- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- Απ: 2η Συνάντηση μελών Retrocomputers.gr
Απ: 2η Συνάντηση μελών Retrocomputers.gr
- Brandon
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Απλά δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο,κάτι ήθελα να γράψω!!!!Τα υπόλοιπα (εντυπώσεις,ευτράπελα,ευχαριστίες) το απόγευμα απο το σπίτι μου...
Why...???Why Harry McDowel???
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
21st century breakdown...
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
chriskgnr έγραψε: για αυτό είπα να μας υπολογισει τη κοστουμιά η γκαρσόνα με τον άβακα. Το έκανε με το δικό της windoze-billgates-peecee gadgetόφωνο και τα εβγαλε σε ρουπίες!!!
![]()
![]()
![]()
LOL, όντως Χρήστο.
Επίσης ξέχασα να σε ευχαριστήσω Χρήστο (chriskgnr) που μου έδωσες 1 περιοδικό Amiga Computing και ένα επεξεργαστή! Ευχαριστώ πολύ φίλε !!!
Να υπενθυμίσω πως και στην προηγούμενη συνάντηση που κάναμε, ο Χρήστος πάλι μου είχε φέρει ένα περιοδικό και ένα επεξεργαστή! Μου φαίνεται θα κάνουμε πιο συχνά συναντήσεις!!!
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
www.retroshowcase.gr
My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim
gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif
- djbeast
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
- chdlee
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1948
Βοήθησε πολύ και το μέρος, όπως είπε και ο Φώτης. Μπορέσαμε και μιλήσαμε σχεδόν όλοι μεταξύ μας και γνωριστήκαμε έτσι περισσότερο! Τα μηχανήματα και το υλικό που είχαν φέρει τα παιδιά ήταν φοβερά και το πιο σημαντικό ήταν ότι περάσαμε όμορφα!!!
Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη συνάντηση είναι κοντά!!!
80s resurrection
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
Ευχαριστώ Moderάτορά μου
KEEP RETRO
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
τυχερέ! εγώ νομίζω πως εχει αρχισει και ανατελλει ο ήλιος της καραφλας στο κεφαλι μου...djbeast έγραψε: Ένα έχω να πω : πρέπει να χάσω και άλλα κιλά!!!
21st century breakdown...
Εις το επανειδην λοιπον!
Αααα Φωταρα, τελικα η φωτογραφικη σου βρε, μαλλον βγαζει καλυτερο βιντεο παρα φωτογραφιες, νομιζω
Την επομενη φορα να φερει ο darth το (γνωστο) κανονι τηε Nikon, μουαχαχαχαχα
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- Nemo
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 758
Fotis_KFOR έγραψε: ....πιο πολύ θύμιζε έκθεση υπολογιστών και κονσολών παρά καφές,
Οντως αυτο σκεφτηκα μολις αρχισα να βλεπω τις φωτο .
Σαν "μινι κινητη Retro εκθεση υπολογιστων και κονσολων "εμoιαζε το τραπεζι.
Και πολλα πολυ ενδιαφεροντα retro-themed μπλουζακια (ξεχωριζω αυτο με το σημα των Thundercats και αυτο του Sir Arthur /Ghost n' Goblins).
- djbeast
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
χαχαχαχαχαχαχαχα
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- Brandon
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Να ευχαριστήσω τον Πάνο (Pdial) για τις όμορφες κονσόλες κ τα όμορφα παιχνίδια που έφερε κ με ταξιδέψανε για άλλη μια φορά πίσω στο χρόνο,καθώς επιτέλους είδαμε κ το πορτοκαλί Gamecube!!!Επίσης να ευχαριστήσω κ τα υπόλοιπα παιδιά για τα πλούσια μηχανήματα που είχε το τραπέζι μας δίνοντας την αίσθηση μιας μικρής έκθεσης!!!
Να αναφέρω επίσης πως μετά απο χίλιες υποκλίσεις,πάμπολλες μετάνοιες κ άπειρες συγνώμες...τον djbeast ακόμα δεν τον έχω συγχωρέσει που μου την είχε πει για την Nintendo!!!Η παρεξήγηση δεν λύθηκε!!!!Ίσα ίσα που γίνανε κ χειρότερα με τις απόψεις του για την μητέρα Nintendo!!!Την επόμενη φορά θα χυθεί αίμα!!!!!!
Καλά για τον My Lord οτι με έκλεβε στο coleco (όχι οτι έχανα δηλαδή...) δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω!!!!!!
Κ τέλος να ευχαριστήσω το μέλος GracefulAssassin που μου έδωσε απλόχερα όλες τις πληροφορίες για το Metal Gear που χρειαζόμουνα.Πραγματικά,εν τέλει,δεν γνώριζα τίποτα για τον τίτλο...Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν που έκατσες κ μου έλυσες όλες μου τις απορίες!!!!
Επίσης να αναφέρω οτι το χαμόγελο όλων κ η αγάπη μας για αυτά τα μηχανήματα ομορφαίνουν την παρέα μας!!!!!!!!!!
Why...???Why Harry McDowel???
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- Απ: 2η Συνάντηση μελών Retrocomputers.gr