Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)

• GeoAnas
  • Το Άβαταρ του/της GeoAnas
  • Retro Master
  • Retro Master
Περισσότερα
01/02/2016 07:08 #34680 από GeoAnas
Απαντήθηκε από GeoAnas στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
ΜΑΜΑ ΜΙΑ !!! Δωρεάν αέρας στα λάστιχα !!!...και για ένα χρόνο !!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ !!!!

Μπράβο σας βρε παιδιά! Πολύχρονος Νεκτάριε ! Καλή Χρονιά και πάντα τέτοιες χαρές !
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :drinks:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, glaros

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• sly*m
  • Το Άβαταρ του/της sly*m
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
01/02/2016 15:45 #34685 από sly*m
Απαντήθηκε από sly*m στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
GeoAnas, εσένα και άλλα παιδιά που έχουμε μιλήσει όπως ο Nemo και ο kazas νόμιζα ότι μπορεί να σας γνώριζα στη συνάντηση αλλά ο Φώτης μου είπε ότι δεν είσαστε Αθήνα..! Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή! :) :thumbup:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas

• GeoAnas
  • Retro Master
  • Retro Master
Περισσότερα
01/02/2016 19:48 #34688 από GeoAnas
Απαντήθηκε από GeoAnas στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
...κι εγώ το ελπίζω φίλε sly*m ! :thumbup:

Ως παλαίμαχος demo scener, θα έχεις να μου πεις πάρα πολλά ! Είναι γνωστή η συμπάθεια και ο θαυμασμός μου προς τους demo sceners, ανεξαρτήτου συστήματος.
Θαύμασα και δεν το κρύβω, ζήλεψα πραγματικά την πανέμορφη ατμόσφαιρα που αντίκρισα στις φωτογραφίες. Μου θύμισαν φοιτητικά πάρτι, ξένοιαστες μέρες από άλλες περασμένες εποχές.
Πάντως Με τον Φώτη παλεύω να συναντηθώ πάνω από μια δεκαετία αλλά ακόμη δεν.... :unsure:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": sly*m

• VincentGR
  • Το Άβαταρ του/της VincentGR
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • To blit, or not to blit?
Περισσότερα
01/02/2016 20:08 #34689 από VincentGR
Απαντήθηκε από VincentGR στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)

GeoAnas έγραψε: Πάντως Με τον Φώτη παλεύω να συναντηθώ πάνω από μια δεκαετία αλλά ακόμη δεν.... :unsure:

Αφού δεν κυκλοφορείς μέρα...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas

• GeoAnas
  • Retro Master
  • Retro Master
Περισσότερα
01/02/2016 20:09 #34690 από GeoAnas
Είναι κι αυτό βέβαια...Χα!Χα!Χα!Χα! :thumbup: :lol2:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": VincentGR

• fanny
  • Το Άβαταρ του/της fanny
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
01/02/2016 21:09 - 01/02/2016 21:11 #34692 από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
Να πω κι εγώ παιδιά πως για ακόμα μία φορά πέρασα υπέροχα - ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και για τον Γιάννη με πολύ φιλική ατμόσφαιρα, χαβαλέ και τρέλα (και πάλι χρόνια πολλά Νεκτάριε :D :whistle: :hurrah: ) και μακάρι να μπορούσα να παρευρίσκομαι σε όλα όσα διοργανώνετε...! :D <3

Οφείλω να πω πως η χαρά και η ζεστασιά που νοιώθω με τη παρέα σας κάθε φορά που είμαι εκεί είναι κάτι το ανεκτίμητο και πάρα πολύ όμορφο!

Χάρηκα πάρα πολύ με την αντίδραση που είχε ο εορτάζων (χαχαχαχαχα :P ...!!! :D ) ,μιας και στην Athenscon 2015 μας έλεγε πως θα ταν πλέον προετοιμασμένος για εκπλήξεις τύπου "ξαφνικό ντου - εμφάνιση από το πουθενά" (γκχμμμ :P xD) ...!

Τέλος, ευχαριστώ πάρα πολύ όλη την ομάδα, και ακόμα περισσότερο όσους συμμετείχαν στην έκπληξη, (παρά το ξύλο που έφαγα, άξιζε τον κόπο!άντε,έδωσα κι εγώ μερικές καλές...! :P ) ,την οικογένεια του Νεκτάριου, το team του site και τους φίλους του που δεν είπαν κουβέντα και είχαμε αυτό το όμορφο σκηνικό...!

Αχ... Με συγκινήσατε πάλι!Χεχε!!!
Προσπαθώ να έρχομαι γιατί πάντα αξίζει τον κόπο!!!
Άντε, ανεβείτε! :D <3

Αγάπη μόνο...!!! ;) :D <3 <3 <3 <3
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, geo1977, chdlee, glaros, vovolas, DUser1

• cutlaroc
  • Το Άβαταρ του/της cutlaroc
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
01/02/2016 21:25 #34693 από cutlaroc
Απαντήθηκε από cutlaroc στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
Να ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου όλους όσουν παρευρέθησαν στην κοπή της πίτας και να προσθέσω ότι πέρασα πολύ ωραία!
Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ λόγω προσωπικών γεγονότων με ανεύρεση δουλειάς (το οποίο συνεχίζεται) και είδα πολλές αλλαγές!
Αυτό που δεν άλλαξε όμως ήταν η διάθεση που είδα στη συνάντηση , μια συνάντηση γεμάτη χαρές, γέλιο, πειράγματα, παιχνίδια καθώς και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών όλα μέσα σ'ενα αφάνταστα ευχάριστο κλίμα!
Χάρηκα πάρα πολύ που είδα παλιά μέλη που γνώριζα εντός και εκτός του φόρουμ και τα ξαναείπαμε εκτενέστερα , το Fotis_Kfor, circleag, arislab, glaros, spyros_s και γνώρισα καινούρια άτομα που δε γνώριζα από πρίν τον alex76gr που καθησα και δίπλα του! Κανονίστε να πιούμε και καφέ ρεμάλια το νου σας!! :headbang:
Να με συγχωρέσετε οι υπόλοιποι που δε προλάβαμε να τα πούμε αλλά με τόσο κόσμο που υπήρχε εκεί δεν υπήρχε χρόνος δυστυχώς.
Να ευχαριστήσω τον Glaro για την πίτα και τις τούρτες, πραγματικά ήταν επικές και από design και από γεύση και να του ευχηθώ και χρόνια πολλά για τα γενέθλια του! Ό,τι επιθυμείς φίλε μου!! :thumb: :thumb:
Πάντα τέτοια να έχουμε παιδιά χαρές και πανηγύρια!!!

Τέλος θα ήθελα να συλλυπηθώ για το Δημήτρη, τον γνώρισα πρώτη φορά στην έκθεση στο Μοσχάτο κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος για τσιγάρο, μου έπιασε κουβέντα λες και γνωριζόμασταν χρόνια και λέγαμε διάφορα για τα μηχανάκια μας για πολύ ώρα, πρέπει να κάναμε τουλάχιστον 4-5 τσιγάρα, μετά τον ξαναείδα στη σχολή Μωραϊτη και ήταν πολύ χαρούμενος που με ξαναείδε , τέτοιος άνθρωπος ήταν μες τη χαρά με όλους άσχετα με το αν τους ήξερε πολύ ή λίγο , ήσουν δικός του άνθρωπος και το ένιωθες αυτό απ'το τρόπο του. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, χάθηκε ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα σπουδαίο μυάλο, ένας σπουδαίος φίλος. Θα μας λείψεις Δημήτρη... :( :(
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, arislab, vovolas, alex76gr, DUser1

• jimn
  • Το Άβαταρ του/της jimn
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
02/02/2016 15:19 #34715 από jimn
Απαντήθηκε από jimn στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
Υπέροχη παρέα,υπέροχη συνάντηση με πάρα πάρα πολύ κόσμο,το κλίμα φυσικά όπως αναμενόταν και όπως είναι πάντα
υπέρ ευχάριστο,καφεδάκι,κουβέντα και καλή παρέα με πολλά παιδιά από το φόρουμ.
Αποκορύφωμα η έκπληξη στον Νεκτάριο που είχε και γενέθλια,με την παρουσία των δικών του ανθρώπων αλλά και την ευχάριστη έκπληξη από την Θεσ/νικη.
Σε γενικές γραμμές ήταν ενα από τα πιο ευχάριστα 3ωρα που έχω περάσει :)
Πάντα τέτοια και πάντα σε αυτό το ευχάριστο κλίμα
Αντε και με το καλό πλέων ο επόμενος καφές
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, arislab, vovolas, fanny

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
02/02/2016 16:04 - 14/04/2026 16:32 #34716 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
Ανέβασα τις φωτογραφίες από την κοπή της πίτας στο μενού του site με τις εκδηλώσεις μας όπως επίσης και ένα βίντεο.

Μπορείτε να τα δείτε και κατευθείαν από εδώ :

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

www.gatherings.retrocomputers.gr/meetings-rc

ΒΙΝΤΕΟ

Enjoy :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, chdlee, stabill, arislab, vovolas, cutlaroc, aidivn, fanny, chrismc, sly*m

• fanny
  • Το Άβαταρ του/της fanny
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
02/02/2016 21:57 #34721 από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
Αντίδραση Νεκτάριου = Αξία Ανεκτίμητη!

Μπράβο παιδιά πολύ καλό βίντεο!
Όσο για το φωτογραφικό υλικό, υπερπλήρες!!!

<3 <3 :thanx: Thanks και πάλι (χεχε) :) !!!
Υπέροχη βραδιά :) !!! :bow: :blush: :woohoo: :hurrah: :award:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, stabill, vovolas

• Aristos !!!
  • Το Άβαταρ του/της Aristos !!!
  • Senior Member
  • Senior Member
  • # Cabinet Designer #
Περισσότερα
07/02/2016 23:20 #34830 από Aristos !!!
Απαντήθηκε από Aristos !!! στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2016 (14η Συνάντηση)
Απλά υπέροχη η συνάντηση. ...
Χρόνια πολλά και στον φίλο μου το Νεκτάριο...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.414 δευτερόλεπτα