- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- Απ: 2η Συνάντηση μελών Retrocomputers.gr
Απ: 2η Συνάντηση μελών Retrocomputers.gr
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
ndial έγραψε: Αααα Φωταρα, τελικα η φωτογραφικη σου βρε, μαλλον βγαζει καλυτερο βιντεο παρα φωτογραφιες, νομιζω
Την επομενη φορα να φερει ο darth το (γνωστο) κανονι τηε Nikon, μουαχαχαχαχα
Χαχα, αν σκεφτείς ότι οι φωτογραφίες από 4608 Χ 3456 ανάλυση που είναι κανονικά όταν τις τράβηξα (και περίπου 6.5ΜΒ η μία) τις έχω συμπιέσει σε 1600Χ1200 και έχουν γίνει περίπου 300KB η μία για να μην γονατίσω το φόρουμ, αλλά και επίσης πως τις φωτογραφίες όταν τις κάνουμε attachment στο φορουμ τις συμπιέζει και αυτό λίγο για να είναι πιο ελαφριές για το φόρουμ (και δεν έχει επιλογή για να τις βάζεις χωρίς συμπίεση!) τότε καταλαβαίνεις....
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- pooky
-
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ!!!!!!
/ pooky lipothimaei kai toy kanoyn aera....!!!!!!
Μια χαρά συνάθροιση για τα ΚΑΠΗ μου είστε! Και θέλετε και σερβιτόρες! Παλιόγεροι!!!!
Χώρια το χαβαλέ είστε απίστευτοι φτου σας μη σας ματιάσω. Να δω πότε θα αξιωθώ να σας δω από κοντά! Έχω να δώσω ένα πληκτρολόγιο και ένα Spectrum (αυτό στο Φώτη) οπότε όποτε βρεθείτε για λεπτομέρειες της έκθεσης, θα σας αρριβάρω!
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
- Amigauser79
-
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Αυτή η συνάντηση ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να γνωρίσω την παλιοπαρέα από κοντά. Και φυσικά να πιάσω στα χέρια μου μερικά ιερά μηχανήματα άλλης εποχής. Σας ευχαριστώ όλους.
Πραγματικά ήταν μοναδικά και ο χώρος γύρω από το "τραπέζι των ιπποτών" ήταν ότι έπρεπε για μια τέτοια μυσταγωγία.
Εύγε Φώτη για τις Φώτο..
Σήμερα θα κοιμηθώ ευτυχισμένος..
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
Ιδού οι λόγοι:
1. Είχαμε άπλετο χώρο να κινηθούμε και να μιλάμε.
2. Ήμασταν πρώτο τραπέζι πίστα και όλοι όσοι περνούσαν κοίταζαν τα μηχανήματα (και έμειναν με την απορία). Αν καθόμασταν σε κλασικό τραπέζι, θα είχαμε πρόβλημα στο να γνωριστούμε καλύτερα.
3. Γνωρίσαμε πλέον την Κατερίνα (την ξανθιά σερβιτόρα) και την Λέλα (την βοηθό).
4. Το τραπέζι ήταν τόσο μεγάλο που ΑΝΕΤΑ στήναμε LAN...Amiga!!! χαχαχαχα!
5. Parking είχε παντού τριγύρω.
6. Ο καφές (ήπια freddo-espresso) ήταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ (και όχι "καραβίσιος")
7. Το μέρος νομίζω βολεύει όλους...γεωγραφικά (φανταστείτε ότι εγώ και ο Ndial ήρθαμε απο Πεντέλη
Μερικές φωτό που τράβηξα (με την φτωχή και παμπάλαια HP Photosmart M447 @ 5 Mpixels)
Εις το επανειδείν!!!
www.retroshowcase.gr
My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim
gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
pooky έγραψε: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ!!!!!!![]()
![]()
/ pooky lipothimaei kai toy kanoyn aera....!!!!!!
Μια χαρά συνάθροιση για τα ΚΑΠΗ μου είστε! Και θέλετε και σερβιτόρες! Παλιόγεροι!!!!![]()
Χώρια το χαβαλέ είστε απίστευτοι φτου σας μη σας ματιάσω. Να δω πότε θα αξιωθώ να σας δω από κοντά! Έχω να δώσω ένα πληκτρολόγιο και ένα Spectrum (αυτό στο Φώτη) οπότε όποτε βρεθείτε για λεπτομέρειες της έκθεσης, θα σας αρριβάρω!
Που να δεις που μου έπεσε το original Soul Calibur (Dreamcast) στο πάτωμα και μου έσπασε το κουτάκι! Μιλάμε έπαθα "σιωπηλό εγκεφαλικό"! Τουλάχιστον τα παιδιά βρήκαν τα κομμάτια και θα το κολλήσω.
www.retroshowcase.gr
My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim
- GracefulAssassin
-
- Senior Member
-
- Nothing is true,everything is permitted....
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
- GracefulAssassin
-
- Senior Member
-
- Nothing is true,everything is permitted....
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Υ.Γ Περιμενω Brandon να μου πεις αν οντως σε βοηθησα και καταλαβες περισσοτερα για το metal gear
- Brandon
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Why...???Why Harry McDowel???
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
Brandon έγραψε: Θα δείς σύντομα αποτελέσματα όλων αυτών που μου είπες,αλλά μέχρι τότε σίγουρα θα σε έχω ξαναενοχλήσει...
Ενοχλητικέ!!!!
www.retroshowcase.gr
- Squall-15
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
- spyros.s
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 405
pooky έγραψε:
Μια χαρά συνάθροιση για τα ΚΑΠΗ μου είστε! Και θέλετε και σερβιτόρες! Παλιόγεροι!!!!![]()
Η αλήθεια είναι ότι είναι όλοι τους γέροι...για να καταλάβεις κάποτε περπάταγα με τον darth και τον zxjim και κάποιοι γνωστοί που με είδαν με ρώτησαν αν είναι ενας εκ των γονέων μου....
Απάντησα απλά ότι ο zxjim είναι "Θείος"...το πιάσατε το υπονοούμενο;
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
αχά! και δε με λές? τίποτα τηλέφωνα πήρατε?!?!?P.Dial έγραψε: 3. Γνωρίσαμε πλέον την Κατερίνα (την ξανθιά σερβιτόρα) και την Λέλα (την βοηθό).
21st century breakdown...
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
chriskgnr έγραψε:
αχά! και δε με λές? τίποτα τηλέφωνα πήρατε?!?!?P.Dial έγραψε: 3. Γνωρίσαμε πλέον την Κατερίνα (την ξανθιά σερβιτόρα) και την Λέλα (την βοηθό).
![]()
![]()
Εδώ δεν πήραμε...μια φωτο μαζί τους! Τηλεφωνα θα παίρναμε?
www.retroshowcase.gr
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- Απ: 2η Συνάντηση μελών Retrocomputers.gr