Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
04/02/2018 23:11 #41248 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
@Hristos1978 : Το όλο σκηνικό γίνεται για να βρεθούμε από κοντά όσοι μπορούμε από τα μέλη και να περάσουμε καλά, να συζητήσουμε κτλ, δεν υπάρχει κάποιο μίνιμουμ ή μάξιμουμ όριο να μετράμε αριθμούς στο αν είχε ή όχι επιτυχία κάτι τέτοιο.

Περάσαμε πολύ καλά όπως πάντα, μιλήσαμε, διασκεδάσαμε και χαρήκαμε με όλο αυτό το σκηνικό και αυτό είναι που μετράει.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary, chdlee, DUser1

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
05/02/2018 14:39 - 05/02/2018 14:46 #41251 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
Άλλη μια υπέροχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πίτας για να υποδεχτούμε το νέο έτος. :cheer:

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και να συνεχίσουμε και το 2018 να περνάμε ωραία μακριά από οτιδήποτε αρνητικό γενικά :)

Η συνάντηση αυτή ήταν διαφορετική επειδή μετά από πολύ καιρό αλλάξαμε το μέρος της συνάντησης και το κάναμε όπως είπαμε και στο αρχικό ποστ στο Ballywood του φίλου μας Μάνου, το οποίο πραγματικά έδεσε με την παρέα, αφού σαν αίθουσα ψυχαγωγίας που έιναι τα μέλη είχαν την ευκαιρία εκτός από την κουβέντα στα τραπέζια , να γυρνάνε και για λιγο μπιλιάρδο, ping pong, αλλά και retrogaming αφού η αίθουσα διέθετε ήδη τηλεοράσεις με καινούργιας γενιάς κονσόλες (PS4) οι οποίες όμως ξηλώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες λόγω της θεματολογίας μας..... και στη θέση τους συνδέθηκαν ένα Playstation 1 και ένας Commodore 64 μέσω του οποίου μάλιστα έγινε και η κλήρωση του τυχερού με το πρόγραμμα που είχε φτιάξει ο Χρήστος (chdlee) για αυτό το σκοπό! Είχε πάντως πολύ πλάκα να βλέπεις το PS4 αποσυνδεδεμένο και δίπλα του το PS1, ο προπάππους και το δισέγγονο του ένα πράμα!!! :P

Γενικά από θέμα μαγαζιού όλα ήταν άψογα και όλοι μείναμε πολύ ευχαριστημένοι (ευχαριστούμε κιόλας για το ξήλωμα των PS4 ώστε να βάλουμε δικά μας ρετρό μηχανήματα). Δεν ελειψαν εννοείται και οι γνωστές δυνατές ομιλίες, όπως και τα διάφορα ρετρό αντικείμενα / φορητές κονσόλες / videogames κτλ να κυκλοφορούν στα τραπέζια ανάμεσα στους καφέδες και τις μπύρες...

Γενικά μαζευτήκαμε αρκετοί φίλοι που είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να πούμε τα νέα μας, περί ρετρό αλλά και για διάφορα άλλα θέματα σε μια πολύ όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα.

Πέρα από τους γνωστούς φίλους είχαμε και κάποιες καινούργιες παρουσίες στην συνάντηση : τον Γιάννη, τον Πέτρο, το lliont και την Άννα, οπότε να σας καλωσορίσουμε και από εδώ παιδιά - ελπίζω να περάσατε και εσείς καλά στη συνάντησή μας! Επίσης ο Ορφέας έφερε και το γιο του Αλέξανδρο στην παρέα μας όπου και παίξαμε με το PS1 μπόλικο Tekken 3, οπότε είχαμε από όλες τις ηλικίες στην παρέα (να μαθαίνουν σιγά σιγά το χόμπι ώστε να βοηθάνε αργότερα εμάς τα "γερόντια" :P )

Να συγχαρώ και να ευχηθώ τα καλύτερα στον Θανάση ο οποίος πέτυχε το φλουρί της πίτας και κέρδισε το συμβολικό δωράκι :cheer:

Επίσης ευχαριστούμε πολύ την Ολυμπία και το Γιάννη οι οποίοι ήρθαν και πάλι από τη Θεσσαλονίκη για να παρευρεθούν στην κοπή της πίτας του RetroComputers.gr για άλλη μια φορά!

Φυσικά να ευχαριστήσουμε πολύ την Ελευθερία και το ζαχαροπλαστείο Candy ( SITE , Facebook ) για την πολύ νόστιμη πίτα που μας έφτιαξε η οποία είχε σαν σχέδιο το logo του site :thanx:

Για την ιστορία ήμασταν οι παρακάτω (με εντελώς τυχαία σειρά) :

glaros

Stabil

djbeast

Dark Knight

Άννα

Γιάννης

Πέτρος

Θανάσης

GracefulAssassin

fanny

Γιάννης

chdlee

aidivn

circleag

Mike Drosos

Manos426f

Badge

xpanta

sly*m

lliont

orfeas (με το γιο του Αλέξανδρο)

madeco

jimn

navarxos

Pokemon640

Fotis_KFOR

Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον, αν συνέβη κάτι τέτοιο παρακαλώ ενημερώστε με :)

Θα ανεβάσω στο μενού του site "Εκδηλώσεις - Συναντήσεις μελών RetroComputers.gr" σύντομα όλο το φωτογραφικό υλικό αλλά και ένα βιντεάκι και παραθέτω ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες εδώ .

Ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθηκαν, αλλά και για όσους δεν μπόρεσαν και μας ευχήθηκαν, θα τα πούμε σε επόμενο καφέ σύντομα παιδιά :)

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DUser1, sly*m

• orfeas
  • Το Άβαταρ του/της orfeas
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
05/02/2018 18:45 #41253 από orfeas
Απαντήθηκε από orfeas στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]

Hristos1978 έγραψε: Μέτρησα περίπου 25 άτομα κι ένα....ανήλικο. Τι λες Φώτη, μιας κι εσύ ξέρεις το πόσα (ενεργά) άτομα αριθμεί το group του retrocomputers.gr; Επιτυχία ή όχι η βραδιά; Περίμενες περισσότερους;

@Hristos1978:
Καλησπέρα και απο εμένα,
Όταν μετράς ανθρώπους θα πρέπει να έχεις την ευγένεια να αναφέρεσαι σε πρόσωπα και όχι σε ηλικίες. Εάν μετράς ζώα θα αναφέρεσαι σε κεφάλια και όχι σε ηλικίες πάλι.
Κρίμα που αρχίσαμε στραβά, παρόλο και ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ που είσαι χρειάζεσαι μερικά μαθήματα τρόπων ή "τάκτ" όπως λέγανε και οι παλιοί.
Είναι τιμή μας που μικρά παιδάκια ακολουθούν τα βηματά μας, όπως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ.
Την επόμενη φορά που θα αναφερθείς σε κάποιον να προσέχεις.

Καλή συνέχεια.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee

• DUser1
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
05/02/2018 19:44 #41255 από DUser1
Απαντήθηκε από DUser1 στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
Αυταααα....

• sly*m
  • Το Άβαταρ του/της sly*m
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
05/02/2018 20:37 #41256 από sly*m
Απαντήθηκε από sly*m στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]

Hristos1978 έγραψε: Μέτρησα περίπου 25 άτομα κι ένα....ανήλικο. Τι λες Φώτη, μιας κι εσύ ξέρεις το πόσα (ενεργά) άτομα αριθμεί το group του retrocomputers.gr; Επιτυχία ή όχι η βραδιά; Περίμενες περισσότερους;

Καλα και σύ μόνο ένα ανήλικο είδες; Νομίζω ότι ο Αλέξανδρος είναι πιό ώριμος από εμάς οπότε θα έπρεπε να μετρήσεις 25 ανήλικους και ένα....άτομο! Γιατί δεν ήρθες και σύ; Προσωπικά διακρίνω ότι κατέχεις ένα πάρα πολύ ποιοτικό χιούμορ και θα έδινες πολλούς πόντους και σίγουρη επιτυχία στην εκδήλωση μας σε ένα καφέ που εκτός από καφέ έχει και μπολιάρδο, ποδοσφαιράκι και πινγκ πονγκ που μπορούν να παίζουν όσοι γονείς πάνε για καφέ με τα....ανήλικα παιδιά τους!
Μην μας στερείς την παρουσία σου, η ζωή χρειάζεται πανέμορφους ανθρώπους σαν εσένα. :lol2: :lol2: :lol2: :joystick:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, DUser1

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
05/02/2018 23:05 - 05/02/2018 23:09 #41258 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
Ήταν ένα πολύ ευχάριστο βράδυ αυτό του περασμένου Σαββάτου!!!
Κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, συναντήσαμε τις φίλες και τους φίλους που ήρθαν στη συνάντηση από πολύ μακριά,
γνωρίσαμε νέα αξιόλογα πρόσωπα από κοντά, παίξαμε σα μικρά παιδιά (Μανούσο, καλά το έγραψες παραπάνω, εμείς είμαστε
περισσότερο "ανήλικοι" από τον Αλέξανδρο, ιδίως μπροστά σε ένα τραπέζι του ping pong)!!!
Το μαγαζί του Μάνου είναι πολύ όμορφο και πολύ φιλόξενο και σίγουρα θα το τιμήσουμε ξανά!

Η συγκεκριμένη μέρα ήταν και λίγο γλυκόπικρη,
γιατί το πρωί ήταν το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από την απώλεια του φίλου μας Δημήτρη (zx_jim).
Το μηχάνημά του και όχι μόνο είναι τα τελευταία χρόνια παρών σε κάθε μας εκδήλωση, αλλά φέτος ήταν και στην κοπή της πίτας!!!

Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά και να κανονίσουμε να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά!
Οι φίλες και οι φίλοι που δε κατάφεραν να έρθουν στην εκδήλωση αυτή να γνωρίζουν ότι ο επόμενος καφές δεν είναι πολύ μακριά!!!

:cheer:

80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DUser1, sly*m

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
06/02/2018 09:11 #41261 από Fotis_KFOR

circleag έγραψε: Αυταααα....

Μια χαρά είμαστε Βαγγέλη.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, DUser1

• duser4
  • Το Άβαταρ του/της duser4
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
06/02/2018 10:26 #41263 από duser4
Απαντήθηκε από duser4 στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
Καλημέρα σας. Ναι, πράγματι, είμαι μεσήλικας, αλλά ποτέ δεν παινεύτηκα για το χιούμορ μου. Το μήνυμα όμως δεν το έγραψα με σκοπό να προκαλέσω το γέλωτα ή να ειρωνευτώ κάποιους, τουναντίον η ερώτησή μου απευθύνθηκε στον διαχειριστή του site (αλλά διαμέσου δημόσιας συζήτησης και όχι προσωπικού μηνύματος) με σκοπό σε δεύτερο χρόνο να εξηγούσα, ότι εάν η κοπή της πίτας διοργανώνονταν σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος (όπως διάβασα σε κάτι προτάσεις στα αρχικά μηνύματα αυτού του thread και όπως άλλωστε θα προτιμούσα κι εγώ, μιας και δεν έχω την τύχη να διαμένω Αττική) αν θα είχε συμμετοχή ή όχι, σε μια τέτοια περίπτωση. Διότι (εξηγώ) άλλο να υπάρχουν 60 ενεργά μέλη στο site και να μαζεύτηκαν οι 25 (οπότε οι υπόλοιποι, είτε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, είτε λόγω τόπου διαμονής) να μην μπόρεσαν να παρευρεθούν και άλλο να υπάρχουν 1.000 ενεργά μέλη στο site και να προσήλθαν μόνο οι 25. Τότε δεν θα άξιζε η επόμενη κοπή της πίτας, να γίνει εκτός Αττικής. Δεν έκανα όμως κανέναν υπαινιγμό, ότι ανάλογα της "επιτυχίας ή όχι" (ή της "συμμετοχής ή όχι" -για να χρησιμοποιήσω κι έναν πιο δόκιμο όρο), η κοπή της πίτας δεν θα έπρεπε να ξαναγίνει. Εννοείται ότι και λιγότερα άτομα να μαζεύονταν, είναι ένα έθιμο που είθισται να γίνεται.Και πολύ καλά κάνει που διοργανώνεται και μακάρι να μπορούσα να πάρω κι εγώ μέρος. (Αν και τώρα αρχίζω να το ξανα-σκέφτομαι....)

Εγώ από τη μεριά μου θα ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη από τον πατέρα του παιδιού.

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι ΠΟΥ έγραψα εγώ ότι δεν είναι ωραίο, οι νέες γενιές να ασχολούνται με το retro computing των γονιών τους! :huh:

Φίλε sly*m, το μόνο που μπορώ να απαντήσω στον εμπαιγμό σου, είναι ότι από τούδε και στο εξής, θα προσπαθώ με κάθε τρόπο, να μη σου χαλάω την όμορφη διάθεση που έχεις.

Υ.Γ. Τώρα, αν παρεξηγηθούν αυτά που γράφω, τι να πω....θα περιοριστώ στα pm!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, nkary, DUser1, sly*m

• orfeas
  • Το Άβαταρ του/της orfeas
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
06/02/2018 10:55 - 06/02/2018 10:56 #41264 από orfeas
Απαντήθηκε από orfeas στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]

Hristos1978 έγραψε: Καλημέρα σας. Ναι, πράγματι, είμαι μεσήλικας, αλλά ποτέ δεν παινεύτηκα για το χιούμορ μου. Το μήνυμα όμως δεν το έγραψα με σκοπό να προκαλέσω το γέλωτα ή να ειρωνευτώ κάποιους, τουναντίον η ερώτησή μου απευθύνθηκε στον διαχειριστή του site (αλλά διαμέσου δημόσιας συζήτησης και όχι προσωπικού μηνύματος) με σκοπό σε δεύτερο χρόνο να εξηγούσα, ότι εάν η κοπή της πίτας διοργανώνονταν σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος (όπως διάβασα σε κάτι προτάσεις στα αρχικά μηνύματα αυτού του thread και όπως άλλωστε θα προτιμούσα κι εγώ, μιας και δεν έχω την τύχη να διαμένω Αττική) αν θα είχε συμμετοχή ή όχι, σε μια τέτοια περίπτωση. Διότι (εξηγώ) άλλο να υπάρχουν 60 ενεργά μέλη στο site και να μαζεύτηκαν οι 25 (οπότε οι υπόλοιποι, είτε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, είτε λόγω τόπου διαμονής) να μην μπόρεσαν να παρευρεθούν και άλλο να υπάρχουν 1.000 ενεργά μέλη στο site και να προσήλθαν μόνο οι 25. Τότε δεν θα άξιζε η επόμενη κοπή της πίτας, να γίνει εκτός Αττικής. Δεν έκανα όμως κανέναν υπαινιγμό, ότι ανάλογα της "επιτυχίας ή όχι" (ή της "συμμετοχής ή όχι" -για να χρησιμοποιήσω κι έναν πιο δόκιμο όρο), η κοπή της πίτας δεν θα έπρεπε να ξαναγίνει. Εννοείται ότι και λιγότερα άτομα να μαζεύονταν, είναι ένα έθιμο που είθισται να γίνεται.Και πολύ καλά κάνει που διοργανώνεται και μακάρι να μπορούσα να πάρω κι εγώ μέρος. (Αν και τώρα αρχίζω να το ξανα-σκέφτομαι....)

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι ΠΟΥ έγραψα εγώ ότι δεν είναι ωραίο, οι νέες γενιές να ασχολούνται με το retro computing των γονιών τους! :huh:

Φίλε sly*m, το μόνο που μπορώ να απαντήσω στον εμπαιγμό σου, είναι ότι από τούδε και στο εξής, θα προσπαθώ με κάθε τρόπο, να μη σου χαλάω την όμορφη διάθεση που έχεις.

Καλημέρα σε όλο το Forum,

@Hristos1978:
Χρήστο ευχαριστούμε για την διευκρίνηση.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ παρεξήγηση, έχεις εξηγηθεί σπαθί!!
Δυστυχώς δεν σε γνωρίζουμε (απο κοντά) και δεν ξέρουμε εάν έχεις ιδιόμορφο χιούμορ όπως έγραψε και ο sly*m.
Δεν τσακονώμαστε με κανέναν και για τίποτε, είμαστε μια ΥΠΕΡΟΧΗ, μεγάλη παρέα που αγκαλιάζει όλα της τα μέλη με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ χωρίς διακρίσεις.
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε απο κοντά και περάσουμε ευχάριστα μερικές ώρες.
Ξέρουμε ότι είσαι μακριά αλλά θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε.

@circleag:
Βαγγέλη ωραίο το βιντεάκι αλλά δεν κολάει με την περίσταση.
Αυτή η αμηχανία που έχει ο Ηλιόπουλος δεν υπάρχει σε εμάς.
Εάν έρχεσαι στα events-συναντήσεις μας θα μας έβαζες καλύτερα αυτό:

Άντε και καλή συνέχεια ... περιμένω πως και πως να ξαναβρεθούμε !!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, nkary, chdlee, DUser1

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
06/02/2018 11:18 #41266 από Fotis_KFOR
@Hristos1978: Χρήστο, διαβάζοντας το ποστ σου καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και όπως είδες και εγώ απλά σου απάντησα ότι γενικά δεν κοιτάμε νούμερα ατόμων κτλ επειδή εξάλλου σε όλα τα φόρουμ δεν έχει καμία σχέση ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών με αυτούς που συμμετέχουν ενεργά ή/και με φυσική παρουσία σε διάφορα events.

Απλά - υποθέτω χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο - ότι ο Ορφέας απ'όσο κατάλαβα δεν του ακούστηκε ωραία το "μέτρησα και ένα....ανήλικο" και σου απάντησε επειδή δεν σε γνωρίζει ότι θα μπορούσες να το πεις λίγο καλύτερα, όπως υποθέτω ότι βάση αυτής της λέξης απάντησε και ο sly*m. Θεωρώ ότι αν το έγραφες αλλιώς αυτό π.χ. "είδα και ένα παιδί" ή "είδα και ένα πιτσιρικά στις φωτογραφίες" δεν θα γινόταν καν η παρεξήγηση αυτή. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισες όμως τη θέση σου δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα :)

Και μιας και γίνεται κουβέντα για καφέδες κτλ εκτός Αθηνών, να σου πω επί την ευκαιρία ότι είχανε γίνει και κάποιες συναντήσεις εκτός Αθηνών πριν καιρό από λίγα μέλη που μπορούσαμε να παραβρεθούμε, ή έχει τύχει και μεμονωμένα κάποιο μέλος να πάει π.χ. στη Θεσσαλονίκη και να συναντηθεί με μέλη από εκεί ή όπως σε αυτή τη συνάντηση μας ήρθαν και πάλι από τη Θεσσαλονίκη η Ολυμπία με το Γιάννη, οπότε θα χαρούμε να σε βλέπαμε και εσένα και να τα λέγαμε και από κοντά αν αυτό ήταν εφικτό :) Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary, DUser1

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
06/02/2018 11:18 #41267 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
@Hristos1978
Δεν χρειάζεται να περιοριστείς σε πμ και μόνο. Νομίζω έδωσες εξηγήσεις και το θέμα τελείωσε.
Μιας και είσαι από Βόλο και εγώ είχα προτείνει να βρεθούμε στη πόλη σου και μιας και είμαστε 2 άτομα ήδη (ή τρία με την fanny), καλό είναι να το σκεφτείτε εσείς στην Αθήνα να έρθετε προς τα εδώ να πιούμε κάνα τσίπουρο ή μπίρα ή πορτοκαλάδα γιατί την προηγούμενη φορά δεν πίστευα μ αυτά που ζητούσατε σε τσιπουράδικό :tease: :tease: :tease:
Άντε παλικάρια κανονίστε το, με ένα αμάξι τσαμπέ θα σας βγει, φτάνει να σας αφήνουν οι γυναίκες σας.:evil:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
06/02/2018 11:31 #41271 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]

Hristos1978 έγραψε: Καλημέρα σας. Ναι, πράγματι, είμαι μεσήλικας, αλλά ποτέ δεν παινεύτηκα για το χιούμορ μου. Το μήνυμα όμως δεν το έγραψα με σκοπό να προκαλέσω το γέλωτα ή να ειρωνευτώ κάποιους, τουναντίον η ερώτησή μου απευθύνθηκε στον διαχειριστή του site (αλλά διαμέσου δημόσιας συζήτησης και όχι προσωπικού μηνύματος) με σκοπό σε δεύτερο χρόνο να εξηγούσα, ότι εάν η κοπή της πίτας διοργανώνονταν σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος (όπως διάβασα σε κάτι προτάσεις στα αρχικά μηνύματα αυτού του thread και όπως άλλωστε θα προτιμούσα κι εγώ, μιας και δεν έχω την τύχη να διαμένω Αττική) αν θα είχε συμμετοχή ή όχι, σε μια τέτοια περίπτωση. Διότι (εξηγώ) άλλο να υπάρχουν 60 ενεργά μέλη στο site και να μαζεύτηκαν οι 25 (οπότε οι υπόλοιποι, είτε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, είτε λόγω τόπου διαμονής) να μην μπόρεσαν να παρευρεθούν και άλλο να υπάρχουν 1.000 ενεργά μέλη στο site και να προσήλθαν μόνο οι 25. Τότε δεν θα άξιζε η επόμενη κοπή της πίτας, να γίνει εκτός Αττικής. Δεν έκανα όμως κανέναν υπαινιγμό, ότι ανάλογα της "επιτυχίας ή όχι" (ή της "συμμετοχής ή όχι" -για να χρησιμοποιήσω κι έναν πιο δόκιμο όρο), η κοπή της πίτας δεν θα έπρεπε να ξαναγίνει. Εννοείται ότι και λιγότερα άτομα να μαζεύονταν, είναι ένα έθιμο που είθισται να γίνεται.Και πολύ καλά κάνει που διοργανώνεται και μακάρι να μπορούσα να πάρω κι εγώ μέρος. (Αν και τώρα αρχίζω να το ξανα-σκέφτομαι....)

Φίλε Χρήστο,

Η οργανωτική ομάδα (Team RC) και θέλω να πιστεύω και οι φίλες και οι φίλοι που είναι μέλη του RetroComputers.gr
θέλουμε μέσα από τις εκδηλώσεις μας και από την επαφή μας εδώ στο site να περνάμε όμορφα και να ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε.

Όπως σου είχα γράψει και σε pm, όλοι οι φίλοι είναι καλοδεχούμενοι εδώ
και δεν θέλουμε κανένας να αισθάνεται άσχημα με την παρουσία του στο forum!

Εύχομαι να σε γνωρίσουμε από κοντά κάποια στιγμή και να τα πούμε απ' ευθείας!

80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, DUser1

• DUser1
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
06/02/2018 11:35 - 06/02/2018 11:36 #41272 από DUser1
Απαντήθηκε από DUser1 στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
Βασικά εγώ έβαλα το βίντεο για να αλλάξει λίγο χιουμοριστικα η όλη (παρεξηγημένη) φάση. Μην με παίρνετε και πολύ στα σοβαρά με κάτι τέτοια μιας και είναι μόνο με καλή πρόθεση.

Έτσι και αλλιώς με ξέρετε εδώ και 500.000 χρόνια να 'ουμε! :D

• sly*m
  • Το Άβαταρ του/της sly*m
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
06/02/2018 12:43 - 06/02/2018 13:09 #41273 από sly*m
Απαντήθηκε από sly*m στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
@Hristos1978

Φίλε Hristos1978, αν το μόνο που μπορείς να απαντήσεις στον εμπαιγμό μου, είναι ότι από τούδε και στο εξής, θα προσπαθείς με κάθε τρόπο, να μη μου χαλάς την όμορφη διάθεση που έχω, μάλλον δεν κατάλαβες ακόμα πως ακούγεται αυτό που έγραψες. Για να σου δώσω την εντύπωση που μου έκανες, επέτρεψέ μου να σου απαντήσω με μια υπόθεση μιας και δεν σε ξέρω.

Πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν, σαν συνάδελφοι κάνουν εκδηλώσεις σε μαγαζιά μια-δυο φορές τον χρόνο γιατί έτσι τους αρέσει. Μπορεί να πάνε και στα μπουζούκια και να πάρουν τα ανήλικα παιδιά τους μαζί. Πας και συ μαζί γιατί έχετε κανονίσει να κόψετε την πίτα και να διασκεδάσετε και έχετε και ένα μπλογκ να γράφετε τι ωραία που περάσατε.

Κάνω εγώ ένα post στο μπλογκ και γράφω τα εξής:

(Στα μπουζούκια που δημοσιεύσατε τις φωτογραφίες) Μέτρησα περίπου 25 άτομα κι ένα....ανήλικο. Τι λες Αντωνάκη, μιας κι εσύ ξέρεις το πόσα (ενεργά) άτομα αριθμούν οι συνάδελφοι στην ΦτιαχνουμεΕπιπλαΑποΝοβοπαν; Επιτυχία ή όχι η βραδιά; Περίμενες περισσότερους;

Εμένα τουλάχιστον, έτσι όπως το έγραψες αναπόφευκτα μου έδωσες την εντύπωση ότι και η παρέα και ο χώρος είναι ακατάλληλοι για....ανηλίκους. Σαν να κάναμε την εκδήλωση σε καμμια σκοτεινή λέσχη και όχι σε ένα ωραίο καφέ που πάει ο ενήλικος κόσμος ΚΑΙ με τα....ανήλικα παιδιά του.

Πέρνα απέναντι και σκέψου την εντύπωση ίσως προκάλεσες στους αναγνώστες, σίγουρα σε μένα. Σου φαίνεται σαν τρολιά ή όχι; Αν όχι τότε με συγχωρείς για αυτό που σου φάνηκε σαν εμπαιγμός (είδες ότι σου φάνηκε αμέσως σαν εμπαιγμός ενώ δεν γράφω κάτι εμπαικτικό; ), αλλά έτσι μου ακούστηκε. :)

Μην ανησυχείς, όπως ήδη σου έδειξα δεν μου χάλασες καθόλου την όμορφη διάθεση που έχω. Νά σαι καλά και καλωσήρθες στην παρέα μας! :) :) :joystick:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
06/02/2018 14:56 #41276 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.Gr 2018 [ 3/2/2018 ]
Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις,ας επιστρέψουμε on-topic.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.938 δευτερόλεπτα