blueteo10
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ευχαριστώ.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- orfeas
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 328
Όλα τα προβλήματα που έχεις αναφέρει τα έχουμε λύσει σε προηγούμενα θέματα-μαστορέματα.
Εν ολίγοις όλα αυτά τα θέματα που έχεις διορθώνονται με αλλαγή πυκνωτών.
Γενικά τα Sega game gear είχαν φθηνά εξαρτήματα για να ρίξουν το κόστος.
Δυστυχώς από την δική μου πλευρά δεν μπορώ να το αναλάβω στην παρούσα φάση διότι κάνω αλλαγές στον χώρο μου. Ελπίζω κάποιο άλλο μέλος να μπορεί.
Είναι δύσκολο όταν έχεις οικογένειά να είσαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στο Facebook ή σε όλα τα φόρουμ και να δίνεις λύσεις. Ευχαρίστως να βοηθήσουμε όσο και όταν μπορούμε. Γι'αυτό υπομονή.
Καλή συνέχεια.
- Blueteo10
- Retro Starter
-
Και πάλι όμως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
- Blueteo10
- Retro Starter
-
- GTSS
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 149
- KeyperOS
-
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Νέο μέλος και όπως και παραπάνω φίλοι, αναζητώ και εγώ άνθρωπο που να αναλαμβάνει επισκευή Game Gear κονσόλας (είναι η Ευρωπαϊκή 837-7996 IC BD GG MAIN EUROPE με τα δύο ASIC).
Το πρόβλημα με εμένα όμως είναι ότι ήδη είχα δώσει την κονσόλα μου για αλλαγή των πυκνωτών.Αρχικά το πρόβλημα ήταν ότι άναβε γκρι η οθόνη και δεν έκανε τπτ άλλο.
Αφού μου άλλαξαν τους πυκνωτές, η οθόνη έσβησε τελείως (μου είπαν ότι εάν έριχνες φως στην οθόνη έβλεπες σκιές οπότε αυτό υποθέτω ότι σημαίνει πως χάλασε, είτε το κύκλωμα του backlight ή, η ίδια η λάμπα) αλλά ο ήχος έπαιζε και καταλάβαινες ότι φόρτωνε το cartridge.
Επίσης, έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα μόνο δοκιμής, η κονσόλα έσβησε τελείως και πλέον δεν ανάβει λαθόλου (μου ανέφεραν ότι η πλακέτα τροφοδοσίας συνεχώς χάλαγε και την επισκεύαζαν ξανά και ξανά).Δεν είμαι ηλεκτρονικός, όμως διαβάζοντας διάφορους οδηγούς (π.χ. εδώ ) βλέπω ότι όσον αφορά τις τιμές των πυκνωτών δεν έχει γίνει κάποιο λάθος, αλλά όπως είπα δεν είμαι ηλεκτρονικός.Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει;
Έχω ήδη ανοίξει την κονσόλα και υπάρχουν φωτογραφίες και των τριών πλακετών.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Έχουμε 2-3 μέλη που γνωρίζουν από τέτοια τεχνικά θέματα και ανα διαστήματα (ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους) έχουν βοηθήσει κάποιους χρήστες εδώ, απλά επειδή βλέπω ότι δεν έχει απαντήσει κάποιος ακόμα και επειδή και το συγκεκριμένο thread είναι από το 2018, υποθέτω ότι λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορεί να το αναλάβει κάποιος τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν μπορούν βέβαια θα δουν το thread εδώ και θα σου απαντήσουν.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room

UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection

My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO

- KeyperOS
-
- Retro Starter
-
Βρήκα στο google το consoleclub οπότε θα τους καλέσω την Δευτέρα να δω εάν είναι κάτι που αναλαμβάνουν.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
- Andreas.kats
- Retro Starter
-
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Αρκετές φορές κάποια μέλη της ομάδας που γνωρίζουν από τεχνικά θέματα έχουν ασχοληθεί και έχουν καθοδηγήσει ή και έχουν επισκευάσει μηχανήματα σε μέλη του φόρουμ που είχαν κάποιο πρόβλημα, αλλά αφού δεν υπάρχει απάντηση μέχρι τώρα, θεωρώ ότι μάλλον δεν θα μπορούν την τρέχουσα περίοδο λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, αλλά αν τυχόν κάποιος μπορέσει, εννοείται θα απαντήσει εδώ.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room

UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection

My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO