- Forum
- Διάφορα
- Περιοδικά - Έντυπα
- Περιοδικά ρετρό υπολογιστών - κονσολών
- PC Master
- Όλα τα συνοδευτικά CDs / DVDs του περιοδικού PC Master για κατέβασμα!!!
Όλα τα συνοδευτικά CDs / DVDs του περιοδικού PC Master για κατέβασμα!!!
- navarxos
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 103
08/06/2022 08:24 #48319
από navarxos
Απαντήθηκε από navarxos στο θέμα Όλα τα συνοδευτικά CDs / DVDs του περιοδικού PC Master για κατέβασμα!!!
Παρακαλώ! Άντε, περιμένουμε κανένα καινούργιο προτζεκτ τώρα αφού αυτό ολοκληρώθηκεΕυχαριστούμε Παναγιώτη και πάλι για τα καλά σου λόγια, χαιρόμαστε που άλλο ένα πρότζεκτ ολοκληρώθηκε
![]()
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- spyrosgr
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
28/05/2024 06:47 #49011
από spyrosgr
Απαντήθηκε από spyrosgr στο θέμα Όλα τα συνοδευτικά CDs / DVDs του περιοδικού PC Master για κατέβασμα!!!
Καλημερα, ξεκινησα και γω να τα μαζευω σιγα σιγα!! εχω βρει καποια εξωφυλλα που δεν εχουν ανεβει, μπορω να τα σκαναρω και να σας τα δωσω να ανεβουν! Εχω και αρκετα gold που δεν εχουν ανεβει ουτε τα DvD ουτε τα εξώφυλλα, αμα μου πει καποιος πως να τα κανω bin/cue να τα ανεβασω και αυτα!
Επισης απο οτι μου ειπανε καποια ηταν σε διαφανη θηκη/ζελατινα επομένως δεν εχουν εξώφυλλο, αμα ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι να μην τα ψαχνω αδικα!
Επισης απο οτι μου ειπανε καποια ηταν σε διαφανη θηκη/ζελατινα επομένως δεν εχουν εξώφυλλο, αμα ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι να μην τα ψαχνω αδικα!
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
28/05/2024 11:22 #49012
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Όλα τα συνοδευτικά CDs / DVDs του περιοδικού PC Master για κατέβασμα!!!
Καλώς όρισες στην παρέα μας Σπύρο! 
Ευχαριστούμε πολύ για την καλή σου πρόθεση, απλά τα εξώφυλλα και γενικά ότι έχω ανεβάσει στην γκαλερι του site είναι αποκλειστικά από τη συλλογή μου, αυτός ήταν και ο σκοπός όταν έφτιαχνα το site, να φωτογραφίσω όλα τα μηχανήματα , περιοδικά , περιφερειακά κτλ της συλλογής μου για να είναι σαν μια μορφή "online μουσείου".
Τα περιοδικά τα έχω όλα, απλά το 2011 αν θυμάμαι καλά που πρέπει να ανέβαζα τα συγκεκριμένα τεύχη, επειδή το περιοδικό ήταν ακόμα σε κυκλοφορία, επίτηδες δεν ανέβασα μέχρι το τελευταίο τεύχος που είχα με το σκεπτικό ότι αφού το site ήταν "ρετρό" θεματολογίας, να μην έχει και των τελευταίων ετών τα τεύχη αφού θα ήταν πολύ καινούργια, αλλά σκοπεύω κάποια στιγμή τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα να φωτογραφίσω και να ανεβάσω και τα υπόλοιπα τεύχη της συλλογής.
Εξάλλου από το 2011 που φωτογράφιζα εξώφυλλα μέχρι τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια, έχουν γίνει πάρα πολλά στο ίντερνετ και υπάρχουν ολόκληρα τα περιοδικά πλέον σκαναρισμένα και όχι μόνο τα εξώφυλλα (π.χ. στο greekrcm.gr υπάρχει τεράστια βιβλιοθήκη με σκαναρισμένα ολόκληρα τα τεύχη από τον nkary).
Όσο για τα dvd ή εξώφυλλα που έχεις, μπορείς να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα στον χρήστη f2bnp εδώ στο φόρουμ, ο οποίος ρίπαρε τα cd/dvd και τα ανέβασε στο internet archive και να συννενοηθείτε να του τα στείλεις να τα ανεβάσει και αυτά αν μπορεί ώστε να προστεθούν και κάποια dvd από το PC Master Gold να υπάρχουν και αυτά μαζί με το "σκέτο" PC Master, όπως και ότι εξώφυλλα λείπουν
Ευχαριστούμε πολύ για την καλή σου πρόθεση, απλά τα εξώφυλλα και γενικά ότι έχω ανεβάσει στην γκαλερι του site είναι αποκλειστικά από τη συλλογή μου, αυτός ήταν και ο σκοπός όταν έφτιαχνα το site, να φωτογραφίσω όλα τα μηχανήματα , περιοδικά , περιφερειακά κτλ της συλλογής μου για να είναι σαν μια μορφή "online μουσείου".
Τα περιοδικά τα έχω όλα, απλά το 2011 αν θυμάμαι καλά που πρέπει να ανέβαζα τα συγκεκριμένα τεύχη, επειδή το περιοδικό ήταν ακόμα σε κυκλοφορία, επίτηδες δεν ανέβασα μέχρι το τελευταίο τεύχος που είχα με το σκεπτικό ότι αφού το site ήταν "ρετρό" θεματολογίας, να μην έχει και των τελευταίων ετών τα τεύχη αφού θα ήταν πολύ καινούργια, αλλά σκοπεύω κάποια στιγμή τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα να φωτογραφίσω και να ανεβάσω και τα υπόλοιπα τεύχη της συλλογής.
Εξάλλου από το 2011 που φωτογράφιζα εξώφυλλα μέχρι τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια, έχουν γίνει πάρα πολλά στο ίντερνετ και υπάρχουν ολόκληρα τα περιοδικά πλέον σκαναρισμένα και όχι μόνο τα εξώφυλλα (π.χ. στο greekrcm.gr υπάρχει τεράστια βιβλιοθήκη με σκαναρισμένα ολόκληρα τα τεύχη από τον nkary).
Όσο για τα dvd ή εξώφυλλα που έχεις, μπορείς να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα στον χρήστη f2bnp εδώ στο φόρουμ, ο οποίος ρίπαρε τα cd/dvd και τα ανέβασε στο internet archive και να συννενοηθείτε να του τα στείλεις να τα ανεβάσει και αυτά αν μπορεί ώστε να προστεθούν και κάποια dvd από το PC Master Gold να υπάρχουν και αυτά μαζί με το "σκέτο" PC Master, όπως και ότι εξώφυλλα λείπουν
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- Forum
- Διάφορα
- Περιοδικά - Έντυπα
- Περιοδικά ρετρό υπολογιστών - κονσολών
- PC Master
- Όλα τα συνοδευτικά CDs / DVDs του περιοδικού PC Master για κατέβασμα!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.241 δευτερόλεπτα