- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- 21η Συνάντηση μελών RetroComputers.gr 13-10-2018
21η Συνάντηση μελών RetroComputers.gr 13-10-2018
Πόσα κεράκια φυσάς φέτος παππούλη?Pluto63 έγραψε: Πάντα δίπλα μου οι συναντήσεις ... δεν έχω πια την ηλικία για αυτές τις αποστάσεις. Καλά να περάσετε.
Περιμένουμε φώτος και ελπίζουμε (εμείς εκτός Αττικής, ακούς Άκη??) ότι θα βρεθούμε ξανά κατά τον Βόλο κάποια στιγμή
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Στο link www.dropbox.com/sh/ph447kd3402n5ht/AAApX...xxFefW9SkfLB1Xa?dl=0 θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο, θα το αφήσω εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε όποιος-όποια θέλει να τις κατεβάσει.
- lelisjr
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 80
Βλέπω μαζεύτηκε πολύς κόσμος.
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα αυτή τη φορά... θα σας δω την επόμενη
- fanny
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
- chdlee
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1951
Χαίρομαι που βρεθήκαμε και πάλι μαζί με τις φίλες και τους φίλους μας.
Ελπίζω να περάσατε όλοι καταπληκτικά!
Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να μιλήσω πολύ με τα περισσότερα παιδιά γιατί με απορρόφησαν
οι κόντρες στο πινγκ πονγκ και στο μπιλιάρδο με τον Ορφέα, την Κάλκια και το Μίλτο!!!
Ευχαριστούμε όλες και όλους που ήρθαν στη συνάντηση αυτή
και εύχομαι ο επόμενος καφές των μελών μας να είναι σύντομα!!!
80s resurrection
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Αφού βρεθήκαμε και πάλι στο Ballywood του φίλου μας Μάνου, κλασικά πέρα από τις συζητήσεις στα τραπέζια είχαμε πάλι retrogaming αφού ξηλώσαμε τα PS4 και βάλαμε δικά μας ρετρό μηχανήματα που έφεραν και έστησαν άτομα της παρέας και ο καφές μετατράπηκε και πάλι σαν μια μικρή ρετρό-έκθεση όπου είχαμε και πάλι τις γνωστές δυνατές ομιλίες και τα διάφορα ρετρό περιοδικά, ρετρό αντικείμενα / φορητές κονσόλες κτλ να κυκλοφορούν στα τραπέζια ανάμεσα στους καφέδες και τις μπύρες... Μάλιστα είχαμε και την ευκαιρία να δούμε και τον Lion Computer του Λέων που μας τον έφερε για να τον χαζέψουμε και να τον λειτουργήσουμε, μαζί και με το λάπτοπ του Μανούσου που μας έδειξε πράγματα σχετικά με τον προγραμματισμό του Lion Computer.
Χάρηκα πολύ που μαζευτήκαμε αρκετοί φίλοι που είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να πούμε τα νέα μας, κάποιους είχα να σας δω και αρκετό καιρό και πέρασα πολύ καλά! Μιλήσαμε περί ρετρό και για τα τρέχοντα και καθημερινά μας, σε μια πολύ όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα. Κάποια μέλη λόγω υποχρεώσεων και διαφόρων θεμάτων που προέκυψαν τελευταία στιγμή μας ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσουν να έρθουν - θα τα πούμε την επόμενη φορά παιδιά!
Πέρα από τους γνωστούς φίλους είχαμε και κάποιες καινούργιες παρουσίες στην συνάντηση : τον Γιάννη (JIANOS ) ο οποίος μάλιστα μας χάρισε 3 περιοδικά και τον ευχαριστούμε πολύ, την Ρένα που είχαμε μιλήσει μόνο μέσω facebook αλλά μας παρακολουθεί και ήρθε να μας γνωρίσει και από κοντά, όπως επίσης είχαμε και μια παρθενική παρουσία (ενός "παλιού") στον καφέ μας....... του γίγαντα kokkiklhs (Δημήτρης) που τα λέμε τόσο καιρό στο φόρουμ μας!!!! Μάλιστα λίγες μέρες πριν τη συνάντηση και εντελώς τυχαία συναντηθήκαμε στη γειτονιά μου με το Δημήτρη και με γνώρισε από τις φωτογραφίες του site και μιλήσαμε!!! Απίστευτο!
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν παιδιά και ελπίζουμε να περάσατε τόσο καλά όσο και εμείς!
Ευχαριστούμε πολύ το Μάνο αφού και πάλι από θέμα μαγαζιού όλα ήταν άψογα, αλλά φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στη συνάντηση μας.
Για την ιστορία ήμασταν οι παρακάτω (με εντελώς τυχαία σειρά) :
JIANOS
Ρένα
kokkiklhs
Stabill
Dark_Knight
fantasy9
miltos70
Κάλκια
GracefulAssassin
glaros
chdlee
ps_girl
aidivn
Mike Drosos
sly*m
lliont
orfeas (με τα παιδιά του)
jimn
ChrisMC
RainStormRkr
George80s
Fotis_KFOR
και φυσικά ο... Manos426f που ήταν στο μαγαζί και καθόταν μαζί μας όσο προλάβαινε
Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον, αν συνέβη κάτι τέτοιο παρακαλώ ενημερώστε με
Ευχαριστώ το Σταύρο (Stabill) για τις φωτογραφίες και το βίντεο που μου έστειλε
Έχω ήδη ανεβάσει στο μενού του site "Εκδηλώσεις - Συναντήσεις μελών RetroComputers.gr" το φωτογραφικό υλικό , το οποίο που θα ανανεωθεί όταν λάβω και κάποιες άλλες φωτογραφίες που περιμένω από εσάς.(www.gatherings.retrocomputers.gr/meetings-rc)
Επίσης θα φτιάξω και ένα μικρό βιντεάκι για να το ανεβάσω σύντομα μαζί με αυτό του Σταύρου (Stabill)
Παραθέτω ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες και εδώ :
Παιδιά, να είμαστε όλοι καλά και ραντεβού στο επόμενο!!!!
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- sly*m
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 539
Όμως δεν πρόλαβα να δω κανέναν ουσιαστικά γιατί απορροφήθηκα στον LionComputer και είμασταν με τον Λέοντα να συζητάμε για το project και τα διάφορα που μας βγαίνουν σε αυτό, μια που δεν βρισκόμαστε συχνά κατα πρόσωπο.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον kokkiklhs από κοντά και ελπίζω να πούμε περισσότερα την επόμενη φορά!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον jimn και τον orfeas που μου έδωσαν πολύ και καλό υλικό για την amiga του wittgenstein. Μόλις απόψε το βράδυ μπόρεσα και του τα έδωσα και περιμένω να μου πει αποτελέσματα.
Άντε να ξαναβρεθούμε, ελπίζω σύντομα στην athensgamesfestival!
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Enjoy
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- kokkiklhs
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 399
Fotis_KFOR έγραψε: ...επίσης είχαμε και μια παρθενική παρουσία (ενός "παλιού") στον καφέ μας....... του γίγαντα kokkiklhs (Δημήτρης) που τα λέμε τόσο καιρό στο φόρουμ μας!!!! Μάλιστα λίγες μέρες πριν τη συνάντηση και εντελώς τυχαία συναντηθήκαμε στη γειτονιά μου με το Δημήτρη και με γνώρισε από τις φωτογραφίες του site και μιλήσαμε!!! Απίστευτο!
Ε, όχι και... γίγας ρε Φώτη, υπερβάλλεις!
Πάντως ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Ήταν μεγάλη χαρά μου που σας είδα όλους από κοντά, το ήθελα από καιρό. Και μαζευτήκαμε αρκετοί, αυτό από τη μια ήταν πολύ καλό, αλλά από την άλλη μας έκανε να σκορπίσυμε σε "πηγαδάκια" και τελικά κανείς δε φαίνεται να μίλησε αρκετά με κανέναν!
Πάντως το κλίμα ήταν ωραίο στη μάζωξη και ο χώρος μια χαρά! Επιφυλασσόμεθα για το μέλλον!
Και φυσικά η σύμπτωση με τη συνάντησή μας έξω από το σχολείο ήταν όλα τα λεφτά, πολύ μου άρεσε! Επίσης όλα τα λεφτά ήταν κι η δική μου συνάντηση με τον JIANOS προχθές, μετά από 24 χρόνια, αυτό κι αν ήταν κουφό!
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός, τελικά!
sly*m έγραψε: Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον kokkiklhs από κοντά και ελπίζω να πούμε περισσότερα την επόμενη φορά!
Κι εγώ το χάρηκα πολύ που είδα κι εσένα και τον Λέοντα, είστε κι οι δύο πολύ συμπαθητικοί κι ευγενικοί! Φυσικά το prototype ήταν άψογο, έχετε κάνει φοβερή δουλειά, σας θαυμάζω απεριόριστα... Έχουμε να πούμε κάμποσα, θα ξαναβρεθούμε στο μέλλον, πλέον ήρθα για να μείνω!
Να είστε όλοι καλά ρε παιδιά, θα τα ξαναπούμε σύντομα και κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους όσοι έβγαλαν κι ανέβασαν τις φωτό και τα βιντεάκια!
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- 21η Συνάντηση μελών RetroComputers.gr 13-10-2018